- 13 Mayıs 2023
- 1.384
- 2.626
- 26
Ay kim diyor bunu ya doktorunu değiştir hemen bence sen. Hatta çok çok iyi artmış iki günde yüzde 60 üstü artmalı senin yüzde 340 artmış nerdeyse. Bazen trol olarak mi soruluyor acaba diye düşünüyorum bu değerlerKızlar betam 2 gün aralıklı olarak 30,55 ve 100 çıktı doktor yavaş ilerlediğini ve sağlıklı olmayabilir dedi sizce sonradan yükselir mi çok korkuyorum((
İçimde halen küçükte olsa bi umut var canım yaTam bilmiyorum canım ama kanaman olduğu için yüksek çıkacağını sanmam sıfırlanmıştır betan
Beslenmeni fln değiştirebilirsin şimdidenYa sanki her şeye dikkat etmem gerekiyormuş hissi geldi bana ki hiç öyle biri değilim. Neyse dur bakalım halledicem bu halimi de kaldırıcam ortadanteşekkür ediyorum
Bu taktiği hamile kalamazsak biz uygulayalım o zamanKoç burcları övülmüş sağolun var olun ben koc burcluluğumdan cok cektim bu ay hamile kalmasaydım temmuz da dükkanı kapatacaktım vallaannem yaramazlıgımdan beni çapa cocuk psikiyatriye götürmüs cok zekiler ama cok fenalar çekemem kendim gibi dedim
Seni bu düşüncede desteklemek istiyorum canım ama umutlandırıp sonra üzüldüğünü görmek istemiyorum.sen beklentini yükseltme yinede sonra daha çok üzülürsün. Kabullenmek büyük bir adım İnşAllah atlatman kolay olurİçimde halen küçükte olsa bi umut var canım ya
Bir yanımda umarım sonuç düşmüştür diye müdahaleye gerek kalmaz diye düşünüyorum dün öyle mi parça düşürdüm ki aslında halen nasıl umudum oluyo bende şaşıyorum kendime o parçayı görünce ağlama krizine girdim resmen onu görüşte halen umutlanıyorum işteSeni bu düşüncede desteklemek istiyorum canım ama umutlandırıp sonra üzüldüğünü görmek istemiyorum.sen beklentini yükseltme yinede sonra daha çok üzülürsün. Kabullenmek büyük bir adım İnşAllah atlatman kolay olur
Çok iyi anlıyorum seni bende uzun süre regl olsam da teste devam ettim hamile olabilirim diye. Çok isteyince vazgeçemiyor insan. Senin avantajın uzun süre beklemeden tekrar hamile kalabileceksin inşAllahBir yanımda umarım sonuç düşmüştür diye müdahaleye gerek kalmaz diye düşünüyorum dün öyle mi parça düşürdüm ki aslında halen nasıl umudum oluyo bende şaşıyorum kendime o parçayı görünce ağlama krizine girdim resmen onu görüşte halen umutlanıyorum işte
Kaç gün kaldı bataKızlar göğüslerimde hafif sızlama ve dolgunluk oluştu acaba olabilir mi ya
Ay Allahım hadi inşallahhhhhÇok iyi anlıyorum seni bende uzun süre regl olsam da teste devam ettim hamile olabilirim diye. Çok isteyince vazgeçemiyor insan. Senin avantajın uzun süre beklemeden tekrar hamile kalabileceksin inşAllahŞu an vücudun yenileniyor diğer aya tekrar hamile olabilirsin. Dediğin gibi müdahaleye gerek kalmadan beta sıfırlanırsa beklemene gerek kalmaz
Ahahah tabiki işimize nasıl gelirse .dİki tanıdıgım var koç burcu birisi yigenim digeri annem hafızaları çok kuvvetli hiç bir şeyi umutmazlaz zekiler. Ama anlaşma işinr gelirse onların dedigini yaparsan iyisin yoksa yok
Canım daha saglıklı hamileliklerin olacak inan buna. Şuan çok üzgünsün biliyorum ama birde şöyle düşün. Ben kanamam oldugu zaman doktora gittim bana kürtaja alacaz dedi çok korktum istemedim başka domtora gözüktüm eve geldim zaten kanamam oldugu için düşecek biliyorum o an allahım nolur kendiliginden düşsün kürtaja gerek kalmasın diye dua ettim çok korktum çünkü ilk defa yaşamışsın sonuçta. Çok şüküt evde düşürdüm beterin beteri var allah korusun dış gebelik daha tehlikeli böyle avut kuzum kendiniBir yanımda umarım sonuç düşmüştür diye müdahaleye gerek kalmaz diye düşünüyorum dün öyle mi parça düşürdüm ki aslında halen nasıl umudum oluyo bende şaşıyorum kendime o parçayı görünce ağlama krizine girdim resmen onu görüşte halen umutlanıyorum işte
Doğru söylüyorsun canım Allahım nolur beta sıfırlansın yarın görücez bakalım inşallah sıfırlanmıştır sıfırlanmasana inşallah düşmüştür ama dün test yaptım evde koyu net çizgi çıktı yineCanım daha saglıklı hamileliklerin olacak inan buna. Şuan çok üzgünsün biliyorum ama birde şöyle düşün. Ben kanamam oldugu zaman doktora gittim bana kürtaja alacaz dedi çok korktum istemedim başka domtora gözüktüm eve geldim zaten kanamam oldugu için düşecek biliyorum o an allahım nolur kendiliginden düşsün kürtaja gerek kalmasın diye dua ettim çok korktum çünkü ilk defa yaşamışsın sonuçta. Çok şüküt evde düşürdüm beterin beteri var allah korusun dış gebelik daha tehlikeli böyle avut kuzum kendini
Dualarım seninleAy Allahım hadi inşallahhhhhcanım benim ağzından bal damlı yo ballll
Ya aslında biter bitmez denemek istiyorum ama ya yine aynısı olursa diye korkuyorum çokDualarım seninlekanaman bittikten sonra bak kendine hazırsan denemelere başla
İnan bana bende ne kadar çok istiyorsam o kadar da korkuyorum aynısını yaşamaktan. Ama rabbim hayırlısını verir, en doğrusunu bilirYa aslında biter bitmez denemek istiyorum ama ya yine aynısı olursa diye korkuyorum çok
Doğru söylüyorsun canım Allahım en ıyısını bulurİnan bana bende ne kadar çok istiyorsam o kadar da korkuyorum aynısını yaşamaktan. Ama rabbim hayırlısını verir, en doğrusunu bilirRabbime güvenip, kendimizi ve bebeğimizi emanet edip yaşayacağız
5 gün var inşallah ya böyle sürekli vücudu dinleyince belirti çıkıyor sankiKaç gün kaldı bataİnşAllah hamilesindir
Gebelik belirtisi de olabilir regl de5 gün var inşallah ya böyle sürekli vücudu dinleyince belirti çıkıyor sanki
Tamamen düşğk gerçekleşmedigi için koyu çıkmış olabilir canım. Zaten düşük tamamen gerçekleştiginde hiç agrı sızı kalmıyor bütün sancıların geçiyor kuzumDoğru söylüyorsun canım Allahım nolur beta sıfırlansın yarın görücez bakalım inşallah sıfırlanmıştır sıfırlanmasana inşallah düşmüştür ama dün test yaptım evde koyu net çizgi çıktı yine