Canım benim biliyorum üzücü ama hepsi geçecek.yeniden anne olacaksın. Her zorluğun arkasından kolaylık vardırKızlar ne yazıkki ilk tecrübem hamilelikte düşük olucakmış ultırasonla muayene etti doktor normal düşük dedi 2 günde bir kan tahlili verip betanın düşme seviyesine bakıcaklar Allahım neylerde güzel eyler
1-2 saat sonra yapılabilir benceKizlar ben yine yerimde duramadim ve erken gebelik testi aldim yaklasik 1 bucuk saatir sivi almiyorum ne kadar beklemem lazim
Simdi yapmiyorum o zaman bir saat sonra deneyim insallah vardir dua edin nolur1-2 saat sonra yapılabilir bence
Ederim inşallah, hakkınızda hayırlısı olsun sağlıkla olsunSimdi yapmiyorum o zaman bir saat sonra deneyim insallah vardir dua edin nolur
Çok zor gerçekten şuna eve geldim kusma normal dimi mide bulantısıKuzum ben de ilk bebeğimi aralık ayında böyle kaybettim kürtajla parça kalmasın diye de aldılar iyice , sonra ki ilk denemede hamile kaldım yinesuan tarifi zor hislerin anlıyorum ben psikoloğa bile gittim atlatmak için ama geçiyor yeniden hamile kalıyorsun hem de çok kısa süre içinde yeniden seninle olacak bebeğin insallah
Ovulasyon testi yap canım hamileyken pik çıkıyorEşim dokunuyor niye sıcaksın diyor bilmiyorum ki. Sabah adet olcaknış gibi ağrım vardı geçti şuan mesela. 4 gün önce batmam oldu. 10 gün öncede kramplarım. Adet sivilcem çıkmadı. Keşke gökten test insede yapsam
Çok zormuş canım öyle bir koydu ki anlatamam ama rabbim böyle yazdıktan sonra hiç bişeyi değiştiremiyoruzCanım benim biliyorum üzücü ama hepsi geçecek.yeniden anne olacaksın. Her zorluğun arkasından kolaylık vardır
Çok gecmis olsun canım en başında bağlanmadan gitmiş oldu üzme canını, sağlıklı bir gebelik değilmiş demek ki, devam etseydi daha kötü şeyler olabilirdi. En kısa zamanda sağlıklı bir şekilde gelir inşallah miniginKızlar ne yazıkki ilk tecrübem hamilelikte düşük olucakmış ultırasonla muayene etti doktor normal düşük dedi 2 günde bir kan tahlili verip betanın düşme seviyesine bakıcaklar Allahım neylerde güzel eyler
Bu kadar erken hiçççç bişi olmaz.Hatta daha bile iyi. Hamileliğin ileriki günlerinde sıkıntı çekerdin hemen hallet.Kızlar bugün benim diş randevum var, gebelik var mı yok mu bilmiyorum reglime 8 gün var.
Kanal olacak muhtemelen, eğer gebelik varsa zarar verir mi acaba?
Öyle tabiki canım vardır bir sebebi ve böylesi hayırlıymışÇok zormuş canım öyle bir koydu ki anlatamam ama rabbim böyle yazdıktan sonra hiç bişeyi değiştiremiyoruz
Acaba duş alsam zararı olur mu kiÖyle tabiki canım vardır bir sebebi ve böylesi hayırlıymışAcını yaşa içine atıp kendini bastırma.hepsi geçecek iyi olacaksın ve tekrar hamile kalacaksın
Bence yok canım ılık bir duş alıp rahatla bence
Öyle yapayım kafam çok dolu azcık iyi gelirBence yok canım ılık bir duş alıp rahatla bence
olabilir o zaman bende 6 olarak devam edeyim günler hızlıca gecse gelse güzel haberlerBenim bugün 1Program bugünü 1.dpo olarak sayıyor. Bu program nasıl takip ve tahmin yapıyorsa hepsi doğru çıkıyor Senin de 6 bence
Bu günün mü ovulasyonu canımCuma pik cumartesi çatlama. Perşembe cuma cumartesi pazar salı ilişki oldubende öyle hissediyorum değilsemde yakın gibi hissediyorum Rabbim bilir en güzel zamanı. Kız yumurtlamadan sonra kocam rahat durmuyor ki çocuk yerleşsin deprem etkisinden napsın yavrum
Yanıltmaz değilmiOvulasyon testi yap canım hamileyken pik çıkıyor
Hayır canım 9 haziran tarihliBu günün mü ovulasyonu canım
Ovulasyon vardır elinde bi baksana kuzum ona ben ilk ondan anladım tekrar koyulaşmaya başladı 2 gün sonrada testte çıktı zatenHayır canım 9 haziran tarihli