- 20 Ağustos 2022
- 3.844
- 3.289
Evet gölgeyi gördüm bende canımKızlar uzaktan bakınca bi karartı mı var ?
Adete 2 gün var
İlişkiden sonra 12. Gün …..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet gölgeyi gördüm bende canımKızlar uzaktan bakınca bi karartı mı var ?
Adete 2 gün var
Ya kuzum sanki bişeyler var comfort mu buGünaydın kızlar.. hiç mi bi şey çıkmaz ya ağlıcam artık..Eki Görüntüle 3262117 Eki Görüntüle 3262119
Kuzum inositol kullanıp her gün ilişki yaptık hiç ara vermeden çok sık oldu onun dışında meditasyon olumlama çok yaptım videolardanAaaaayyyy çok sevindiiiiimmmm naptın anlat çabuk
Var solda hafif gölge çizgi net gördüm ilk bakışta benGünaydın kızlar.. hiç mi bi şey çıkmaz ya ağlıcam artık..Eki Görüntüle 3262117 Eki Görüntüle 3262119
Bende golge gibi gorum sanki ama sen daha net gorursun benceGünaydın kızlar.. hiç mi bi şey çıkmaz ya ağlıcam artık..Eki Görüntüle 3262117 Eki Görüntüle 3262119
Çok net varKızlar uzaktan bakınca bi karartı mı var ?
Adete 2 gün var
Awox askım. Gercekten mi yaYa kuzum sanki bişeyler var comfort mu bu
Ciddi misin kuzum ya şimdi gerçekten ağlarımVar solda hafif gölge çizgi net gördüm ilk bakışta ben
İlk fotoğrafta gördün dimi fotoğrafı çekince fark ettim saçmalama dedim kendime…Bende golge gibi gorum sanki ama sen daha net gorursun bence
Bak sola gölge çizgi hafif kırmızı gibi ekranımın ışığı kısık olmasına rağmen gördüm , beta çok yeni salgılanıyor olmalı muhtemelenCiddi misin kuzum ya şimdi gerçekten ağlarım
Evet bn gordum cidden umitlendirmek istemem cok kotu bir his en guzeli ya kan vermerk yada eetesi gun testi tekrar etmekİlk fotoğrafta gördün dimi fotoğrafı çekince fark ettim saçmalama dedim kendime…
İlk fotoğrafta görüyosun dimi askımBak sola gölge çizgi hafif kırmızı gibi ekranımın ışığı kısık olmasına rağmen gördüm , beta çok yeni salgılanıyor olmalı muhtemelen
Ümitlenmek ne demek onu bile bilmiyorum aylardır şimdi birazcık iyi geldiniz kan için çok erken zaten teste devam ediym benEvet bn gordum cidden umitlendirmek istemem cok kotu bir his en guzeli ya kan vermerk yada eetesi gun testi tekrar etmek
Evet sanki gördüm imkanın varsa predictor alsana kuzum kesin çözüm 5 betayı gösterdi benim ben bugün comfort yaptım bak o çok çok silikAwox askım. Gercekten mi ya
Krisssss Ay hayır yaaaa ağlarım ama neden sadece ben görüyorum neden bu kadar gölge gibi acaba kuruma çizgisi filan mı ?Çok net var
Canım var gibi ya ümit vermek istemiyorum ama alttaki testte karartı varBu da dün akşam üstteki
Alttaki de bu sabah (((
Ya varya benden başka kimse görmüyor evde ağlıycam :))) belki kuruma çizgisi ya da bi iz filandır diye kendimi tutuyorum coookk teşekkür ederimmm 2 güne kırmızılar gelmezse giderim kan testine inşallah. Tam da gelecek gibi nasıl bir ağrı var ….Canım var gibi ya ümit vermek istemiyorum ama alttaki testte karartı var