- 13 Mayıs 2023
- 1.384
- 2.626
- 26
Canım bekliyorum az önce kahverengi lekelenme geldi akıntımın içinde dusecekse de kolaylıkla kendiliğinden düşer inşaallahM muhendishanim98 canım nasılsın iyimisin
melisaa93 canım sen ne yaptın
@melegim can geldimi gelmekte olan kuzum
Öyle ederim bende pozitif çıkarsa her gün takip ederimcanım bat günü normal kasette alabilirsin erken gebelik şart degil kasette de cıkar
Çok teşekkür ederimCanım gecmis olsun öncelikle.. insallah bebisin sağlıklıdır iyidir. Ben kendi surecimden bahsedeyim belki bir fikir verir. 7.haftadan sonra beta guzel artmadi. Ultrasonda da yolk salk kese orani uyunsuz dedi doktor. Bebis vardi ama kese haftasina gore küçüktü. Kalp atimi da vardi. Ama betanin artışından dolayi ben kaybedecegime emindim nerdeyse. Betaya bakilmaz kismina katilmiyorum o yüzden. Cok da iyi bir gostergesi oluyor sürecin. Betaya ragmen umutla bekleseydim muhtemelen cok üzülürdüm. Ama düşük yaptigimda coktan fikren hazirlamistim kendimi.
2. Olarak son ultrason muayenesinde kalp atimi hala vardi. 2 hafta sonra gel bakalim dedi doktor bana. Kahverengi lekelenmen olabilir. Muhtemelen kurtajla almak durumunda kaliriz dedi. Doktorun bekledigi buydu. Ama bir kac gun sonra aktif kirmizi kanamam basladi. Kendiliginden atıldı. Canli oldugu icin vucut atmis dedi doktor kontrolde. Kalbi durmus olsaydi kurtaj gerekirdi diye de bir yorum yapti.
Yani ağrısız kanamasiz dusuk olmuyor. Ya aktif kanamayla kendi atılıyor. Ya da sen ne yaparsan yap sonlanacaksa oyle ya da boyle gelisimi duruyor. Kalbi duruyor ve alınmak zorunda kalıyor
ah canım sende peşimden geldin temmuza nedir bu topik topik gezdiğimiz bi tutturamadık gittiGelmez mi canım sabah gözümü kırmızılarla açtımolsun yinede mutluyum adet olabildigime göre hamilede kalcam inşallah çok dua ediyorum ve inanıyorum allah büyük kuzum temmuz agustos topigi hepimize şans getirsin
Ayy öylemi diyorsun ama bu ovu hem çoktan aldım kuzum..gebelik yapsam rahatlarımUmutlanılmayacak gibi değilki
Bol bol sıvı tüket canım hareket etmeye bakCanım bekliyorum az önce kahverengi lekelenme geldi akıntımın içinde dusecekse de kolaylıkla kendiliğinden düşer inşaallah
Yani test durdukça bozulur mu bilmiyorum kiAyy öylemi diyorsun ama bu ovu hem çoktan aldım kuzum..gebelik yapsam rahatlarım
inş canım tüp bebek sonrası kendiliğinden hamile kalan cok bizim bi arkadaş iki defa denedi olmadı sonra olmıcak galiba deyip saldı 3 ay sonra kendiliğinden hamile cıktı herşey kafa da aslında cok takıyoruzÖyle ederim bende pozitif çıkarsa her gün takip ederim
Birisi dikkat et birisi düşecek diyince dinleniyordum canım. Şimdi betaya baktircam ona göre gezmeye baslarimBol bol sıvı tüket canım hareket etmeye bak
Valla oda doğru hangi birine inanıp ona göre hareket edeceksin ki biri öyle konuşuyor biri böyleBirisi dikkat et birisi düşecek diyince dinleniyordum canım. Şimdi betaya baktircam ona göre gezmeye baslarim
Ben bir defa instaqramdan kadına sordum bana dedi kapağı açıldıysa 3 ay içinde geçerli..ama ben ocakta açtım kapağınıYani test durdukça bozulur mu bilmiyorum kiSeneler geçmemiş üzerinden
Evet bende çok duydum hayırlısı neyse o olsun diyorum.Hepsi stres bizimkiinş canım tüp bebek sonrası kendiliğinden hamile kalan cok bizim bi arkadaş iki defa denedi olmadı sonra olmıcak galiba deyip saldı 3 ay sonra kendiliğinden hamile cıktı herşey kafa da aslında cok takıyoruz
O bence satış stratejisiBen bir defa instaqramdan kadına sordum bana dedi kapağı açıldıysa 3 ay içinde geçerli..ama ben ocakta açtım kapağını
Evet bende onu düşündüm dedim bu kesin satılsın diye öyle söylüyor..ay ben durmadım eşime dedim o da zaten bu ay hep dedi hamile olucanO bence satış stratejisi6 ayda bozulacağını sanmıyorum bence 2 yılı geçmesi lazım
İçine doğmuştur belki deEvet bende onu düşündüm dedim bu kesin satılsın diye öyle söylüyor..ay ben durmadım eşime dedim o da zaten bu ay hep dedi hamile olucanAma baya kasıkta bir şeyler oluyor offf
Biz vitamin kullandık bu ay..ilişkide kendisinden farklılık hiss etdi..bunu deyince tamam dedim olucak..açık yazmıyorumİçine doğmuştur belki de
Regliden bir gün önce yapmıştım baya koyu çıkmıştı ovülasyon testiKızlar hamilelikte ovulasyon testi yapıp deneyen varmı aranızda ben şimdi yaptımda
Hadi test alıp gelsin o zamanEvet bende onu düşündüm dedim bu kesin satılsın diye öyle söylüyor..ay ben durmadım eşime dedim o da zaten bu ay hep dedi hamile olucanAma baya kasıkta bir şeyler oluyor offf