Bir şey bulcan artıkKız bi de biz bayramda aqua parka gidicek görümcemlerle falan ben gebeysem plan iptal. Aboğğ en çok ben istedim son dakk ne diyip iptal ederim
Ay hadi inşallah yaRahat ol canım korkma kanaman bitsin diger aya hemen hamile kalırsın inşallah
Söyleseydın keşke yaaa buna sevınırdım benYeterince üzgündün canım bir de kafanı karıştırmak istemedimAma korkulacak bir şey değil düşükten daha kolay
Ay bilemedim canım yani bu durum hassas olunca insan ne diyeceğini bilemiyorSöyleseydın keşke yaaa buna sevınırdım ben
Baya düşmüş canım. Ne güzel. Ben de deneyeyim inşallahSağlıklı beslenip yürüyüş yapınca düşüyor canım yani bende öyle oldu 10,5 tan 8 e indi
Göbek çevresi batması da hamilelik belirtisi. Bir bebiş geliyor hissediyorummmİnşallah balım yumurtlama 14. Gün gelen giden yok. Göbek çevrem ara ara batıyor bir de göğüslerim sancıyor başka belirtim yok. Rabbim herkese hayırlı gebelikler nasip etsin
Ne güzel cnm gözün aydın kusura bakmayin yokdum bu ara abim düğün telaşı vardi dün biti çok şükürKızlar 45-46 saat sonra acilde test verdim 550 çıkmış çok şükür. İki gün önce 300 du. 1 gün buraya ara vereyim dedim streslendirdi beni. Allah'a çok şükür artmış iste bu kadar.Herkesin de 2 katı ve üstü olacak diye de bişey yokmuş. Bilimsel çalışmalar bile yüzde 60 a sağlıklı diyor. Korkmayın yani kızlar
Yarın ya da cuma son bir umut testi yaparım belki de umudum kalmadı açıkçasıbebis yoksa da bir an önce gelsin regl bu enerjiyle temmuzda güzel haberi alacağız inşallah
Benim de bu akşam lekelenme basladi canım muhtemelen yarın tamamen gelir. Kürtaj olduktan sonra gecikmis miydi peki? Benim hemen geldi ilk regl 30-31 günde, bu ikinci regl gecikti birazCanım benim 3 gün gecikti dün oldum kürtaj sonrası ilk 3 ay böyle olabiliyormus
Gözünüz aydın darısı bizlerin başına inşallah sabah bende kan vericem 292.5 ten kaç olacak inşallah sağlıklı artar çok endişeliyimNe güzel cnm gözün aydın kusura bakmayin yokdum bu ara abim düğün telaşı vardi dün biti çok şükürbu ay kendim yapcam deniyecem baklim doktor gitmeden olacakmı kismet
Ayy adet olmuşum kızlarr bizim bebiş temmuza kaldııGöbek çevresi batması da hamilelik belirtisi. Bir bebiş geliyor hissediyorummm
Canım seni üzmek istemem kesinlikle ama kimyasal olabilirKızlar beta değerlerim nasıl artıyor bi bakar mısınız neden yükselmedi artık bunlar iyice kafayı sıyırıcam.
15 Haziran 5.99
17 haziran 9.99
18 haziran 13.99
21 Haziran 26.52
23 Haziran 60.45
Doktor artışın güzel dedi ama ben diğer gebeliklerimle kıyasladığım da direk yüksek betadan öğrendim adetim 1 hafta geçti bugün geç döllenme oldu onun farkındayım zaten ovulasyon testi yapmıştımCanım seni üzmek istemem kesinlikle ama kimyasal olabilir
Hayirli olsun düğününüz. Aynen hiç streslenmeden dene canimNe güzel cnm gözün aydın kusura bakmayin yokdum bu ara abim düğün telaşı vardi dün biti çok şükürbu ay kendim yapcam deniyecem baklim doktor gitmeden olacakmı kismet
Son artış gayet iyi canım çok küçük değerle öğrendiğin için yavaş artıyor. Sürekli kan verip kendini strese sokmaKızlar beta değerlerim nasıl artıyor bi bakar mısınız neden yükselmedi artık bunlar iyice kafayı sıyırıcam.
15 Haziran 5.99
17 haziran 9.99
18 haziran 13.99
21 Haziran 26.52
23 Haziran 60.45
Şükür hemen belli oldu, bazen bekliyorlar adetim gelse de belli olsa önüme baksam diye. Gel bacım Temmuz'a. Bu arada internetten 5 li 10 lu testler satılıyor eczaneden aldıklarınızdan daha uyguna geliyor. Belki iş yerinin adresini verirsin iş yerine gelir kargo.Ayy adet olmuşum kızlarr bizim bebiş temmuza kaldıı
Ben çok anlamıyorum bu beta işinden, ama 2 günde bir en az %60 artması gerek yazmışlardı sanırım. Sanki senin öyle gidiyor gibi ama bilemedim de.Kızlar beta değerlerim nasıl artıyor bi bakar mısınız neden yükselmedi artık bunlar iyice kafayı sıyırıcam.
15 Haziran 5.99
17 haziran 9.99
18 haziran 13.99
21 Haziran 26.52
23 Haziran 60.45
Ağrıdan gelemiyorum aşkolar kırılıyor her yerim.Şükür hemen belli oldu, bazen bekliyorlar adetim gelse de belli olsa önüme baksam diye. Gel bacım Temmuz'a. Bu arada internetten 5 li 10 lu testler satılıyor eczaneden aldıklarınızdan daha uyguna geliyor. Belki iş yerinin adresini verirsin iş yerine gelir kargo.
Bu beta ile ilgili kesin bir bilgi yok mu acaba. Bu da bünyeden bünyeye değişen bir şey mi yoksa hangi kadın hamile kalırsa kalsın mesela 4+0 ise atıyor 10 5+0 ise 80 olmalı gibi bir zorunluluk var mı. Çok merak ettim.Son artış gayet iyi canım çok küçük değerle öğrendiğin için yavaş artıyor. Sürekli kan verip kendini strese sokmaBen olsam 4 gün sonra son kez kan verip keseyi görmeyi beklerim