Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizde mi burdasınızvalla bir gün görüşme yapalım))
Kuzum bilgim yok ama temizlenene kadar sanırımKızlar güzel muhabbetinizi bölüyorum ama benim bir sorum daha olucak bu düşük kanaması kaç gün sürer bugün parçalı kanama devam ediyo
Anladım canımKuzum bilgim yok ama temizlenene kadar sanırım
Yaa sizdemi burdansınız?Tekirdağda nerdesiniz
Kuzum bünye ye göre degişebilir benim düşük yaptıktan sonra yogun kanamam olmadı ama leke leke kanamalarım hiç kesilmedi 1 ay sürdü doktora gittim ilaçla kesildi seninki daha çok yeni sonra yine kontrole gidceksin zaten canımKızlar güzel muhabbetinizi bölüyorum ama benim bir sorum daha olucak bu düşük kanaması kaç gün sürer bugün parçalı kanama devam ediyo
Biliyorum canım olsun yinede İstanbul'da olucan..bir birimize destek olak hepyeap canım, valla gelirim laf olsun diye demirem, bu ay burdayız, ama önümüzdeki ay kiracı çıkarsa beylikdüzüne taşıncaz
Hahaah valla ben rüyamda görmüştüm test yaptım negatifti kocama trip yaptim negatif diye 2 gün sonra pozitif çıktı adamı inandiramadim bu sefer negatif demiştin şaka değil bak değil mi diye inşallah senin de böyle olurBozdum bile kocama dedim adet olcam o da bu ay her gün deneyelim dedi kızlar Allah bana güç kuvvet versin
Bana doktor dedi kendin zor düşük yaparsın ondan kürtaja aldı..çünkü çok fazla ağrım vardırKızlar güzel muhabbetinizi bölüyorum ama benim bir sorum daha olucak bu düşük kanaması kaç gün sürer bugün parçalı kanama devam ediyo
Ptesi akşam lekelenme başlamisti. Çarşamba akşam adetin başlangıcı gibi kırmızı aktif kanamaya dönüştü, Perşembe pihtili ve yoğundu, cuma kürtaj oldum yine yoğun adet kanaması gibi oldu ctesi lekelenme şeklinde devam etti 3-4 gün de kahverengi leke şeklinde sürdü. Yani lekelenme vs hepsini toplasan 1 hafta 10 gün sürmüş surmemistir. Bünyeye göre değişir bir de canım. Ayrıca benimki kürtajdi kanama zaman ve miktarı belki o yüzden değişiklik göstermiş olabilirKızlar güzel muhabbetinizi bölüyorum ama benim bir sorum daha olucak bu düşük kanaması kaç gün sürer bugün parçalı kanama devam ediyo
Ben 3 kere kendim düşük yaptım hepsi aşırı zordu seni cok iyi anlıyorum. Benim 5-6 gün sürmüştü kanama ama sonrasında düzen bozulmustu ayda iki kere adet gördügümde oldu 40-45 gün gecıktıgı de. Rabbim tekrar yasatmasın saglıkla kucagınıza alın inşallah düşük yapmak hem fiziken hem mânen cok zorAnladım canım
Kapaklıdayım benSilivrideyim ama Çorlu'da kv var gidip geliyorum
aynen))Sizde mi burdasınız
Çok zor canım Allahım sabrını veriyo bi şekildeBen 3 kere kendim düşük yaptım hepsi aşırı zordu seni cok iyi anlıyorum. Benim 5-6 gün sürmüştü kanama ama sonrasında düzen bozulmustu ayda iki kere adet gördügümde oldu 40-45 gün gecıktıgı de. Rabbim tekrar yasatmasın saglıkla kucagınıza alın inşallah düşük yapmak hem fiziken hem mânen cok zor
Şimdi cuma kan değerine bakıcaklar düşmüşmüş diye şimdi test yaptım çok hafif gölge var Allahım nolur değer düşsün müdahale etmesinlerBen 3 kere kendim düşük yaptım hepsi aşırı zordu seni cok iyi anlıyorum. Benim 5-6 gün sürmüştü kanama ama sonrasında düzen bozulmustu ayda iki kere adet gördügümde oldu 40-45 gün gecıktıgı de. Rabbim tekrar yasatmasın saglıkla kucagınıza alın inşallah düşük yapmak hem fiziken hem mânen cok zor
Yani illaki temmuz agustos topiginden sizinle mi hamile çıkacam diyorsun zaten A Afratafrac arkadaşımızın topigi enerji yüklü çok hamile çıkacak inşallahEveeett kızlar merakta bırakmayım sizi an itibariyle reglim başladı şükür çektim melegim can melisaa93 A Afratafrac imagination forever
A Afratafrac topigine büyür eder misin aşko
Ayy canımıniçiii inşallah ya en güzel surpiz olur işteHahaah valla ben rüyamda görmüştüm test yaptım negatifti kocama trip yaptim negatif diye 2 gün sonra pozitif çıktı adamı inandiramadim bu sefer negatif demiştin şaka değil bak değil mi diye inşallah senin de böyle olur
Hayırlısı kuzuuum adet olur olursam bende ışınlancam bence bu ayy çok bereketli geçicek yaz ayı enerji ayıEveeett kızlar merakta bırakmayım sizi an itibariyle reglim başladı şükür çektim melegim can melisaa93 A Afratafrac imagination forever
A Afratafrac topigine büyür eder misin aşko