Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence normal canım 3 gün sonra bu şekilde çıkması kötü düşünme hiçKızlar 4+0 135 gelmişti 4+3 303 gelmiş bu artış beni korkutmali mi
Teşekkürler
350-400 arası bekliyordum, 3 günlük artış ya iki günde %66 artis gösteriyor su anda. Neyse zamanla düzelir inşaallah kızlarGüzel değil mi artış bence gayet güzel
İnşallah canım çok teşekkürler, inşallah saglikli bir gebeliktir. Bebeğim benimle kalacak inşaallahBence normal canım 3 gün sonra bu şekilde çıkması kötü düşünme hiç
Saatler aynı mı pekiKızlar 4+0 135 gelmişti 4+3 303 gelmiş bu artış beni korkutmali mi
EvetSaatler aynı mı peki
Normal hastanede bence zaten çok yüksek benim de bugün 303 çıktı mesela. Oradaki değerler çok uç geliyor banaEki Görüntüle 3261890
Kızlar kan sonucum çıktı referans aralığına göre 3 hafta diyor ama anlamadım referans aralığı neden bu kadar düşük normal hastane gibi değil
Maşallah 5 betayi hangi test cikardiEki Görüntüle 3261890
Kızlar kan sonucum çıktı referans aralığına göre 3 hafta diyor ama anlamadım referans aralığı neden bu kadar düşük normal hastane gibi değil
Gece pik oldu belkide.pcos var mı sende? Bugün kaçıncı gün? Dün değerlendirdiniz mi? Bugün mutlaka değerlendirinCanım ya dün atmıştım yarın pik olabir demiştin ama iyice siliklesti ne oldu ki şimdi acaba dün yumurtlamamiydi acaba
Test bu kuzum ama bana az geldi yani bence hastanenin referans aralığı çok düşük yoksa 5 değildir yaMaşallah 5 betayi hangi test cikardi
Referans aralıkları neden bu kadar az beta 5.95 çok mu düşük ya ama bu referans aralığını baz alırsak düşük değil demiEki Görüntüle 3261890
Ne demek canım sen içini ferah tut bebişinle konuş ona güç ver bizi de haberdar et cts kontrolden sonra olur mu?Ayy neden bilmiyorum dünden beri hastanedekilerde oğlunu deyip durdular bana verdiğin moral için çok teşekkür ederim.
Hayır tabiki çok güzel artış maşaAllahKızlar 4+0 135 gelmişti 4+3 303 gelmiş bu artış beni korkutmali mi
Bugün 20.gun en geç 18. Ve 20.günler arasında oluyordu ilk defa testlerim.noyle oldu.Dun gece degelerlendirdim.Kasik ağrım çok oldu.Aynen bugün de riske atmayım değerlendireyim.Tesekkuler cevapların içinGece pik oldu belkide.pcos var mı sende? Bugün kaçıncı gün? Dün değerlendirdiniz mi? Bugün mutlaka değerlendirin
Ben özel hastanede yaptırdığımda da buna benzerdi canım referans aralığı ekleyeyim fikir olsunEki Görüntüle 3261890
Şu mesajı yazmak var bir hayalimizKızlar listeyi kim düzenliyor bilmiyorum ama benim emojilerim de değişebilir mi acaba ?