Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 seneden fazla evliyiz artık kucağımıza alak Allahımsenin için olsun2 ay sonra bak Allahım nasip etti canım benimmm ay çok mutlu oldum valla ya
Amin aminnnn2 seneden fazla evliyiz artık kucağımıza alak Allahımsenin için olsun
Kalan ikisi derken canım? İmprlyi sen de mi kullandınKızlar bu ilaçlar bir tek impryl eşim kullandı kalan ikisini ben
İmpr ve balık yağı olan ben..eşim balık yağını kullanmadı bir tek impr kullandı ikimizde günde 1 defaKalan ikisi derken canım? İmprlyi sen de mi kullandın
Seni hissetmistim canım bu sabah hamilesin diye saglıkla kucagına alSağol canım Amin
Tamam canım bizde alalım İnşAllah Doktorun mu önermişti bu ilaçları canımİmpr ve balık yağı olan ben..eşim balık yağını kullanmadı bir tek impr kullandı ikimizde günde 1 defa
Yaaa Amin canımolmayanlara nasip etsin AllahSeni hissetmistim canım bu sabah hamilesin diye saglıkla kucagına al
İmpr ikiside mi kullanmıs canım sende mi öyle anladınTamam canım bizde alalım İnşAllah Doktorun mu önermişti bu ilaçları canım
Bizede dua et kuzumYaaa Amin canımolmayanlara nasip etsin Allah
Tüp bebek doktoru önerdi canım evet..kullan bak ben zor hamile kalıyorum zaten hemşireyle konuştum bana dedi ilaçlardan dolayı olduTamam canım bizde alalım İnşAllah Doktorun mu önermişti bu ilaçları canım
İmp ve OMEGA ben...eşim bir tek imprİmpr ikiside mi kullanmıs canım sende mi öyle anladın
Hep diyorum Allah her kese anne olmayı nasip etsin canımBizede dua et kuzum
Bu ilaclara ne zaman basladın canım benim döngümün 10. Günü bugün yarın baslasam gec mi kaldımHep diyorum Allah her kese anne olmayı nasip etsin canım
Evet canım impryl olanı ikisi kullanmış omepa yı sadece niqu kullanmışİmpr ikiside mi kullanmıs canım sende mi öyle anladın
Adetten sonra mı başladınız canım aynı anda mı başladınız eşinleTüp bebek doktoru önerdi canım evet..kullan bak ben zor hamile kalıyorum zaten hemşireyle konuştum bana dedi ilaçlardan dolayı oldu
İnşAllah nasip olur böyle güzel bir hediye vermekKızlar benimde temmuz bat tarihim evlilik yıldönümümüze denk geliyor ya cok sevinicem ya da o günüm adetle gececek nolur olsun bu sefer yaa
Kuzum benim adetim bitdi ve ben başladım kullanmaya toplam 21 gün kullandımBu ilaclara ne zaman basladın canım benim döngümün 10. Günü bugün yarın baslasam gec mi kaldım
Adetten sonra canım ikimizde başladıkAdetten sonra mı başladınız canım aynı anda mı başladınız eşinle