Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok yok gelmicek merakla bekliyorum senin sonucunuÖffff karnım ağrıyor kesin gelicek benim kırmızı yaaa
Benm adetim 4-5 gun gecti. Daha yeni yeni gogus ve kasik agrm basladi. Yani belirtm hic yoktu ogrendgmde. Akinti gogus agrisi bel agrisi hicbir sey. Belirti aramayin heekeste olmuyor@Kristialia canım senin gögüs hassasiyetin artarak devam mı etti bende bugün agrı hassasiyet azaldı geçiyor gibi galiba gelecek adet
Benim hassasiyet olmadı canım mesela sabah az biraz varsa gün içinde geçti, kasik ağrım da olmadı. Kişiden kişiye değişiyor. Adet olacakmış kasik agrisicekmedim. Başlarda arada girip girip geçti 3-5 dkde@Kristialia canım senin gögüs hassasiyetin artarak devam mı etti bende bugün agrı hassasiyet azaldı geçiyor gibi galiba gelecek adet
Evet hamile olabilirsiniz. Hamilelik testi alamaz misinizKızlar adet gecikmesinin 6. Günü ovu testim bu şekil yine Delircem artık kimyasaldan hemen sonra hamile mi kaldım yine aynı olursa
Kuzum benim gögüslerim dokunamıcak kadar agrıyırdu ve üstüne yatamıyordum bugün Azaldı ondan adet mi gelecek acaba diyorum. Ve düşük yaptıgım hamileligimde çok agrımıştı betam düştükçe agrılarım geçmişti canımBenm adetim 4-5 gun gecti. Daha yeni yeni gogus ve kasik agrm basladi. Yani belirtm hic yoktu ogrendgmde. Akinti gogus agrisi bel agrisi hicbir sey. Belirti aramayin heekeste olmuyor
Korkuyorum artık 3 kez kimyasaldan sonraEvet hamile olabilirsiniz. Hamilelik testi alamaz misiniz
Adetiniz baya gecikmiş Allah'ın izniyle beta 1000 lere gelmiştir zaten, bu sefer öyle olmayacak öyle düşününKorkuyorum artık 3 kez kimyasaldan sonra
Beni gaza getirdin ya hiç aklımda yoktu bu bi heyecan yaptım yapsam mı diyeTakip yapma ama korunma canım gelişine vur gitsin
Üst üste mi kimyasal oldu?Korkuyorum artık 3 kez kimyasaldan sonra
Ama hiç bir belirtim yok sadece adet olcakmışım gibi ağrı biraz da baş dönmesi onu da troidlerimde problem var ona bağladım. Beta 1000 lere gelmiş olsaydı çoktan mide bulantısı koku hassasiyeti gibi belirtiler göstermezmiydiAdetiniz baya gecikmiş Allah'ın izniyle beta 1000 lere gelmiştir zaten, bu sefer öyle olmayacak öyle düşünün
Yok ay farkı var aralardaÜst üste mi kimyasal oldu?
Yarın sabahı bekliyoruz artık umarım test yapana kadar bişeyler gelmeeeezYok yok gelmicek merakla bekliyorum senin sonucunu
Test yapmadılar mı neden oluyor diye?Yok ay farkı var aralarda
Yok canım mide bulantısı olmaz o değerde. Asıl o kadar erken bulantı olsaydı adet belirtisine girerdi. Ben hamile olduğumu dk başı dönen başımdan, kararan gözümden anlamistimAma hiç bir belirtim yok sadece adet olcakmışım gibi ağrı biraz da baş dönmesi onu da troidlerimde problem var ona bağladım. Beta 1000 lere gelmiş olsaydı çoktan mide bulantısı koku hassasiyeti gibi belirtiler göstermezmiydi
Ay sen daha test yapmadın mı. döndüm tatilden kim naptı anlamaya çalışıyorumYok meleğim ya regl olmadığım için umudum var bugün 11.gün
Ha sigara içmişsiniz ha bebeğinize kaşık kaşık fare zehri yedirmişsiniz. Benim gözümde hiç bir farkı yok.Kizlar ya biliyosunuz ben de hamileyim 8+5 deyim. Sabahlari bulantim vs sebebiyle canım hic sigara istemiyorum ama aksamlari dayanamiyorum 3-4 tane iciyorum. Napsam nasil biraksam bilemiyorum
Yarına adet olmazsam yapacam test canım artık 13. Günüm varsa zaten çıkat yoksa yolumuza bakarızBenim hassasiyet olmadı canım mesela sabah az biraz varsa gün içinde geçti, kasik ağrım da olmadı. Kişiden kişiye değişiyor. Adet olacakmış kasik agrisicekmedim. Başlarda arada girip girip geçti 3-5 dkde
Öyle göründü ama benim akıntım gelmeye devam ediyor hem de az da değil. Ben daha yumurtlamadım heralde Senin akıntın bitti mi?O zaman yine yumurtlama günümüz aynı oldu desene