- 13 Aralık 2022
- 7.781
- 7.411
- 28
Hadi inşallah herkes gebeş olsun artık ya hamile olmayan kalmasınGelmez mi canım sabah gözümü kırmızılarla açtımolsun yinede mutluyum adet olabildigime göre hamilede kalcam inşallah çok dua ediyorum ve inanıyorum allah büyük kuzum temmuz agustos topigi hepimize şans getirsin
Yaş umrumda diğil benim tüp bebek doktorum bana dedi 30 geçtikten sonra hormonlar eskisi gibi olmuyor malesefİnsanlar artık 35 ten sonra evleniyo zaten, inşallah güzel haberi verirsin
İkinizde çok haklısınız ama bak ne güzel en büyük destekçin eşin yanındaYok kuzum hep bana destek oluyor şükür insan haklı sevinemiyoruz bile hep bir tetikteyiz resmen
Eyvah o zaman benim yaş 30 a kaldı doğurmam lazım 3 sene içindeYaş umrumda diğil benim tüp bebek doktorum bana dedi 30 geçtikten sonra hormonlar eskisi gibi olmuyor malesef
Amin canım inşallah perşembeye aldım doktor randevumu inşallah bu ayda ertelemez tedaviyi düzene girmiştir herşey. Yarında saglık ocagında hormonlarıma baktırim biHadi inşallah herkes gebeş olsun artık ya hamile olmayan kalmasın
Evet çok şükür Allahımaİkinizde çok haklısınız ama bak ne güzel en büyük destekçin eşin yanında
İnşaallah kendiliğinden atılır canım kürtajdan da çok korkuyorumCanım ben sana yaşadığımı söyleyeyim, 10 haftalıkken sadece peceteye sildigimde gelen kahverengi hafif kırmızıya yakın kanamayla gitmiştim doktora bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim, hatta 1-1,5 hafta önce falan durmus galiba ya da gelişimi geriden geldi yeni durduysa bile, olduğundan daha küçük görünüyordu, ne ağrım oldu ne de çamaşıra geçen kanamam oldu, haftasonuydu 1 gün daha bekledim kürtaj için ama o esnada da hiç ağrım ya da kanamam olmadı. İnşallah sende durum farklı olur.
Eyvah o zaman benim yaş 30 a kaldı doğurmam lazım 3 sene içinde
Yok yok olmıcan belirtiler aynı olduna adet olcaz sanıyoruz zatennEvet çok şükür Allahımaayy sanki adet olucam gibi
bat günün bugünse niye yapmıyorsun ay bayılıyorum şu sabıraEvet bu gün bat günüm..çıkınca alırım bir heyacan yaptım
Nasıl bı tedavi yapacak şimdi doktor söyledimi bişey hiçAmin canım inşallah perşembeye aldım doktor randevumu inşallah bu ayda ertelemez tedaviyi düzene girmiştir herşey. Yarında saglık ocagında hormonlarıma baktırim bi
Çok acımasızlar ya şak diye söylüyorlar vallaValla bu doktorlar beni sözle öldürüyorlar
Amiiin canım dediğin gibi vardır her şeyde bir hayırAh ya, çok zor çok ama Allah'ın takdiri, muhakkak yasananlarda nice hayırlar vardır, en hayırlı zamanda en güzeli olsun inşallah hepimiz için
Öyle tabi ama sağlığımıza dikkat ederiz elimizden geleni yaparız ondan sonrası da hayirlisi olsun, 40 in üstünde de kolaylıkla sapasağlam doğum yapan nice kadın varYaş umrumda diğil benim tüp bebek doktorum bana dedi 30 geçtikten sonra hormonlar eskisi gibi olmuyor malesef
Bende sabah sana yazsam mı yazmasam mı diye düşündüm sonra ateşine baktım orada gördümGelmez mi canım sabah gözümü kırmızılarla açtımolsun yinede mutluyum adet olabildigime göre hamilede kalcam inşallah çok dua ediyorum ve inanıyorum allah büyük kuzum temmuz agustos topigi hepimize şans getirsin
bat günün bugünse niye yapmıyorsun ay bayılıyorum şu sabıra
canım bat günü normal kasette alabilirsin erken gebelik şart degil kasette de cıkarAlınca hangisinden alayım elim ayağım terledi
Umutlanılmayacak gibi değilkiİyi o zaman ya keşki yapmasaydim şimdi daha çok umutlandim
Hayırlısı olsun inşaallah canım kendimi düşüğe hazırlıyorum birazdan bir beta daha vericem, iyice düştüyse zaten olan olmuştur. Hepinize çok teşekkürlerCanım doktorlar kese gorundukten sonra betanin bir önemi olmadığını söylüyorlar hep. Ben Nisan ayında düşük yaptım, benimki boş gebelikti ama yolk sacı yoktu. O zaman kk'da da çok fazla topic okudum. Bebeğin kalp atışı yok, boş gebelik vs denilen kişilerin doğum yaptıklarını okudum. Hatta birisi kürtaj masasindayken fark edilmiş kalp atışı varmış. Ben kendi doktorum izinli olduğu için farklı 2 doktora gittim. Birisi alalım dedi diğeri bekleyelim dedi ve lekelenme tarzında olunca kanama ben bekleme kararı aldım. Doğacak bir bebekse en azından son ana kadar ben elimden geleni yaptım diyebileyim diye. Sonrasında kanamam adet kanamasi gibi olmaya başladı. Progestan kullanmama rağmen kanamam oldu yani. Kendi doktoruma haber verdim hemen zaten 2 gün sonra da kürtaja alındım.
Senin şu an bebeğinin kalp atışı var, betaya hiç takılma bence canım. Bence yakın bir ilçe vs bir yer varsa 3. bir doktora git. Kanaman da yoğun değil. Bu dünyada yiyecek ekmeği varsa gelecek zaten bebeğin hem senin de için rahatlamış olur 3. Bir görüş aldığında. Gorselden hiçbir yorum yapmazlar diye düşünüyorum çünkü doktorumun tam izin sonuna denk gelmişti benim bu durum. Diğer doktorlardan aldığım ultrason görüntülerini göndermiştim ama o beni çağırmıştı gel bakalım diye. Progestana da devam et demişti o zaman. Sen bence 3. bir görüş al, hiç stres de yapma bebeğin sana tutunacak sağlıkla gelecek inşallah
Aynen öyle canım her şey Allahın elinde biz zaten elimizden geleni yapıyoruzÖyle tabi ama sağlığımıza dikkat ederiz elimizden geleni yaparız ondan sonrası da hayirlisi olsun, 40 in üstünde de kolaylıkla sapasağlam doğum yapan nice kadın var