- 13 Mayıs 2023
- 1.384
- 2.625
- 26
Beta artacak mı stresi fenaymisDimi dimi evet kuruntu yapmayım boşuna ya kızlar iyili varsınız bak duygulandım şuan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beta artacak mı stresi fenaymisDimi dimi evet kuruntu yapmayım boşuna ya kızlar iyili varsınız bak duygulandım şuan
İki günde %66 artmış canım. Articak ya inanıyorum bebisimeAynı yerde mi verdin canım ona göre hesaplıycam
Vallahi tam olarak öyle de duramiyorlar bişey yapmadanKesinlikle öyle Kimseyi alttan almaya gerek yok valla herkes haddini bilecek. Bende kimsenin bir şeyine karışmam ama bana bulaşmasınlar. Tek isteğim bu
Farklı laboratuvarda işlem görmüş olabilir yinede canım. Bir arkadaş iki ayrı yerde verdiği için kimyasal yaşıyor zannetmiştik ama gayet sağlıklı büyüyormuş laboratuvar farkından dolayı ölçek farklı oluyormuş. aynı olduğunu düşünürsekte senin bugünkü sonuncun minimum 280 olmalıydı zaten 303 çıkmışAynı yerde ölçülüyor aslında ikisi de. birini sağlık ocağında verdim birini hastanedeki ailr hekimine verdim
Al kaset testlerden 10 tane her gün sabah yap koyulaşmasını takip etDimi dimi evet kuruntu yapmayım boşuna ya kızlar iyili varsınız bak duygulandım şuan
Evet ya bana da emojiler yetersiz geliyor. BAzen bilmiyorum emojisi koymak istiyorum bazen dediğin gibi alevAlev emojisi eklemeliler tepkilere bu mesajdan sonra
Bende wpdaki stickerlardan atmak istiyorumEvet ya bana da emojiler yetersiz geliyor. BAzen bilmiyorum emojisi koymak istiyorum bazen dediğin gibi alev
Kuzum sen hangi testi yaptın 5 değerle göstermiştebrikler bu aradaEki Görüntüle 3261890
Kızlar kan sonucum çıktı referans aralığına göre 3 hafta diyor ama anlamadım referans aralığı neden bu kadar düşük normal hastane gibi değil
Seçim yapmak zorundamıyız bunlar arasından çekilme hakkımı kullanmak istiyorumsizce en kötüsü kim kaynana mı elti mi görüncemi
Kaynana net bilgisizce en kötüsü kim kaynana mı elti mi görüncemi
Bende kaynana yok, kayınpeder yok, elti yok, kayın yok, görümcede yokKayınvalidem yok, görümcem yok, yengem yok, bir eltim, 2 kız kardeşim var. Sanırım forumun en şanslılarından biriyim.
Eltim de tatlı biri ya hem aynı yaştayız (kendisi 12yillik evli) , ayda bir kez görüşüyoruz çalıştığı için. Maşallah diyim
Sıkılmıyormusun?Bende kaynana yok, kayınpeder yok, elti yok, kayın yok, görümcede yok
Tek tabanca
Ay kayınpederim hele dünya tatlısı tonton. Haftada 1 gün mutlaka gidiyoruz. Kıymetlim benim diyooo kendi babamdan 15 yaş büyük hemen hemen. Biraz dede gibi görüyorum sanırımBende kaynana yok, kayınpeder yok, elti yok, kayın yok, görümcede yok
Tek tabanca
Cnm merhaba nasıl oldun nasılsın birkacgundur yokdumVar canım ama bir gün once kan verdim bugünku testte 250 falandır
Olur canım. Veririm İnşallah aksi bir durum olmazsaNe demek canım sen içini ferah tut bebişinle konuş ona güç ver bizi de haberdar et cts kontrolden sonra olur mu?
Ooo çöpsüz üzümKayınvalidem yok, görümcem yok, yengem yok, bir eltim, 2 kız kardeşim var. Sanırım forumun en şanslılarından biriyim.
Eltim de tatlı biri ya hem aynı yaştayız (kendisi 12yillik evli) , ayda bir kez görüşüyoruz çalıştığı için. Maşallah diyim
Maslaah cnm benim de eltim var maslaah ya oda iyi o uzakda başka şehirde ama çok severim oda beni sever bende 2 tane kaynana varKayınvalidem yok, görümcem yok, yengem yok, bir eltim, 2 kız kardeşim var. Sanırım forumun en şanslılarından biriyim.