- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.677
Hemde pembe çizgi :) hayırlı olsun canım tebrikler kaç gün var bataGerçek mi bu @Kun fe yekunnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemde pembe çizgi :) hayırlı olsun canım tebrikler kaç gün var bataGerçek mi bu @Kun fe yekunnn
Kan vermeye gideceğim şimdi inşallah doğrudur kullandığım programa göre adetim 30 mayısta ama ben ovülasyon testi kullandım bugün yumurtlamamın 14. GünüHemde pembe çizgi :) hayırlı olsun canım tebrikler kaç gün var bata
Hemde çok gerçek canım saglıkla gelsin inşallahGerçek mi bu @Kun fe yekunnn
El sallıyor sanaGerçek mi bu @Kun fe yekunnn
Amin Allah canım Amin.Allah sanada kolay yolla nasip etsin canımyaa günün en güzel haberiii, kuzum tebrik ederim, sağ salim kucağına alırsın inşallah
O zaman bugün yada yarın bat günün :) inşAllah kan testinde de güzel bir sonuç çıkarKan vermeye gideceğim şimdi inşallah doğrudur kullandığım programa göre adetim 30 mayısta ama ben ovülasyon testi kullandım bugün yumurtlamamın 14. Günü
Amin isteyen herkese nasip olsun inşallahHemde çok gerçek canım saglıkla gelsin inşallah
El sallıyor sana
Amin inşallah rüyamda hamile olduğumu ama kimyasal geçirdiğimi gördüm inşallah sadece ilk kısmı doğrudurO zaman bugün yada yarın bat günün :) inşAllah kan testinde de güzel bir sonuç çıkar
Kötüyü düşünme canım iyi düşün iyi olsunAmin inşallah rüyamda hamile olduğumu ama kimyasal geçirdiğimi gördüm inşallah sadece ilk kısmı doğrudur
PozitifffKötüyü düşünme canım iyi düşün iyi olsun
amin inşallah siz ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz acaba :)Yeni hamişlerimizi tebrik ederim kucağınıza almak nasip olsun darısı bizlere sırayla gidiyoruz hepimiz masallah
Benim daha çok var 16 mayısta adet oldum bir sonraki 18 Haziran cokkkk var gün geçmiyor hiçamin inşallah siz ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz acaba :)
valla beklemek çok yoruyor insanı hayırla sonuçlansın inşallah :)Benim daha çok var 16 mayısta adet oldum bir sonraki 18 Haziran cokkkk var gün geçmiyor hiç
Bilmem içime öyle doğdu inşallah o zaman rabbim size her yönden sağlıklı bir kız evladı nasip ederHenüz 5 haftalık öğrenmeme çok var, bir oğlum var kızım olmasını çok isterim ama Allah’ın takdiri
Teşekkür ederim Allah sana da en hayırlı zamanda en güzel şekilde nasip etsinBilmem içime öyle doğdu inşallah o zaman rabbim size her yönden sağlıklı bir kız evladı nasip eder