- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.634
- 35
VAr ya var. Ya da çişinde başka bişi var.Şimdi ben cildirmayayim kendimi yerden yere vurmayım da kim vursun burada daha net çıkmamış reglim de gelmedi
@melegim can melisaa93 A Afratafrac
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
VAr ya var. Ya da çişinde başka bişi var.Şimdi ben cildirmayayim kendimi yerden yere vurmayım da kim vursun burada daha net çıkmamış reglim de gelmedi
Dur bakalım ateş yarın kaç cikicak ben 3 4 kere yumurtlamis görünüyorum bu ay ateş tablosunda birinde bugün 16. Gün diğerinde 11 diğerinde 7. Gün ya da dediğin gibi cisimde bir şey var geçen ay ki iğne mi acabaVAr ya var. Ya da çişinde başka bişi var.
İnşAllah sana da nasip olmultur canımAllahim insallah evet cok guzel bir konuya bagladi gercekten soru isaretleri ortadan kalkti desem yeridir nisan ayinda rahim filmi cektirdim mayis ayi icin umitliydim olmadi yorumlara baktim genelde herkes hsg den iki ay sonra hamile kalmis okadar cok istiyordum ki eger kandada cikarsa bu terim turuyor resmen
Sağdakinde baya belli görünüyor canım vallahi senin teste akıl erdiremiyorum. Silik çıkmış bariz. Belki koyulaşacaktır bekleyelim sabaha nasıl olacakŞimdi ben cildirmayayim kendimi yerden yere vurmayım da kim vursun burada daha net çıkmamış reglim de gelmedi
Helal olsun başkanım bir problem daha aydınlığa kavuştu umutlar arttıTopiğin istatistiki çalışmalar başkanı fghjkmlöç
Yaa ne güzel belirtiler bunlar İnşAllah güzel sonuca götürür seni ben daha 1.gündeyim normalim yani daha bir değişiklik yokmelisaa93 canım nasıl gidiyor var mı belirti bişey benim koltuk altlarım ve gögüslerimin yanlarında ağrı var ve aşırı sıcak hissediyorum kendimi bacaklarımdada adet olacak gibi sızlama bar daha 4 gün geçti yumurtlama üstünden
Genitalımm sızlıyor adet olcaksam olayım olmayacaksam görelim valla daral geldi ha kocama mesaj attım belki geç gelirde eczaneye giderim diye erken gelcekmiş kapının önünde görüyor nasıl gideyim eczaneyeYaa ne güzel belirtiler bunlar İnşAllah güzel sonuca götürür seni ben daha 1.gündeyim normalim yani daha bir değişiklik yok
Amiin Aa 18 i değilmiydi senin canımYaa ne güzel belirtiler bunlar İnşAllah güzel sonuca götürür seni ben daha 1.gündeyim normalim yani daha bir değişiklik yok
İnşallah bebeğim bende beklemeye aldım kendimj hay Allah bilseydim birbkac tane alırdım bir tane tek aldım one step markasıSağdakinde baya belli görünüyor canım vallahi senin teste akıl erdiremiyorum. Silik çıkmış bariz. Belki koyulaşacaktır bekleyelim sabaha nasıl olacak
Kız uydur bir şey ped alcam de güneş kremi alcam deGenitalımm sızlıyor adet olcaksam olayım olmayacaksam görelim valla daral geldi ha kocama mesaj attım belki geç gelirde eczaneye giderim diye erken gelcekmiş kapının önünde görüyor nasıl gideyim eczaneye
Ben hala olayı anlayamadım. Eşi öğrenmesin istiyorsa neden iş yerini çevresindeki bir eczaneden almıyor.Kız uydur bir şey ped alcam de güneş kremi alcam de
Yok canım 19 haziranda pik oldu dün çatladı bugün de birinci günümAmiin Aa 18 i değilmiydi senin canım
Kirpikleri nasıl boyayacaksın ben orada kaldımKızlar benim regl gelmedi haftasonu gelir diye tahmin ediyorum, hiç regl belirtisi de yok. Testlerim de negatifti. Kaşlarımı,kirpiklerimi boyamak istiyorum sıkıntı olur mu sizcee? Hiç hamile gibi de hissetmiyorum varsa da sıkıntı yaratır mı
Sabah alırsın bir daha ya bizi böyle merakta bırakmaİnşallah bebeğim bende beklemeye aldım kendimj hay Allah bilseydim birbkac tane alırdım bir tane tek aldım one step markası
12 Haziran pik ancak ne zaman çatladı, önemli olan o. Varsayalım 13 Haziran çatladı. 23-24 Haziran gibi belli olur.Kızlar ya bu sonuçlara göre ne zaman idrarda çıkar varsa
Eki Görüntüle 3264329
Organize gibi bir yerde çalışıyorsa eczaneye ulaşmak çok zordur Ben de önceden organizede çalışıyordum aklıma o tarz yerler geliyorBen hala olayı anlayamadım. Eşi öğrenmesin istiyorsa neden iş yerini çevresindeki bir eczaneden almıyor.