- 1 Nisan 2022
- 12.515
- 15.399
Yaaa ay İn şa Allah bendede doğru olurRegliden bir gün önce yapmıştım baya koyu çıkmıştı ovülasyon testi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa ay İn şa Allah bendede doğru olurRegliden bir gün önce yapmıştım baya koyu çıkmıştı ovülasyon testi
Hangi vitaminleri kullandınız ay o neymiş bizde alalımBiz vitamin kullandık bu ay..ilişkide kendisinden farklılık hiss etdi..bunu deyince tamam dedim olucak..açık yazmıyorumilk defa hamileyken de öyle demişti ve hamiş oldum
Hamiş olursam hemen yazıcam burda ama baya pahalı onu biliyorumHangi vitaminleri kullandınız ay o neymiş bizde alalım
3 saatmi idrar tutulmalı?Ben şu an Niqu nun heyecanındayım valla kendimden pek ümitli değilim canım hayırlısı olsun İnşAllah
Yani 2 saatte olur3 saatmi idrar tutulmalı?
6 yapayım en iyisiYani 2 saatte olur
Saat 6 da yap bari 6 saat bekletme6 yapayım en iyisi
ben ikinizide merakla bekliyorumBen şu an Niqu nun heyecanındayım valla kendimden pek ümitli değilim canım hayırlısı olsun İnşAllah
Kürtajdan hiç korkma zaten vakumlu yapılıyor ve anesteziyle hiç bişey anlamıyorsun bile, hayırlısı olsunİnşaallah kendiliğinden atılır canım kürtajdan da çok korkuyorum
Tamam söz ya valla belim çok ağrıyor sanki gelicek adet ondan uzatıyorumSaat 6 da yap bari 6 saat bekletme
Ayyy nasıl merak ediyorum hem korkuyorum hisslerim karışıkNiqu yapacak ya o zati çepteee
Ya geldiği yok onun çağırma işteTamam söz ya valla belim çok ağrıyor sanki gelicek adet ondan uzatıyorum
Kendime kızıyorum durmadım ovu testi yaptımsen ne zaman yapıcan test?senide çok merak ediyorum yaYa geldiği yok onun çağırma işte
Zaten bugün akşam yapmasan yarın sabah yapacaktın Bende yarın regl olmazsam yaparım canım ama ara ara ağrılar giriyor olcam galibaKendime kızıyorum durmadım ovu testi yaptımsen ne zaman yapıcan test?senide çok merak ediyorum ya
Öncesinde soğuk suyla duş alın buz gibi. O zaman sıkıntı olmuyor yaz ayı taktiğim dslvjhjflhvOnda da kasık ağrım vardı o beni yanılttı aslında şu anda da hafif hafif ağrım var bilemedim her neyse değerlendiririz bu sıcakta da zulüm gibi ama
Yok canımmsöylemedi 4 ay klomen kullandım arada kist felen oldu düşükten sonraki 8. Ayım yine olmadı dosyamı inceledi sana tam düzenli tedavi uygulayamamışıx dedi araya deprem felan girince gidemedim düzenli bakalım hayırlısıNasıl bı tedavi yapacak şimdi doktor söyledimi bişey hiç
Klonun kist yapıyomuş zaten canım çoğu kişiden duydum bunu ki bende yaşadım yani bire bir kullandıktan sonra kist oluştuY
Yok canımmsöylemedi 4 ay klomen kullandım arada kist felen oldu düşükten sonraki 8. Ayım yine olmadı dosyamı inceledi sana tam düzenli tedavi uygulayamamışıx dedi araya deprem felan girince gidemedim düzenli bakalım hayırlısı
Geldim geldim canım nolacak bu halimiz ben zaten bu ay es geçmiştim daha dogrusu doktorum ama yünede umut etmek yok mu bekletiyor insanı. Sende flmini çekil bakim canım artık inşallah son ay olsun. Ben 3 aydır hayıt macunu kullanıyorum luteal evrem 11 gün sürüyordu ilk defa bu ay 14 gün sürdü düzene girdi bu duzene girdiyse bebek de gelir diyorum. O bebişler buraya gelecekah canım sende peşimden geldin temmuza nedir bu topik topik gezdiğimiz bi tutturamadık gitti