- 18 Ekim 2017
- 5.943
- 36.180
- 33
Yapma dayannnKizlarrrr benimde 2 gun var test yapsam mii dayanamiyorum 6 gun once yaptim negatif
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapma dayannnKizlarrrr benimde 2 gun var test yapsam mii dayanamiyorum 6 gun once yaptim negatif
Bende yaptım negatif dayanamadım bugünKizlarrrr benimde 2 gun var test yapsam mii dayanamiyorum 6 gun once yaptim negatif
Yap gitsin beaKizlarrrr benimde 2 gun var test yapsam mii dayanamiyorum 6 gun once yaptim negatif
cok zor dayanmak hicbir belirti yok genelde regl yaklastiginda goguslerim siser agridi gobegimde cikardi o da yokk kasik agrimda yok sadece idrara cikarken biraz fazla cikiyorum birde kucuk bir yanma. VarYapma dayannn
kendimi zor tutuyorum vala ya bi yandan da o kadar korkuyorum ki tek cizgi gormek istmiyorrum artikYap gitsin bea
Zaten erken ama çıkadabilir ne kaybederiz benim 6 gün varken yaptımkendimi zor tutuyorum vala ya bi yandan da o kadar korkuyorum ki tek cizgi gormek istmiyorrum artik
Bende 6 gun varken yaptim negatif cikmisti senin ne ciktiZaten erken ama çıkadabilir ne kaybederiz benim 6 gün varken yaptım
Negatif çıktı benimde ama çok erken biliyorum yapmak içinBende 6 gun varken yaptim negatif cikmisti senin ne cikti
Yaptınmı yoksa şimdikendimi zor tutuyorum vala ya bi yandan da o kadar korkuyorum ki tek cizgi gormek istmiyorrum artik
Kuzum bugerken gebelik testi yaptımCanım sen gebe değil miydin yav
Sonuç neKuzum bugerken gebelik testi yaptım
Bide bata kaç gün varken yaptım tatlımKuzum bugerken gebelik testi yaptım
Kuzum ben 4 gün önce Confort diye bir markanın erken gebelik testi yaptım çok ama çok az silik çıktı gözle görülür sekildeydi sadece sonra 2 gün önce ard Med yaptım ozmn o silik te çıkmadı şimdi yine Confort yaptım 10 dk içinde yine gözle görülür bir cizgi çıktı pazartesi regl günüm inanki çok yoruldum sürekli 35 TL vermekten ama bugün sanki adet olcakmis gibi ağrı geldi dedim olacam o dereceydi ama hamilelik için bir belirtisi yok psikolojik olarak mide bulantısı yaşıyor um kasik ağrısı mi çekiyor um bilmiyorum inanki kafam darma duman Allahim hepimize mucizesinden hayırlı sağlıklı olanlardan nasip eylesin inşallahCanım sen gebe değil miydin yav
Kuzum bata 3 gün var gözle görülür bir şekilde çizgi var çekmek istedim ama gözükmüyor kameradaBide bata kaç gün varken yaptım tatlım
Yok canim ya evde degilim eve gecince yapsam mi bilmiyorumYaptınmı yoksa şimdi
Flasla dene canimKuzum bata 3 gün var gözle görülür bir şekilde çizgi var çekmek istedim ama gözükmüyor kamerada
Üzme kendini dayanmak çok zor bende 6 gün var daha bugünden başladım test yapmayaKuzum bata 3 gün var gözle görülür bir şekilde çizgi var çekmek istedim ama gözükmüyor kamerada
Haber dar et güzel haber alalım yaYok canim ya evde degilim eve gecince yapsam mi bilmiyorum
Yaparsam haber veririm canim insallah vardir ya bugun rüyada hamile oldugmu gordum kucagima almistim cok guzel bi duyguydu uyandigimda kendimi cok tuhaf hisetttim sanki var gibi icim bir tuhafHaber dar et güzel haber alalım ya