- 21 Nisan 2022
- 1.222
- 1.414
- 25
Yapılmadı düşük olsa yapılıyormuş kimyasal gebeliği önemsemiyorlar malesefTest yapmadılar mı neden oluyor diye?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapılmadı düşük olsa yapılıyormuş kimyasal gebeliği önemsemiyorlar malesefTest yapmadılar mı neden oluyor diye?
Napcamı bilmiyorum çok çaresiz hissediyorum bu Ovülasyon testi beni hiç yanıltmadı hep böyle çıktığında hamileydim. Başımda döndü bayram da çok dolandım diye düşündüm . Beklemek mi doğru olur gidip kan vermek takip etmek mi yoksa direkt keseyi görmeye gitmek mi bilmiyorumYok canım mide bulantısı olmaz o değerde. Asıl o kadar erken bulantı olsaydı adet belirtisine girerdi. Ben hamile olduğumu dk başı dönen başımdan, kararan gözümden anlamistim
Burda çok okudum da kimyasallardan sonra pıhtılaşma testi falan yaptıranları o yüzden sordum canım, inşallah bu sefer alırsın kucağına sağlıklaYapılmadı düşük olsa yapılıyormuş kimyasal gebeliği önemsemiyorlar malesef
Gelmez inşallaaahhhYarın sabahı bekliyoruz artık umarım test yapana kadar bişeyler gelmeeeez
Daha önce yaşadın mı ki? Ben ilk hamilelikte hiç baş dönmesi, bulantı yaşamadım bu kesin bir belirti değilAma hiç bir belirtim yok sadece adet olcakmışım gibi ağrı biraz da baş dönmesi onu da troidlerimde problem var ona bağladım. Beta 1000 lere gelmiş olsaydı çoktan mide bulantısı koku hassasiyeti gibi belirtiler göstermezmiydi
Çok az geliyor benim de halaÖyle göründü ama benim akıntım gelmeye devam ediyor hem de az da değil. Ben daha yumurtlamadım heralde Senin akıntın bitti mi?
Yoo ben yaptırdım. Ve kan pıhtılaşması çıktı mesela ilaç kullanmam gerekiyormuşYapılmadı düşük olsa yapılıyormuş kimyasal gebeliği önemsemiyorlar malesef
Hala yapmadım inanabiliyor musunAy sen daha test yapmadın mı. döndüm tatilden kim naptı anlamaya çalışıyorum
Bugün de olmadın dimiYarına adet olmazsam yapacam test canım artık 13. Günüm varsa zaten çıkat yoksa yolumuza bakarız
Haydi yap yapp mutlu olalımHala yapmadım inanabiliyor musun
Yok canım henüz olmadım ama akıntım çok sabah test yapmaya gerek kalmayabilirBugün de olmadın dimi
Valla ben olsam dayanmazdım heralde yapardım maşallah amma sabırlısın canım yaYok canım henüz olmadım ama akıntım çok sabah test yapmaya gerek kalmayabilir
Daha evde değilim gidince yapıcam canım ama beklentimi düşük tutmaya çalışıyorumHaydi yap yapp mutlu olalım
Kız yok balım ne sabrı bir ayda 20 test bitirmiş biriyim ben aslında benim bu ay umudjm yoktu doktorum tedaviye ara verdi o nedenle zaten olmucak diye test felan almadım arayada bayram girdi yeni döndük evimize nöbetçi eczane uzakValla ben olsam dayanmazdım heralde yapardım maşallah amma sabırlısın canım ya
Ummadığın anda geliverir yarınmı test yapcanKız yok balım ne sabrı bir ayda 20 test bitirmiş biriyim ben aslında benim bu ay umudjm yoktu doktorum tedaviye ara verdi o nedenle zaten olmucak diye test felan almadım arayada bayram girdi yeni döndük evimize nöbetçi eczane uzak
Güzel haberlerini bekliyorum beklenti her zaman yükseklerde düşük tutmak yokDaha evde değilim gidince yapıcam canım ama beklentimi düşük tutmaya çalışıyorum
Evet kuzum sabah eczane açılırken kapısında beklicem alıp yapacam adet olmazsam inşallahValla ben olsam dayanmazdım heralde yapardım maşallah amma sabırlısın canım ya
Evet kuzum bunu okuyup digerine yapmışım yorumuUmmadığın anda geliverir yarınmı test yapcan
Çatladım yeminleHala yapmadım inanabiliyor musun