- 13 Aralık 2022
- 7.759
- 7.395
- 28
İnşallah canım benim o kadar çok istiyorum ki bide çevreden başlı görmeye başladık artıkİnşallah sen pozitif görürsün kzuum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım benim o kadar çok istiyorum ki bide çevreden başlı görmeye başladık artıkİnşallah sen pozitif görürsün kzuum
Adetten 2 gün önce olan ve sırasıyla bugün 1 gün geçti batınasıl çıktı? foto atsana bakalım
Kuzum ben teste para vermektense pazartesi günü kan vereyim yazarım sonucu buraya muhakakBncede canım git git gitmezsen de bi başka test al yarın sabah bi atsana gruba bakalım bi
İnşallah canımmmBu ay umutluyum inşallah mayıs ayı hepimize uğurlu gelir
Aynrn canım oda olur güpgüzel haberlere inşallahKuzum ben teste para vermektense pazartesi günü kan vereyim yazarım sonucu buraya muhakak
Sorma benim 7 yaşında oğlum sürekli gelip karnımı öpüyor ben Aralık'ta düşük yaptım Ogün bugündür oğlum kardeşi olacak sanıyorİnşallah canım benim o kadar çok istiyorum ki bide çevreden başlı görmeye başladık artık
Cümlemize inşallah kuzum sanada olsun banada hepimizeAynrn canım oda olur güpgüzel haberlere inşallah
Ya kıyamam ben ona rabbim en koşa zamanda nasip etsinSorma benim 7 yaşında oğlum sürekli gelip karnımı öpüyor ben Aralık'ta düşük yaptım Ogün bugündür oğlum kardeşi olacak sanıyor
Gebelik testi diyilmi canim buAdetten 2 gün önce olan ve sırasıyla bugün 1 gün geçti batı
Dur kız daha mayısın yarısına gelmedikGeçen ay tüm belirtilerim vardı kesin hamileyim dedim ama hamile değilmişim, bu ay hiç belirti yok hamileysem çok şaşırırım. direkt haziran gebelik planlayanlar diye açsaydık grubu olurdu
Evet gebelik testi bat 4 mayıstı hamile olduğunu ögrendimGebelik testi diyilmi canim bu
Amin kuzum cümlemize inşallahYa kıyamam ben ona rabbim en koşa zamanda nasip etsin
Benim 6 gün var daha test için çok erken dimi ya kendimi durduramıyorumda bugün yaptım bişey de çıkmadıAmin kuzum cümlemize inşallah
Dur kız daha mayısın yarısına gelmedik
Tebrikler canım hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah.Evet gebelik testi bat 4 mayıstı hamile olduğunu ögrendim
tebrik ederim canımmmAdetten 2 gün önce olan ve sırasıyla bugün 1 gün geçti batı
Allah sağlıkla kucağına almaya nasip etsin canımAdetten 2 gün önce olan ve sırasıyla bugün 1 gün geçti batı