- 28 Mart 2023
- 11.287
- 12.870
Yaa nasıl sevindim anlatamam canimmm sağlıkla kucağına al inşallah çok mutlu oldummmKızlar hamileyim çok şükür dönücem size..şimdi doktoruma arıcam malum korkuyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa nasıl sevindim anlatamam canimmm sağlıkla kucağına al inşallah çok mutlu oldummmKızlar hamileyim çok şükür dönücem size..şimdi doktoruma arıcam malum korkuyorum.
Sağol canım AminSağlıklı bir gebelik ve bebiş diliyorum. Ağız tadıyla kucağına al inşallah
Bende merakla bekliyorum vitaminleriProwomen ıcıyorum ben bu ay duzenlı olmasada gun aşırı mınnosum.ayyy nıqu vıtamın kullandım demıstı ne kullandı ona soralımkopkoyu pozıtıfı gordu masallah Niqu anlat bebısm sımdı
Darısı sana canımAyy ne sevındım yaatebrık ederım canım benımm
Emin değilim ama riske atmayalım en iyisiDetoks çayı da mı etkiliyormus
Yaaaa gözün aydın canımsağlıkla kucağına alırsın inşallah ❤Kızlar hamileyim çok şükür dönücem size..şimdi doktoruma arıcam malum korkuyorum.
Neyse o zaman ya icmeyelim boşver azcik ödemli olsak bisey olmazEmin değilim ama riske atmayalım en iyisi
Şimdi atıcam resimlerini aslında bence siz kullanmışsinizProwomen ıcıyorum ben bu ay duzenlı olmasada gun aşırı mınnosum.ayyy nıqu vıtamın kullandım demıstı ne kullandı ona soralımkopkoyu pozıtıfı gordu masallah Niqu anlat bebısm sımdı
Aynen şişkinlik hissine alışalım şimdidenNeyse o zaman ya icmeyelim boşver azcik ödemli olsak bisey olmaz
Çok çok geçmiş olsun canım benim, Allah evladına bağışlasın tez zamanda uyanıp bebeğine ailesine kavuşsun inşallahKızlar dua edin dayımın eşi 47 yaşında Almanya’da normal doğuma zorlamışlar bugün doktorlar ,kan kaybetmiş çok uyandırmaya çalışıyorlarmış çok kötü olduk orda sezaryen yokmuş illa normal demişler bebek eşiği rahme yapışmış kan kaybetmiş çok dua edin evladına bağışlasın Allahım
Sağol canımAllahımmmmmm şükürler olsunnnn ayyyy kıpkırmızı çıkmış ya bu hiç göremedik ilk biz kırmızıyı masallahhhh sanaaaaa
Amin canım AminYaaaa gözün aydın canımsağlıkla kucağına alırsın inşallah ❤
Ne kadar süre oldu canım pekiAmin canım Amin
Rabbim yardımcısı olsun canım İnşAllah sağlığına ve bebeğine kavuşur Rabbim tüm anneleri yavrusuna kavuştursunKızlar dua edin dayımın eşi 47 yaşında Almanya’da normal doğuma zorlamışlar bugün doktorlar ,kan kaybetmiş çok uyandırmaya çalışıyorlarmış çok kötü olduk orda sezaryen yokmuş illa normal demişler bebek eşiği rahme yapışmış kan kaybetmiş çok dua edin evladına bağışlasın Allahım
Çok geçmiş olsun Allahım evladına ailesine bağışlasınKızlar dua edin dayımın eşi 47 yaşında Almanya’da normal doğuma zorlamışlar bugün doktorlar ,kan kaybetmiş çok uyandırmaya çalışıyorlarmış çok kötü olduk orda sezaryen yokmuş illa normal demişler bebek eşiği rahme yapışmış kan kaybetmiş çok dua edin evladına bağışlasın Allahım
Maşallah sağlıkla doğar inşallah bebegınız tüp bebek neden yaptırıyordunuz özel değilse sebebini öğrenebilir miyim? Benim eşimde morfoloji ve hız sorunu vardı bende de pcos. Bende tüp bebek yaptırdım en son tutmadı simdi kendimiz deniyoruzAmin canım Amin
Mayısta tüp bebekle kimyasal olduNe kadar süre oldu canım peki
2 ay sonra bak Allahım nasip etti canım benimmm ay çok mutlu oldum valla yaMayısta tüp bebekle kimyasal oldu
Sebebsiz olmuyordu bizde canım yani aslında bir defa doğal hamile kaldım kabı durdu cocugun yaştan dolayı beklemek istemedim..ama o kimyasal oldu.Sizede nasip etsin canımMaşallah sağlıkla doğar inşallah bebegınız tüp bebek neden yaptırıyordunuz özel değilse sebebini öğrenebilir miyim? Benim eşimde morfoloji ve hız sorunu vardı bende de pcos. Bende tüp bebek yaptırdım en son tutmadı simdi kendimiz deniyoruz