- 28 Mart 2023
- 11.312
- 12.897
Ben öğlen yapmıştım sabahki testim silikti emin olmak istedim bı daha test yapmadan ovulasyon yaptım anında pik olmuştu. Yanıltma konusunu bilmiyorum seni yanlış yönlendirmek istemem canım ama bende pik olmistu burada da pik ile hamile olduğunu öğrenenler vardı. Bir dene istersenYanıltmaz değilmipeki sabahmı olmalı yoksa normal yaptığım gibi mi yapmalıyım
Hayırlı olsun canım bizede dua etKızlar çıktım doktordan yaşı büyük tecrübeli bir adam alttan baktı koyar koymaz kabak gibi çıktı kese 4.25 mm , doktor da şaşırdı bu betaya nasıl dış gebelik derler diye bu doktorla devam edeceğim inşallah takibe
Gecmis olsun canım allah sabır versin sen tek misin yurtdısında eşin hariç, kendi ailen var mı sana yardımcı olabilecek birileriKızlar ne yazıkki ilk tecrübem hamilelikte düşük olucakmış ultırasonla muayene etti doktor normal düşük dedi 2 günde bir kan tahlili verip betanın düşme seviyesine bakıcaklar Allahım neylerde güzel eyler
çok sevindim doktorun öyle demesine içinin rahatlamasına yazmasamda hepinizi takip ediyorumKızlar çıktım doktordan yaşı büyük tecrübeli bir adam alttan baktı koyar koymaz kabak gibi çıktı kese 4.25 mm , doktor da şaşırdı bu betaya nasıl dış gebelik derler diye bu doktorla devam edeceğim inşallah takibe
Çok şükür bak korkulacak bişey yokmuş sağlıkla büyüsün inşallahKızlar çıktım doktordan yaşı büyük tecrübeli bir adam alttan baktı koyar koymaz kabak gibi çıktı kese 4.25 mm , doktor da şaşırdı bu betaya nasıl dış gebelik derler diye bu doktorla devam edeceğim inşallah takibe
Tekim ben burda ailemden kimse yok malesefGecmis olsun canım allah sabır versin sen tek misin yurtdısında eşin hariç, kendi ailen var mı sana yardımcı olabilecek birileri
Teşekkür ederim canımGecmis olsun canım allah sabır versin sen tek misin yurtdısında eşin hariç, kendi ailen var mı sana yardımcı olabilecek birileri
Dokunamasak da sarılamasak da biz yanındayız. Ailene söyler misin söylemez misin bilmiyorum. Ama böyle zamanlarda insan destek arıyor. Sen bilirsin. Orada bir tanıdığın arkadaşın varsa çağır gelsin.Tekim ben burda ailemden kimse yok malesef
Eve gidince deneyip sonucu paylaşırım pik olmazsa da adetimi beklerimBen öğlen yapmıştım sabahki testim silikti emin olmak istedim bı daha test yapmadan ovulasyon yaptım anında pik olmuştu. Yanıltma konusunu bilmiyorum seni yanlış yönlendirmek istemem canım ama bende pik olmistu burada da pik ile hamile olduğunu öğrenenler vardı. Bir dene istersen
Ayy nasıl akşam edicem benOvulasyon vardır elinde bi baksana kuzum ona ben ilk ondan anladım tekrar koyulaşmaya başladı 2 gün sonrada testte çıktı zaten
Allah yardımcın olsun canım insallah en kısa zamanda saglıkla kavusursun bebegineTekim ben burda ailemden kimse yok malesef
İyiki varsınız o kadar alışmıkim ki sizeDokunamasak da sarılamasak da biz yanındayız. Ailene söyler misin söylemez misin bilmiyorum. Ama böyle zamanlarda insan destek arıyor. Sen bilirsin. Orada bir tanıdığın arkadaşın varsa çağır gelsin.
Ben de yalnızdım düşükte canım çok çabuk toparlıyor vücut hic anlamıyorsun bile adet bile düzenli geliyor bir ay sonra canını sıkma yalnızım diye bol bol yat dinlen dizi izle kafanı dağıt kısa sürede her şey yeniden düzene girecek senin için vücudun içinİyiki varsınız o kadar alışmıkim ki sizeailemin haberi var ama annemde rahatsız o yüzden gelemiyo
Evet evet pik olmazsa gebelik yok diyemeyiz sonuçta gebelik testi değil, güzel haberlerini bekliyoruz:)Eve gidince deneyip sonucu paylaşırım pik olmazsa da adetimi beklerim
Ağrılı geçiyor baya ben bu ağrıya ne yapmalıyım ağrı kesici verdi ama sıcak su torbası koyayım mıacabaBen de yalnızdım düşükte canım çok çabuk toparlıyor vücut hic anlamıyorsun bile adet bile düzenli geliyor bir ay sonra canını sıkma yalnızım diye bol bol yat dinlen dizi izle kafanı dağıt kısa sürede her şey yeniden düzene girecek senin için vücudun için
Kanaman var mı adet gibi? Ağrı çok normal sıcak su torbası koyma ama ağrı kesici iç parasetemol olsun yurtdışında parol yok ama ben parasetemol diyerek aldım hep Almanya’daAğrılı geçiyor baya ben bu ağrıya ne yapmalıyım ağrı kesici verdi ama sıcak su torbası koyayım mıacaba
Benimde kimsem yoktu ne düşük yaparken nede kimyasalda nedeki tedavilerde canım..hep telefonla annemle konuşuyordum o ordan ağlıyordu bende burdan..böyle böyle eşimin sayesinde atlatdım ve tabi Allah yardım etdi.Her şeyde bir hayır var öyle düşün..ben hep kendimi öyle kaldırdım ayağaİyiki varsınız o kadar alışmıkim ki sizeailemin haberi var ama annemde rahatsız o yüzden gelemiyo
Elbet geçecek bu zorlu günlerBenimde kimsem yoktu ne düşük yaparken nede kimyasalda nedeki tedavilerde canım..hep telefonla annemle konuşuyordum o ordan ağlıyordu bende burdan..böyle böyle eşimin sayesinde atlatdım ve tabi Allah yardım etdi.Her şeyde bir hayır var öyle düşün..ben hep kendimi öyle kaldırdım ayağa