Gercekten gorunuyo yani demi allahim kahkaha basicam simdi esim var cok zor tutuyorum kendimi gostermemem lazim kan tahliline kadarAy var var şimdi daha net görünüyor. Demin gördüğümüz yer hem de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gercekten gorunuyo yani demi allahim kahkaha basicam simdi esim var cok zor tutuyorum kendimi gostermemem lazim kan tahliline kadarAy var var şimdi daha net görünüyor. Demin gördüğümüz yer hem de
Kan da çıkar cuma kan ver bence19 haziranda olmam lazimdi
İnsallah sabah saglik ocagina gidecegim insallah sonrada 3 de doktor randevum var sonuc ne cikarsa ciksin doktorada gidicem insallaho günde sana demiştim görünüyordu var diye yarın kan tahlili yaptır canım hayırlısı olsun
İz kaldı ama çok incecik, saç teli kalınlığında ten rengimden bir tık daha beyaz yaklaşık 10cmlik yatay bir çizgi şeklinde. Ben zaten çok beyazım yara izimde beyaz renkte dikkatli bakınca farkediliyor.ama baya alt kısımda olduğu için bikinide fln belli olmaz. Ameliyatın bitirme işlemini lazerle yapmışlar canım.Ben ekstra bir işlem yaptırmadım sadece iyileşmesini bekledimHadi ya, lazer mi. Peki bişi sorucam iz kaldı mı? Bir de o lazerle kapama işlemi bebek çıktıktan sonra ne kadar sürüyor aşağı yukarı.
İnsallahhhh adetim bu kadar gecikmezdi cok stresli gunlerimde oldu ama boyle olmadi hic saglik ocagindan ebe sordumda sali persembeymis kan alma yarin cok iyi denk geldi verem hemen kannKan da çıkar cuma kan ver bence
Sabah erken git hemenİnsallahhhh adetim bu kadar gecikmezdi cok stresli gunlerimde oldu ama boyle olmadi hic saglik ocagindan ebe sordumda sali persembeymis kan alma yarin cok iyi denk geldi verem hemen kann
Hahah esim gidince hemen ardindan kosarack gidip okadar sabahtan beri dalga geciyorum kizim baban bunu yapmadi sunu yapmadi falan diye hahaha sen iyice kafayi yedin kadin dogumdan once psikolok yolu gorunuyo diye icimde bir umut yeserdi yemin ederimSabah erken git hemen
Bende hep testlerine bakıyorum erken gebelikte çok çok hafif görüküyor ama bu erken gebelik neden öyle göstersinki..kaset normalde geç gösterirBunu ben de gördüm normal fotoda ama bilemedim de. Yani kaset testte pembe çıkıp bunda böyle gölge gibi var yok arası çıkması düşündürdü beni.
Şimdi yeni doğum yapan arkadaşıma sordum. Onu da lazerle kapatmışlar. Öyle dikme mikme yok dedi. Zaten dikseler ben 1 aya zor toparlardım, böyle lazerle daha hızlı toparlanılıyor dedi.İz kaldı ama çok incecik, saç teli kalınlığında ten rengimden bir tık daha beyaz yaklaşık 10cmlik yatay bir çizgi şeklinde. Ben zaten çok beyazım yara izimde beyaz renkte dikkatli bakınca farkediliyor.ama baya alt kısımda olduğu için bikinide fln belli olmaz. Ameliyatın bitirme işlemini lazerle yapmışlar canım.Ben ekstra bir işlem yaptırmadım sadece iyileşmesini bekledim
Kuzum peki bir şey sorucam. Sen ovulasyon testi yapmışmıydın. Yumurtan ne zaman çatladı diye düşünüyorsun yaptıysan?İnsallahhhh adetim bu kadar gecikmezdi cok stresli gunlerimde oldu ama boyle olmadi hic saglik ocagindan ebe sordumda sali persembeymis kan alma yarin cok iyi denk geldi verem hemen kann
Aynen o dikiş olayı pansuman olayı olsa bende çok zorlanırdım Bu yöntemde yok öyle şeylerŞimdi yeni doğum yapan arkadaşıma sordum. Onu da lazerle kapatmışlar. Öyle dikme mikme yok dedi. Zaten dikseler ben 1 aya zor toparlardım, böyle lazerle daha hızlı toparlanılıyor dedi.
Valla süpermiş ya. Ben ilk defa duyuyorum bu lazer olyını. İnşallah her hastane böyle lazerle kapıyordur. BEnim eylül ayında sezaryan ile doğum yapacak diğer arkadaşımın da ödü kopuyor. Korkutmuşlar kızı. Ben bebeği çıkartırken hissettim diyen olmuş, sonrasında çok uzun süre asla ayağa kalkamıcaksın, oturamıcaksın diyen olmuş. Ağladım ağrılardan acılardan diyen olmuş. Hamile kadına söylenenlere bak.Aynen o dikiş olayı pansuman olayı olsa bende çok zorlanırdım Bu yöntemde yok öyle şeyler
Yaptim balim ama normel tarihde genelde olan yumurtlamam olmadi 5 gun ust uste yaptim cikmadi buyuk ihtimal yaptigim tarihlerden sonra pik oldu diye dusunuyorum cunku cikmamisti ovulasyon testlerimde bu sekilde 14. Gunden 19 gune surekli yaptim falan cikmamistiKuzum peki bir şey sorucam. Sen ovulasyon testi yapmışmıydın. Yumurtan ne zaman çatladı diye düşünüyorsun yaptıysan?
Sen tahminimce 21. gün pik görmüş olabilirsin ve 22. gün yumurtan çatlamış olabilir. Bugün kaçıncı gündü?Yaptim balim ama normel tarihde genelde olan yumurtlamam olmadi 5 gun ust uste yaptim cikmadi buyuk ihtimal yaptigim tarihlerden sonra pik oldu diye dusunuyorum cunku cikmamisti ovulasyon testlerimde bu sekilde 14. Gunden 19 gune surekli yaptim falan cikmamisti
33. GunuSen tahminimce 21. gün pik görmüş olabilirsin ve 22. gün yumurtan çatlamış olabilir. Bugün kaçıncı gündü?
Ozaman haziranin 9. Pik 10 yada 11 catlama oldu diyebilirim o zaman testin boyle olmasi normal degilmi eger bu tahmine gore yaniSen tahminimce 21. gün pik görmüş olabilirsin ve 22. gün yumurtan çatlamış olabilir. Bugün kaçıncı gündü?
e tamam tam da uyuyor hatta geç yumurtlamışsın vuhuuuu33. Gunu
Var var ben de gördüm ikisinde de hayırlısı olsun inşallahGercekten gorunuyo yani demi allahim kahkaha basicam simdi esim var cok zor tutuyorum kendimi gostermemem lazim kan tahliline kadar
Ahahahah demee cok istahlaniyorum gec olsun benim olsaun ya hic onemli degil iki gundur goguslerim acayip agrimaya basladi sadece akintim falan hic yoke tamam tam da uyuyor hatta geç yumurtlamışsın vuhuuuu
Aminnnn insallah yarin kandada gorurummVar var ben de gördüm ikisinde de hayırlısı olsun inşallah