Amin inşallah canım benimAynen öyle canım bende hep diyorum cocuğu hiç olmayanlar için Allah annelik duyğusunu nasip etsin.Her kes anne olsun evlat kokusuna kimse Hasret kalmasın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah canım benimAynen öyle canım bende hep diyorum cocuğu hiç olmayanlar için Allah annelik duyğusunu nasip etsin.Her kes anne olsun evlat kokusuna kimse Hasret kalmasın.
Ay canım sana cok sevindim bazen okuyordum mesajlarını aklımda kalmıstın umut oldunn allah tamamına erdirsin bizede dua et kuzumKızlar nasılsınız?Sizi unutmadım bu müjdeli haberi size vermek istedim.Hamileyim çok şükürGerçi testle öğrendim kan testi 29 vericem..şimdi duam sağ salim kucağıma almak nasip olsun.Tam sevinemiyorum.Allah olmayanlara nasip etsin
bence bu çok iyi gelecektir sana :) herkese iyi gelmiş :) keçiboynuzu özü de için isterseniz hem eşine hem sana iyi gelirİnofolic combi verdi gebe kalana kadar bunu iç dedi başladım hemen
alttaki bir tık daha koyu geldi bana inşAllah tutmuştur :)Selam kızlar çatlatma iğnemin 10 ve 11 günü test yaptım dünden beri ara ara kahverengi akıntım var adet değil sizce ümitlenmeli miyim
Hayırlı ugurlu olsun canım cok sevındım senın adına belirtilerın nelerdı benım bata 7 gun var cok acıkıyorum gaz var kasıkta batma var şişkinlik var uyku hali var goguste hassasıyet basladı bıgun akıntım beyaz geldı bı ara sımdıde sık sık gelıyor sende neler olduAy canım sana cok sevindim bazen okuyordum mesajlarını aklımda kalmıstın umut oldunn allah tamamına erdirsin bizede dua et kuzum
Sizin cinsiyet içime erkek doğduPzt sabah kan vericem. Nisan ayı 30 çekiyor 1.5 gün kalmış
Yanlıs alıntıladın canım ben hamile degilim ama insallah kalırızHayırlı ugurlu olsun canım cok sevındım senın adına belirtilerın nelerdı benım bata 7 gun var cok acıkıyorum gaz var kasıkta batma var şişkinlik var uyku hali var goguste hassasıyet basladı bıgun akıntım beyaz geldı bı ara sımdıde sık sık gelıyor sende neler oldu
Amin canım.Hep dualarımdasınız.Allah kolay yolla nasip etsin sanada canımAy canım sana cok sevindim bazen okuyordum mesajlarını aklımda kalmıstın umut oldunn allah tamamına erdirsin bizede dua et kuzum
Umitlen benceSelam kızlar çatlatma iğnemin 10 ve 11 günü test yaptım dünden beri ara ara kahverengi akıntım var adet değil sizce ümitlenmeli miyim
Ayy varya yemin ederim kendim hamile kalsam bu kadar mutlu olmazdım ayy maşallah ya varya valla utanmasam kalkıp halay çekicem çok sevindim inşallah sağ salim kucağına alırsınKızlar nasılsınız?Sizi unutmadım bu müjdeli haberi size vermek istedim.Hamileyim çok şükürGerçi testle öğrendim kan testi 29 vericem..şimdi duam sağ salim kucağıma almak nasip olsun.Tam sevinemiyorum.Allah olmayanlara nasip etsin
Bugunlerden önce negatife dönmüşmüydü??Selam kızlar çatlatma iğnemin 10 ve 11 günü test yaptım dünden beri ara ara kahverengi akıntım var adet değil sizce ümitlenmeli miyim
Kız o zaman gel çekek halayAllah hep sevindirsin seni canım.Hamiş kalın birlikte büyütek yaAyy varya yemin ederim kendim hamile kalsam bu kadar mutlu olmazdım ayy maşallah ya varya valla utanmasam kalkıp halay çekicem çok sevindim inşallah sağ salim kucağına alırsın
Yok sen yerimde otur ben senin yerine çekerim canım benim sen kalkma Allah korusun bebek doğana kadar yat uyu dinlen hatta ben gelim sana hizmet edeyim valla bende bu ay umutluyum haftaya belki aşılama yapılır eğer yumurtalarım büyüdüyse dua et bize de bu arada gerçekten çok dikkat et bizim akraba yıllarca çocuğu olmadı tüp bebek yaptı oda düştü gözünü sevim stres yapmaKız o zaman gel çekek halayAllah hep sevindirsin seni canım.Hamiş kalın birlikte büyütek ya
Hayırlı ugurlu olsun canım benım benım bata 7 gun var doktor bana 4-5 yumurtan var dedı bu ay bende asırı derece yeme ıstedgı aclık var ıykusuzluk ve karnımda gaz var sag ve sol kasıgımda ara ara batma oluyor akıntım beyaz süt gıbı geldı dun bugunde goguslerımde hassasıyet basladı senın belırtılerın nelerdıKuzum yeni gördüm. Malum ben en son doktora gittim 3 ay doğum kontrol hapı kullanıcaksın dedi hormonlarım bozulduğu için bir de kilo vermemi istemişti. 3 kilo verdim. Yavaş ama emin adımlarla ilerliyorum Temmuz sonuna hedeflediğim kiloya nasipse ulaşıp ilacımı da bitireceğim.Sonrası artık Allah kerim
Sizlerde ne var ne yok, hamile olanlar var mı hiç takip edemedim.
Daha önce yapmadım malesef iğne günü hariç ama dediğim gibi lekelenme devam ediyor aklımı biraz karıştıran oBugunlerden önce negatife dönmüşmüydü??
İğne gunu hariç 11. Gun ise bnce bebiş var
Sağolasın kuzum iyiki varsınızAllah nasip eder aşılamayla hamiş olursun canımHep duamdasınız Allah gönlünüze göre vericek emin olun.Evet bende düşükten korkuyorum kendimi stresten uzak tutucamYok sen yerimde otur ben senin yerine çekerim canım benim sen kalkma Allah korusun bebek doğana kadar yat uyu dinlen hatta ben gelim sana hizmet edeyim valla bende bu ay umutluyum haftaya belki aşılama yapılır eğer yumurtalarım büyüdüyse dua et bize de bu arada gerçekten çok dikkat et bizim akraba yıllarca çocuğu olmadı tüp bebek yaptı oda düştü gözünü sevim stres yapma
Henüz 5 haftalık öğrenmeme çok var, bir oğlum var kızım olmasını çok isterim ama Allah’ın takdiriSizin cinsiyet içime erkek doğdu
yaa günün en güzel haberiii, kuzum tebrik ederim, sağ salim kucağına alırsın inşallahKızlar nasılsınız?Sizi unutmadım bu müjdeli haberi size vermek istedim.Hamileyim çok şükürGerçi testle öğrendim kan testi 29 vericem..şimdi duam sağ salim kucağıma almak nasip olsun.Tam sevinemiyorum.Allah olmayanlara nasip etsin