- 1 Nisan 2022
- 12.505
- 15.395
Amin bu ay olucak canımbende 36 daha cocuk yok inş bu ay hepimiz hamileyizdir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin bu ay olucak canımbende 36 daha cocuk yok inş bu ay hepimiz hamileyizdir
o kadar da olsun canım baksa o kadar uğraşlarla cocuk sahibi oluyoruz kıyamam ben cocuguma ay bende cok baglı olurum cocugumaAnalı kızlı olanlar aynı zaten eltimde yok eşim tek erkek. Görümcelerim uzakta pek bi zararları yok gibi( gizli konuşmaları hariç ) ama en beteri kaynana yinede. En iyisi benimkidir belki ama sonuçta oda kaynana. Ya var ya bemce bu dünyadaki en kötü şey kaynana olmak hepimiz olacaz üzüldüm şimdi
Kuzum senjn zaten daha var çok erken yapıyorsun testleri olsa da belli olmaz şimdiPredictor var bi tane ama 6 gün kala yazıyor bugün yapıp harcamak istemedim açıkçası. Yarın 7 gün kalmış oluyor yarın yapsam onda çıkar mı acaba
ay dün yine bizimkiyle atıştık ilşkide olmadı yumurtlama günü sadece ilişki oldu ay cıldıracam degerlendiremedikAmin bu ay olucak canım
Tekrarladim canım çıkmadıbende gördüm tatlım bugün tekrarlasaydın testi
Ne bileyim canım ya çatlamanın 10.günü artık çıkar dedimKuzum senjn zaten daha var çok erken yapıyorsun testleri olsa da belli olmaz şimdi
Ee çatlamanin 10. Günü ise nasıl 7 gün kalıyor kiNe bileyim canım ya çatlamanın 10.günü artık çıkar dedim
Kuzumm tebrikler senin çatlaman ne zamandıUmudunuzu yitirmeyin kızlar benimde şuan sol kasığımda inanılmaz bi sızı var böyle sıcaklık gibi de var orası içerden alev alev sanki bu bence belirti inşallah sizlerinde güzel haberlerinizi alırız
Anladım canım benim 12.gün çatladı geç döllenme değildirkuzum 17 gün yumurtam çatladı benim adetim zaten 28 günde bir normalde 13 ünde çatlaması lazımdı
Ayyy çok sevindim sağlıkla gelsin inşallahKizlar hamileyim 173.9ciktiaşılamaya oldum 3haziranda.bugn sonucu ogrendim
Erken yumurtlama oldu 28 günde bir regl oluyorum ama 10.gün yumurtlama 12.gün çatlama olduEe çatlamanin 10. Günü ise nasıl 7 gün kalıyor ki
Anladım hayırlısı olsun hakkında inşallah kuzum senden de güzel sonuçlar bekliyoruz inşallahAnladım canım benim 12.gün çatladı geç döllenme değildir
6 sında akşam çatladı kuzumKuzumm tebrikler senin çatlaman ne zamandı
İnşallah bebeğimAnladım hayırlısı olsun hakkında inşallah kuzum senden de güzel sonuçlar bekliyoruz inşallah
Yaaa ama ben hiç takip bile yapmıyorum..her günde ilişki benim için çok zor..sanki görev gibi..3 2 olarak devam ediyorum ben öyle hamile kaldım takip bile etmeden kafam rahat oluyor o zaman..benimde boğaz ağrım grip ilişkide isteksiz gibi oluyor hasta oluncaay dün yine bizimkiyle atıştık ilşkide olmadı yumurtlama günü sadece ilişki oldu ay cıldıracam degerlendiremedik
Sen bugünüde değerlendir canım yarın pik olur sanırım önceki günde önemliGünaydııınnn. Kızlar bu gece pik olur mu ne diyorsunuz ?
Geçen hafta perşembe pik cuma daha pik cumartesi de çatlama gördüm ne zaman test yapalım eşim dün sen sıcaksın ateşin mi var dedi tek belirtim vücud ısım yüksek. Hafifte kasığım batıyor ama adetle aynı ağrı olunca anlayamıyorum6 sında akşam çatladı kuzum