- 9 Mart 2022
- 8.242
- 6.270
Bahsettiğin pembeliği gördüm sanırım ama biraz sabırlı ol bence bebeğim bu şekilde çizgi aramak delirtir bizi
Delirmedikte demeyiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bahsettiğin pembeliği gördüm sanırım ama biraz sabırlı ol bence bebeğim bu şekilde çizgi aramak delirtir bizi
Rüyada görülen kişiler o ay ya da sonraki ay hamile kalıyolar genelde. Malum oluyo.melisaa93 cım bugün 7.gün dün eltim aradı beni rüyasında görmüş cok hastaymışım falan merak etmiş beni tabi merakı hamilemiyim acaba lafı evirdi cevirdi sonra varmı bişeyler dedi yok henüz dedim akşam eve gittim bu seferde annem aradı anneannem beni rüyasında görmüş oda demişki kızın hamile mi ay dedim evren msj mı gönderiyor yoksa yanıltıcımı tüm bunlar
Delirmedikte demeyiz
Alla alla o 2 günde 2 kat değilm miydi ya.günde iki kat artması lazımmış benide çok korkuttu bana da iyi gibi gelmişti doktorla konuşana kadar tüm moralim gitti
Canım bu arada mesajlarımizin sağ altında yanıtla butonu var oraya basarak yanitlayabilirsin böyle kime cevap verdiğin anlaşılmıyor karışıyor gibi oluyorTamam canım çok teşekkür ederim rahatlattın beni
Sağol canım benim allah razı olsunstres yapma rahat ol keyfini çıkar hamileliğin bence tüm nazlarını da yap sağlıkla kucagına alırsın Allahın izniyle bişey olmaz
Aa yeni öğrendim bunu valla yeni sayılırım buralardaCanım bu arada mesajlarımizin sağ altında yanıtla butonu var oraya basarak yanitlayabilirsin böyle kime cevap verdiğin anlaşılmıyor karışıyor gibi oluyor
Olsun olsun sorun değil :)Aa yeni öğrendim bunu valla yeni sayılırım buralarda
Ya sanki her şeye dikkat etmem gerekiyormuş hissi geldi bana ki hiç öyle biri değilim. Neyse dur bakalım halledicem bu halimi de kaldırıcam ortadan teşekkür ediyorumBence şu anda gebelik için çok erken olduğundan arveles içmek problem değil ama yinede önlem amaçlı parolden devam edelim Arveles yerine iki parol içersin
Ama adamın karşısında 3 Aslan var kıyamadım
Koç burçları çok zeki oluyor balımmmmAy çok severim koç burçlarını yükselenim etkilemiş o zaman galiba beni annem hep der en akıllı çocuğum sendin
Sonunda biri güzel bir şey söylediE
Koç burçları çok zeki oluyor balımmmm
İki tanıdıgım var koç burcu birisi yigenim digeri annem hafızaları çok kuvvetli hiç bir şeyi umutmazlaz zekiler. Ama anlaşma işinr gelirse onların dedigini yaparsan iyisin yoksa yokSonunda biri güzel bir şey söyledi
Tam bilmiyorum canım ama kanaman olduğu için yüksek çıkacağını sanmam sıfırlanmıştır betanKızlar ben yarın kan vericem ya ya bu beta yüksek çıkarsa bilmiyorum içimde bi his var acaba geç döllenme olmuş olabilirmi yükselirse ne olucak yüksek çıkarsa müdahale etmek isterlerse ne yapmalıyım