2023 MAYIS/HAZİRAN AYI GEBELİK PLANLAYANLAR 🌸🌸

Kızlar selam beni de ekleyebilirsiniz bugünden itibaren korunmuyoruz sat 18 Nisan bat 21 Mayıs

Yumurtlama günümü kaçırdık takvime göre ama süpriz olsun dedik muhtemelen olmayabilir bu ay bakalım

Benim 6 gün var daha test için çok erken dimi ya kendimi durduramıyorumda bugün yaptım bişey de çıkmadı
Bence çok erken en doğru zaman adete 2 gün kala diye düşünüyorum net oluyor ozmn kuzum moralini bozma

Tamam canım benim sabredicem
Bende dün gece kahverengi akıntı geldi ilk kez bukadar erken oldu genelde adet bitiminde oluyordu daha adet olmadan gelmesi çok şaşırttı vücudum da alay ediyor benle

Bende dün gece kahverengi akıntı geldi ilk kez bukadar erken oldu genelde adet bitiminde oluyordu daha adet olmadan gelmesi çok şaşırttı vücudum da alay ediyor benle
Vücut bazen değişken davranıyo özellikle biz bu kadar stresliyken

Sorma kuzum birde bugün normal gebelik testi yaptım negatif çıktı pazartesi regl günüm ama ümidim yok artık bugün yok tu çünkü
Vücut bazen değişken davranıyo özellikle biz bu kadar stresliyken

Merhaba benide ekler misiniz son adet tarihi 6 mayıs bu ay istiyorum kalmak ama 2 ay önce düşük yaptım düşük yapan arkadaşlar varsa kaç ay sonra hamile kaldılar şuan kalsam sorun olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…