- 1 Nisan 2022
- 12.529
- 15.402
Kuzum ben test yapmıcam gecikme olursa yaparımSende mi pazartesi canım test yarın yapma imkanın yok mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum ben test yapmıcam gecikme olursa yaparımSende mi pazartesi canım test yarın yapma imkanın yok mu
Tamam kuzum nasıl istersen inşallah bebiştendir agrılarKuzum ben test yapmıcam gecikme olursa yaparım
Test yaptın mı hiçSanmıyorum kuzum
Doktorum bana 3 u gecme dedi sabah cok bulantim oldu o ddan icemedimBende aynı durumdayım sabahları içerken midemi bulandırıyor ama akşamları dayanamıyorum nasıl bırakırım tiksineyim de bırakayım diye dua ediyorum
Yok yapmadım canım ben gecikme olmayınca hiç yapmam..Test yaptın mı hiç
Henüz regl olmadın sonuçtaYok yapmadım canım ben gecikme olmayınca hiç yapmam..
Aynen umut var halasen yapıcanmı test?Henüz regl olmadın sonuçta
Aynen umut var halasen yapıcanmı test
Ay İn şa Allah canımPazartesi yapıcam İnşAllah canım çarşamba da bat günüm
Takip yapma ama korunma canım gelişine vur gitsinYumurtlama takibi yapmam gerekiyor galiba onun için de adetim 9 gün sürdü çünkü normalde 5 gün sürer bir de tatile gideceğiz iyice çorba oldu yani
Reglin kaç gün geçti. Değer gayet iyi aslında önemli olan artış oranı.2 gün sonra tekrar kan ver canımMerhaba arkadaşlar beta hcg 209. 83 çıktı değer nasılsın sizce daha çok yeni olduğu için mi böyle acaba
Bende pco var düzensiz regl görüyorum son birkaç aydır, baktığımda 20 gün falan geçti ama ovulasyon testiyle takip etmiştim yumurtlama görmemiştim ovulasyon testim bittiği için spontane devam ettik bir hafta önce kaset test yapmıştım negatifti bu kadar çok gecikmiyordu reglim öyle olunca kan verdim değerim bu şekilde çıktıReglin kaç gün geçti. Değer gayet iyi aslında önemli olan artış oranı.2 gün sonra tekrar kan ver canım
O zaman yine yumurtlama günümüz aynı oldu deseneBugün biraz daha geldi hatta baya geldi akıntı, sonra da ağrı başladı. Ben de boş buldukça ev içi volta atıyorum yürüyüş yapıyorum. Hem ağrı azalsın hem stresimi alsın diye. Allahım inşallah buluşma gerçekleşmiştir.
Bu ay herkesinki bayrama denk geldi kimsenin umudu yok gibi duruyor ama güzel şeyler bir andaa gelirrr hepimiz hamişiz hepimizzzKızlar bu ay niye az kişi test yapıyor ya biz 7-8 de başlamıştık yapın şu testleri artıkkkkk gelin aramıza
Hiç ağrı olmadan da hamile olan vardı belirtiler değişiyor test yap canım en azından görmüş oluruzB Buffalosos canım senin gögüs hassasiyetin artarak devam mı etti bende bugün agrı hassasiyet azaldı geçiyor gibi galiba gelecek adet
Bugün yapamam canım eşim evde ve birazdan yine çıkacaz artık stresle yarını beklicemHiç ağrı olmadan da hamile olan vardı belirtiler değişiyor test yap canım en azından görmüş oluruz
Bi de mesela benim göğüs ağrım adet gelmeden asla azalmaz adet gelir bir gün boyunca sökülür ertesi gün azalırdı kanama olmadan hiç azalmadı o yüzden ben de adetle aynı belirtilerBugün yapamam canım eşim evde ve birazdan yine çıkacaz artık stresle yarını beklicem
Benim hiç gögüslerim şiş gibi agırlaşmaz öyle olunca umulandım dur bakim sabah ola hayrolaBi de mesela benim göğüs ağrım adet gelmeden asla azalmaz adet gelir bir gün boyunca sökülür ertesi gün azalırdı kanama olmadan hiç azalmadı o yüzden ben de adetle aynı belirtiler