- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.634
- 35
Yat dinlen bugün bebek. Benim de ilk 1 ve 2. gün çok ağrır sonra geçer o ağrı.Ağrıdan gelemiyorum aşkolar kırılıyor her yerim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yat dinlen bugün bebek. Benim de ilk 1 ve 2. gün çok ağrır sonra geçer o ağrı.Ağrıdan gelemiyorum aşkolar kırılıyor her yerim.
Kuzum bayram girdi zaten bayramdan sonra keseyi görmeye gidicem hesaplama yaptım 4 5 güne 1500 değer olması lazımSon artış gayet iyi canım çok küçük değerle öğrendiğin için yavaş artıyor. Sürekli kan verip kendini strese sokma Ben olsam 4 gün sonra son kez kan verip keseyi görmeyi beklerim
Evet canım onu biliyorum o şekilde arttı son kanım hatta 3 katı arttı ama adetim 1 hafta geçti hala 100 kere gelemedim diye üzüldümBen çok anlamıyorum bu beta işinden, ama 2 günde bir en az %60 artması gerek yazmışlardı sanırım. Sanki senin öyle gidiyor gibi ama bilemedim de.
Bu beta ile ilgili kesin bir bilgi yok mu acaba. Bu da bünyeden bünyeye değişen bir şey mi yoksa hangi kadın hamile kalırsa kalsın mesela 4+0 ise atıyor 10 5+0 ise 80 olmalı gibi bir zorunluluk var mı. Çok merak ettim.
Olacak İnşAllah canım sen içini ferah tut Son iki değerine baksana artışı 2 kattan da fazlaKuzum bayram girdi zaten bayramdan sonra keseyi görmeye gidicem hesaplama yaptım 4 5 güne 1500 değer olması lazım
Günlere takılma sen Güzelce büyüyor mu büyüyor maşaAllahEvet canım onu biliyorum o şekilde arttı son kanım hatta 3 katı arttı ama adetim 1 hafta geçti hala 100 kere gelemedim diye üzüldüm
Sen artık adetim 1 hafta geçti diye düşünmeyeceksin ama. Geç döllenme olduğu için at aklından o düşünceyi. Sağlıkla büyüyor bebişin inşallah, üstelik doktorun demiş artış iyi diyeEvet canım onu biliyorum o şekilde arttı son kanım hatta 3 katı arttı ama adetim 1 hafta geçti hala 100 kere gelemedim diye üzüldüm
Maşallah canım çok şükür büyüyor hissettiriyor artık zaten mide bulantım da başladı sabahlarıGünlere takılma sen Güzelce büyüyor mu büyüyor maşaAllah
Haklısın valla doğru söylüyorsun kuzum yaSen artık adetim 1 hafta geçti diye düşünmeyeceksin ama. Geç döllenme olduğu için at aklından o düşünceyi. Sağlıkla büyüyor bebişin inşallah, üstelik doktorun demiş artış iyi diye
Kızlar, tüm hamile olan arkadaşlara söylüyorum hatta hamile kalacak arkadaşlara. Çok stres yapıyorsunuz, vallahi, bu tadını çıkartacağınız günlerde kendinizi üzüp yiyip bitiriyorsunuz. Biraz salın. Sonra o kollar delik deşik oluyor. Daha 9 ay gidecek bu süreç nasipse. Her kontrolde farklı bir stres farklı tedirginlikler var. Kendinizi rahatlatacak bir şeyler bulun ve lütfen şu forumdaki abidik gubidik başlıklara girip acaba bende böyle miyim diye endişe yaratmayın kendinize yok yere.
Standart ve kolay hesaplama yapmak için bu şekilde belirlenmiş geç ve erken yumurtlama,döllenme durumlarından dolayı O yüzden hamilelik 40 hafta.Ben hala neden SAT itibaren gebelik haftası hesaplanması yapıldığını anlayamıyorum. Regl bittikten 15 gün sonra ilişki oldu ve o zaman hamile kaldım belki.. O zaman 2 hafta fark olmuyor mu arada
Sat'imiz aynı oldu canım, temmuzda hamileyizzAyy adet olmuşum kızlarr bizim bebiş temmuza kaldıı
Yaaa balımmm inşallah aminnnn diyelimmm nefes alıyorsak umut vardırSat'imiz aynı oldu canım, temmuzda hamileyizz
Olumsuz düşünmek yoook regl olabiliyoruz bu da bişey, temmuz çok güzel olacaaakYaaa balımmm inşallah aminnnn diyelimmm nefes alıyorsak umut vardır
Maşallah canım saglıkla gelsin inşallah büyük ihtimal erkek bebek canımKızlarrr bugün kalbini duyduk bebişin melegim can cinsiyet tahmini sen yapıyordun dimi canımm mi bakar mısın karından
Kız yazarsın diye o kadar umdum kiii haha ama sağlıklı olsun da Napalım seninkiler hep tutuyor ya teşekkür ederimmmMaşallah canım saglıkla gelsin inşallah büyük ihtimal erkek bebek canım
Kız istiyorsan yanılmak isterim canım bu bebişlerin işi belli olmuyor bi bakıyorsun yer degiştirmiş kıza dönmüş ama seninki net erkek gibiKız yazarsın diye o kadar umdum kiii haha ama sağlıklı olsun da Napalım seninkiler hep tutuyor ya teşekkür ederimmm
Gideyim de ben erkek hissediyorum diye ayak yapayım o zamanKız istiyorsan yanılmak isterim canım bu bebişlerin işi belli olmuyor bi bakıyorsun yer degiştirmiş kıza dönmüş ama seninki net erkek gibi
Ay MaşAllah sağlıkla kucağına al canım.Bizede dua et bu ay bekleyenler hamiş haberini alakKızlarrr bugün kalbini duyduk bebişin melegim can cinsiyet tahmini sen yapıyordun dimi canımm mi bakar mısın karından