- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.677
Ay benimde akıntı başladı o zaman regl yakın mıYok canım henüz olmadım ama akıntım çok sabah test yapmaya gerek kalmayabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay benimde akıntı başladı o zaman regl yakın mıYok canım henüz olmadım ama akıntım çok sabah test yapmaya gerek kalmayabilir
Bende bendeeeÇatladım yeminle
Haydaaa akıntı gelir yumurta akıntı gelir regl. Akıntı sal bizi beee. Hamile kalcaz bizzzzAy benimde akıntı başladı o zaman regl yakın mı
Hamile olduğuma baya inanıyorum değilsem çok üzülücem o yüzden olmama ihtimalini kendime hatırlatmaya çalışıyorumGüzel haberlerini bekliyorum beklenti her zaman yükseklerde düşük tutmak yok
Hadi inşallahhhhEvet kuzum sabah eczane açılırken kapısında beklicem alıp yapacam adet olmazsam inşallah
Hem regli hem gebelik belirtisi canım kendimi kaptırmak iatemiyorumAy benimde akıntı başladı o zaman regl yakın mı
Asıl baba akıntıyı gebeliğin sonlarında yaşıyoruz şok oluyordum her lavabodaHaydaaa akıntı gelir yumurta akıntı gelir regl. Akıntı sal bizi beee. Hamile kalcaz bizzzz
Herşeyde var bi hayır biz negatiflere rağmen her ay yeni bir umut diyerek bismillahhhh çekerek haydi yeni çalışmalara başlıyoruzHamile olduğuma baya inanıyorum değilsem çok üzülücem o yüzden olmama ihtimalini kendime hatırlatmaya çalışıyorum
Benimki çatlamadı galiba. Bugün yarın biter heralde benim de.Çok az geliyor benim de hala
Seni gozundeki farki boyle agir bi sekilde yazdigin icin cok sagol yaHa sigara içmişsiniz ha bebeğinize kaşık kaşık fare zehri yedirmişsiniz. Benim gözümde hiç bir farkı yok.
O can istemesi, el ayak titremesi olacak. Bir bağımlılıktan uzak durmaya çalışıyorsunuz. Napim yapamıyorum, dayanamıyorum denecek bir durum değil. Ne demek dayanamıyorum? Dayanırsınız ölecek haliniz yok sonuçta. Çocuğunuzun ilerki yaşlarda "anne niye bende böyle böyle kronik hatalıklar var" diye size sormasını istemiyoranız içmeyin.
Sigarayı bırakmaya yönelik belgeseller var, insanı baya soğutuyor onları izlemenizi öneririm. ayrıca evde ne kada paket sigara varsa da çöpe atın. Eşiniz içiyorsa zaten o da asla evde içmemeli çünkü pasif içicilik bir hamile için en kötü şeylerden biri.
Direkt keseye git canim benceNapcamı bilmiyorum çok çaresiz hissediyorum bu Ovülasyon testi beni hiç yanıltmadı hep böyle çıktığında hamileydim. Başımda döndü bayram da çok dolandım diye düşündüm . Beklemek mi doğru olur gidip kan vermek takip etmek mi yoksa direkt keseyi görmeye gitmek mi bilmiyorum
Bol şu iç. 1.5luk yanında bulundur içmesi kolay oluyor.Ben idrar yolu enfeksiyonu kaptım ya kesin mesanede aşırı bi sancı sürekli tuvalete koşuyorum ama hiçbir şey gelmiyor geldiğinde de yanma oluyor bir yandan da değerlendirmelerim devam ediyor bu enfeksiyon engel olmaz değil mi bebiş olmasına kızlar?
Her satırına imza atarım harika yazmışsın canımHa sigara içmişsiniz ha bebeğinize kaşık kaşık fare zehri yedirmişsiniz. Benim gözümde hiç bir farkı yok.
O can istemesi, el ayak titremesi olacak. Bir bağımlılıktan uzak durmaya çalışıyorsunuz. Napim yapamıyorum, dayanamıyorum denecek bir durum değil. Ne demek dayanamıyorum? Dayanırsınız ölecek haliniz yok sonuçta. Çocuğunuzun ilerki yaşlarda "anne niye bende böyle böyle kronik hatalıklar var" diye size sormasını istemiyoranız içmeyin.
Sigarayı bırakmaya yönelik belgeseller var, insanı baya soğutuyor onları izlemenizi öneririm. ayrıca evde ne kada paket sigara varsa da çöpe atın. Eşiniz içiyorsa zaten o da asla evde içmemeli çünkü pasif içicilik bir hamile için en kötü şeylerden biri.
A Afratafrac gayet doğru yazmıs neden alındın ki, burası hamile kalmaya calısan keske olsa diye her gün düsünen insanlarla dolu, kusura bakma ama banada cok sımarıkca geliyor hamile kalıpta sigarasız duramıyorum iciyorum diyenler, o yüzden şükret ve bebegin icin icme, dogruları söyleyenlere de alınma, sag salim kucagına alSeni gozundeki farki boyle agir bi sekilde yazdigin icin cok sagol ya
İnşallah işe yarar içeyim canım teşekkür ederimBol şu iç. 1.5luk yanında bulundur içmesi kolay oluyor.
Çok haklı. duymak istediklerini söylememesi haklı olduğunu değiştirmezSeni gozundeki farki boyle agir bi sekilde yazdigin icin cok sagol ya
BEn haksiz mi diyorum ? Üslup problemi var :)Çok haklı. duymak istediklerini söylememesi haklı olduğunu değiştirmez