- 13 Aralık 2022
- 7.772
- 7.407
- 28
Kimyasalda kötü bişey miydi beynim yandı artıkAçıkcası bende kimyasal oldugunu düşünüyorum canım çünkü daha çok yeni ve betan çok yükselmemiştir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimyasalda kötü bişey miydi beynim yandı artıkAçıkcası bende kimyasal oldugunu düşünüyorum canım çünkü daha çok yeni ve betan çok yükselmemiştir
Doktor düşük yapıyorsun dedi diyince bişe demek istemedim canım bence kimyasal gebelik yaşadın diger aya saglıklı hamile kalacaksın inşallahValla bugün dank etti kafama Allah bullak oldum hastanede yeni geldi aklımada
Düşükten daha iyi bi nevi canımKimyasalda kötü bişey miydi beynim yandı artık
Bende öyle düşündüm canım kese oluştu mu bilmiyoruz ve beta çok düşük çıkmıştı dediğin gibiYa kızlar benim kafama bişey takıldı benim kimyasal yaşamış olma ihitimalim nedir buradaki doktor düşük dedi ama içime bi şüphe düştü kanamam başladıktan 3 saat sonra kan aldılar 31 çıktı çünkü 5+3 te
Gevurların yanlış söyleme ihtimali olabilirmi Allahım ne çektim ben bunlardan
Kanayan yaram afra. Ben tek çalışıyorum. İş arkadaşını bırak yakın birinin başına iş gelse çıkamıyorum. Tuhaf bir düzen sormayın gebelikle birlikte ayrılıcam işimdenKız iş yerinde hiç mi bebek düşündüğünü bilen arkadaşın yok. Keşke söyleseydin gelirken sana çaktırmadan hamilelik testi alıp getirseydi. Ya da bir komşun arkadaşın falan.
Kaç defa beta baktırdın kaç çıkmıştı betaların en son kanaman olmadan önceKimyasalda kötü bişey miydi beynim yandı artık
Ya ben bunlardan ne çektim burda Allahım ya valla kötü bişeymi bu kimyasal pekiDoktor düşük yapıyorsun dedi diyince bişe demek istemedim canım bence kimyasal gebelik yaşadın diger aya saglıklı hamile kalacaksın inşallah
Kız Allah seniii biriniz bari deseydınız bana ben o şokla fark etmedim yaaaBende öyle düşündüm canım kese oluştu mu bilmiyoruz ve beta çok düşük çıkmıştı dediğin gibi
Kız bi de biz bayramda aqua parka gidicek görümcemlerle falan ben gebeysem plan iptal. Aboğğ en çok ben istedim son dakk ne diyip iptal ederimTerzi kendi söküğünü dikemezmiş
Yok canım hamile kalabiliyorsun anlamına geliyor bi nevi düşük daha zor ve daha uzun süreç.Ya ben bunlardan ne çektim burda Allahım ya valla kötü bişeymi bu kimyasal peki
İçime su serpildi biraz ya valla kafam durmuş sankı o zamanYok canım hamile kalabiliyorsun anlamına geliyor bi nevi düşük daha zor ve daha uzun süreç.
Olabilir canım kanaman olunca düşük yapıyorsun diyorlar işte bizim gibi didik didik kimyasal düşük diye önemsemiyorlar. Ben 7. Haftada düşük yaptım kanamam başladıgında beta verdim 4000 di 2 gün sonra 1000 oldu sonra 1 haftada felan sıfırlandı senin döllenme oldu tutunamadı kimyadal oldu bence korkma en basiti kimyasalAma acaba bunlar kşmyasalıda direk düşükten sayıyo olabilirmi
Rahat ol canım korkma kanaman bitsin diger aya hemen hamile kalırsın inşallahİçime su serpildi biraz ya valla kafam durmuş sankı o zaman
Adet oldum girmicem dersin canımKız bi de biz bayramda aqua parka gidicek görümcemlerle falan ben gebeysem plan iptal. Aboğğ en çok ben istedim son dakk ne diyip iptal ederim
Yalanda değil bacaklarım ağrıyor geliyor gelmekte olan gelicekse gelsin aqua parka bitmesi lazım temmuzda inşallah hamişizzzAdet oldum girmicem dersin canım
Çagırma gelmesin hamile olursun inşallah adeti bahane edersin bi şekilde canımYalanda değil bacaklarım ağrıyor geliyor gelmekte olan gelicekse gelsin aqua parka bitmesi lazım temmuzda inşallah hamişizzz
Hayırlısı canım Allahın vardır bi planıÇagırma gelmesin hamile olursun inşallah adeti bahane edersin bi şekilde canım
Yeterince üzgündün canım bir de kafanı karıştırmak istemedim Ama korkulacak bir şey değil düşükten daha kolayKız Allah seniii biriniz bari deseydınız bana ben o şokla fark etmedim yaaa