- 1 Nisan 2022
- 12.514
- 15.399
Pik oldu evet ama ovu testimi çoktan almışım ve kapağı açıktı..satan kadında diyorki kapağı açık olanları 3 ay içinde kullanılmalı bende 3 aydan fazla oldu duruyor dolabdaŞu an pik mi oldu senin canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pik oldu evet ama ovu testimi çoktan almışım ve kapağı açıktı..satan kadında diyorki kapağı açık olanları 3 ay içinde kullanılmalı bende 3 aydan fazla oldu duruyor dolabdaŞu an pik mi oldu senin canim
Aay inşallah güzel haber verirsin gebelik testin varsa yap bence, bende pik olunca gebelik de silik çıkmıştıPik oldu evet ama ovu testimi çoktan almışım ve kapağı açıktı..satan kadında diyorki kapağı açık olanları 3 ay içinde kullanılmalı bende 3 aydan fazla oldu duruyor dolabda
Evet onu bende duydum bu çayların bebiş düşünenlere hiç iyi etkisi yokmuşYeşil çayı yumurtlama döneminde çok içmemek lazımmış doktorum dedi. Yumurta gelişimine olumsuz etkisi varmış.
İn şa Allah canım.Saat 6 yapıcam zar zor tutuyorum kendimiAay inşallah güzel haber verirsin gebelik testin varsa yap bence, bende pik olunca gebelik de silik çıkmıştı
Ay sevdiğim her şey zararYeşil çayı yumurtlama döneminde çok içmemek lazımmış doktorum dedi. Yumurta gelişimine olumsuz etkisi varmış.
Evet inofolic kullanıyorum Neyse onu da içmeyiz ne yapalım Sende içme canım yumurta gelişimini de etkiliyormuşYa bende de ödem var muhtemelen şu bayram şişkinliğinden de kurtulmak istiyorum ama yanlış bişey de yapmak istemiyorum karışık bı detoks çayı vardı bende, o da beni rahatlatıyor içeyim o halde bende folik asit kullanıyorsan yeşil çay folik asit emilimini azaltiyormus canım dikkat et
Az kaldı bir saat daha sabretİn şa Allah canım.Saat 6 yapıcam zar zor tutuyorum kendimi
Başımda çok ağrıyor hemen yapsamAz kaldı bir saat daha sabret
İki saat olduysa yap gitsinBaşımda çok ağrıyor hemen yapsam
yap canım ay ne meraklıyızBaşımda çok ağrıyor hemen yapsam
Aynen ya yap gitsinBaşımda çok ağrıyor hemen yapsam
Saata baktım 13:30 ovu testi için çişi yaptım fazla bile olmuş ya..testi bekliyorumİki saat olduysa yap gitsin
Yalnız değilsin canım bizde seninle bekliyoruz inşallah bize çookkk güzel bir haber verirsinSaata baktım 13:30 ovu testi için çişi yaptım fazla bile olmuş ya..testi bekliyorum
Biraz acele ettir kocanı altıma yapcam çok sıkıştım deSaata baktım 13:30 ovu testi için çişi yaptım fazla bile olmuş ya..testi bekliyorum
Güzel haberlerini bekliyorum canimmİn şa Allah canım.Saat 6 yapıcam zar zor tutuyorum kendimi
Ayyyy o kadar o kadar mutluyum ki çok şükür canımmmm. Rabbim nasip etti ay ben çok duygulandım ya aylardır her duamda sen de vardın çok sevindim canım benimKızlar hamileyim çok şükür dönücem size..şimdi doktoruma arıcam malum korkuyorum.
Bizi de haberdar et canımKızlar hamileyim çok şükür dönücem size..şimdi doktoruma arıcam malum korkuyorum.
Yaaa çok mutlu oldum . Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucağına almayı büyütmeyi nasip etsin. Çok sevindim inşallah en kıza zamanda melisaa93 senden de bu güzel haberi alırız çok mutlu oldumKızlar hamileyim çok şükür dönücem size..şimdi doktoruma arıcam malum korkuyorum.
Amiiiin bebeğimm İnşAllah sen de bende böyle güzel bir test görebilirizYaaa çok mutlu oldum . Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucağına almayı büyütmeyi nasip etsin. Çok sevindim inşallah en kıza zamanda melisaa93 senden de bu güzel haberi alırız çok mutlu oldum