- 13 Mart 2022
- 321
- 173
Ay çok sinir bozucu umutlanıp hayal kırıklığı yaşamaktan bıktık
innovitanın Lh çatlama testleri de hep bende koyu hem T hem C çizgisi. hamile de değilim. komple hüsran bıktık valla .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay çok sinir bozucu umutlanıp hayal kırıklığı yaşamaktan bıktık
Tamam canım dedigim gibi bu senin degil doguma gidecek hastanın 39 haftalık ve 3780 gram felan yazıyorBirde benden önceki hastanın neredeyse doğumu gelmişti
İnsallah geç döllenme olmuştur bebeğim13.gün bugün
Gebelik var mı sizce ovulasyon pik gebelik testimde silikEki Görüntüle 3267808 ovulasyon da bu sekilde pik çıktı
İkinci bir yumurtan büyümüş olabilir mi acaba. Belkide 25inden sonra çatlayamadı öyle de olabilir canım çünkü doktorlar çatladıktan bir hafta sonraya kadar devam edin ilişkiye diyorlarKızlar son yaptığım test renksiz çıktı ama ben ayın 25 inde pik olduğunu düşündüm sonrası bayram zaten kontrol edemedim ama dün yaptığım test de pik gibi kasık ağrım da vardı zaten
Sağol canım ben bu işlerde yeniyim kendimi yeni keşfediyorum. Hepiniz de çok sağolun tecrübelerinizi paylaşıyorsunuz çok faydalı oluyorİkinci bir yumurtan büyümüş olabilir mi acaba. Belkide 25inden sonra çatlayamadı öyle de olabilir canım çünkü doktorlar çatladıktan bir hafta sonraya kadar devam edin ilişkiye diyorlar
İnşallah hemen hamile kalırsın da canım herşeyi ögrenmek zorunda kalmazsın 1 senedir burdayım bilmedigimiz görmedigimiz bişe kalmadı keşke bilmeden hamile kalsaydım elimizi verdik kolumuzu kaptırdık psikoloji tavan anlıyacagın kuzum. İnşallah sen bu yolunda hamile olarak ilerlersinSağol canım ben bu işlerde yeniyim kendimi yeni keşfediyorum. Hepiniz de çok sağolun tecrübelerinizi paylaşıyorsunuz çok faydalı oluyor
Hahahah kız öyle bi bahsettin ki burası batak ne topikler gördük beee yakında yıl dönümü kutlayacağım burdaİnşallah hemen hamile kalırsın da canım herşeyi ögrenmek zorunda kalmazsın 1 senedir burdayım bilmedigimiz görmedigimiz bişe kalmadı keşke bilmeden hamile kalsaydım elimizi verdik kolumuzu kaptırdık psikoloji tavan anlıyacagın kuzum. İnşallah sen bu yolunda hamile olarak ilerlersin
İnşallah hep birlikte kalırız canım. Onu fark ettim bende kaptırdım elimi kolumuİnşallah hemen hamile kalırsın da canım herşeyi ögrenmek zorunda kalmazsın 1 senedir burdayım bilmedigimiz görmedigimiz bişe kalmadı keşke bilmeden hamile kalsaydım elimizi verdik kolumuzu kaptırdık psikoloji tavan anlıyacagın kuzum. İnşallah sen bu yolunda hamile olarak ilerlersin
koyulsşma takip et canımEki Görüntüle 3267801 test sonucu nedir sizce kızlar gebelik var mı
olma ihtimali yüksek canım kan verGebelik var mı sizce ovulasyon pik gebelik testimde silik
Çırpınıyoz düştük çıkamıyozHahahah kız öyle bi bahsettin ki burası batak ne topikler gördük beee yakında yıl dönümü kutlayacağım burda
Senin hormon etkisi uzun süre devam ediyor demek ki. Pcos var mıydı sende canım?innovitanın Lh çatlama testleri de hep bende koyu hem T hem C çizgisi. hamile de değilim. komple hüsran bıktık valla .
Amiiin bebeğim İnşAllah Kafam karışmasın test yapmayım diye hemen tuvalete gittimİnsallah geç döllenme olmuştur bebeğim
Bence sende gebelik var yinede testlere devam et koyulaşmasını gör sonra da km verirsinEki Görüntüle 3267808 ovulasyon da bu sekilde pik çıktı
Bence çift yumurtlama olmuş canım İnnovita sayfasında da takip ediyorum aynı bu şekilde çift yumurtlama yakalayanlar oluyorKızlar son yaptığım test renksiz çıktı ama ben ayın 25 inde pik olduğunu düşündüm sonrası bayram zaten kontrol edemedim ama dün yaptığım test de pik gibi kasık ağrım da vardı zaten
tatlım var gibi duruyor sabah test yaptın mı tekrarBen hiç görememiştim canım birkaç arkadaş daha söyledi şimdi sen de söyleyince oynadım fotoğrafla çok çok silik çizgi çıkıyor ama bu predictorda normalde çıkar mı bilmiyorum ilk kez yaptım. Test uzmanını davet edelim en iyisi
@Papatyamaviss bebeğim bir el atsan benim testlere.innovita olanları sabah ilk idrarla yaptım boyası akmış gibi geldi hatalıdır diye 3 saat sıvı almayıp predictor ve lh testi yaptım. İnnovita satıcısı negatif olduğunu söyledi bat 5 Temmuz
canım c life bide folicombi kapsül kullanmıştım yumurtlama görene kadar acaba clife mi etki etki estradioleBence doğru yolu izlemiş Sen bu ay takviye kullanmış mıydın