- 4 Mayıs 2015
- 10.688
- 16.661
Kaçıncı gün bugün canım belki erken yapıyorsunKızlar dayanamayıp Test yaptım ama silik bile göremiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaçıncı gün bugün canım belki erken yapıyorsunKızlar dayanamayıp Test yaptım ama silik bile göremiyorum
12. Gün olması lazım bugün test erken gebelik testi değil normal testtiKaçıncı gün bugün canım belki erken yapıyorsun
Daha varmış regline İnşAllah hamilesindir12. Gün olması lazım bugün test erken gebelik testi değil normal testti
Mervenur277 bebeğimmm test yaptın mı?
Yeni uyandım bebeklerim yapmadım daha hemen yapıp atıyorumValla ateşin yine yüksek çıkmış hadi çok heycan yaptım kız Mervenur277
Çatladım kızYeni uyandım bebeklerim yapmadım daha hemen yapıp atıyorum
Seninle aynı yaştaymışız Ben de 34. Benim de henüz hiç çocuğum yok. İnşallah olacak bebekDinlenmek bence sana iyi gelecek canım bol bol yüz çok şükür çocuğun var Rabbim gönlünce 2. Sini hemen nasip etsin inşallah bende aha 35 oluyorum çok tırsıyorum 1 tane olsa nasip olsaydı keşke inşallah nasip olur 0.3 amh ile 44 yasinda arkadaşım ilk çocuğuna kendiliginden gebe kaldı vardır bir zamanı vakti demekki ne yapalım. Rabbim bilir. Genetik iyi yaptın biz de verdik. Kürtaj oldum ertesi gün direkt verdik ertelerdim yoksa hala sonuç bekliyorum 14 nisandan beri
Perlitik kızlar durun daha bu ay vajinismusu yenip ilk kez ilişki yaşayıp , çocuk denemesi yapan ablanız var 37 yaşında sipser :)) devammmmSeninle aynı yaştaymışız Ben de 34. Benim de henüz hiç çocuğum yok. İnşallah olacak bebek
Kuzum ateşin yeni geçti yükselişe beta çok azdır daha bir gün daha bekle
Bat'ın ne zamandı? Bir de ne zaman yumurta çatladı biliyor musun?Kızlar dayanamayıp Test yaptım ama silik bile göremiyorum
İnşallah canım ya ama ben yine de çok umutlanmayayim inşallah dediğin gibidirKuzum ateşin yeni geçti yükselişe beta çok azdır daha bir gün daha bekle
Cnm bnım 14. gunu pik oldu 2 gun pik kaldıTikabasa senin adetin kaçıncı gün pik oldu testin
Femara kullanıyorum ben de yine.
13.güne kaldı doktor randevum
Normalde 12-13 te çatlar yumurtam kendiliğimden
Acaba gitmeden çatlar mı diye kurdum kafamda
Sana sormak istedim
Birkaç gün daha bekleyelim bakalım nasıl olacak.misafirim geliyor detaylı yazcam sonra öptüm
35 benden gelsin hiç çocuk yok..ama olucak hepimizin az kaldıPerlitik kızlar durun daha bu ay vajinismusu yenip ilk kez ilişki yaşayıp , çocuk denemesi yapan ablanız var 37 yaşında sipser :)) devammmm
Sağol canım teşekkür ederim tamamdırTebrikler canimm, sağlıkla kucağına al, şuan yoldayim, yarın güncellicem