- 20 Ağustos 2022
- 3.860
- 3.299
Kuzum benim neden az bu kadar yaBen özel hastanede yaptırdığımda da buna benzerdi canım referans aralığı ekleyeyim fikir olsun Eki Görüntüle 3261892
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum benim neden az bu kadar yaBen özel hastanede yaptırdığımda da buna benzerdi canım referans aralığı ekleyeyim fikir olsun Eki Görüntüle 3261892
Ama 3.günü bitirmedin ki350-400 arası bekliyordum, 3 günlük artış ya iki günde %66 artis gösteriyor su anda. Neyse zamanla düzelir inşaallah kızlar
Ay inşallah kuzum, üzüldüm korktum bı an. Allah razı olsun siz daha bilgilisiniz bu konudaHayır tabiki çok güzel artış maşaAllah
Canım zaten bugün senin 8.günün yeni oluşurken yakaladın çocuğu Gününe göre çok normalEki Görüntüle 3261890
Kızlar kan sonucum çıktı referans aralığına göre 3 hafta diyor ama anlamadım referans aralığı neden bu kadar düşük normal hastane gibi değil
Canım çok bi bilgim yok ama erken yaptırmadın mı zaten daha bat’ın gelmedi normaldir inşallah gün geçtikçe artarKuzum benim neden az bu kadar ya
Kuzum söyle sayılmıyor mu pzt sabah verdim. Salı sabah 1 Çarşamba sabah 2 Perşembe sabah 3 diye. Ben doldurdum diye düşündümAma 3.günü bitirmedin ki
Canım zaten iki günde en az yüzde 60 yükselmesi lazım istersen arastirabilirsin sadece iki katı olsaydi daha iyi olurdu ama inşallah sağlıkla tutunur bundan sonra düzenli artar350-400 arası bekliyordum, 3 günlük artış ya iki günde %66 artis gösteriyor su anda. Neyse zamanla düzelir inşaallah kızlar
Yarın genetık teste gdıcez cnmBende iyiyim kuzummm merak ettim seni
Ay kuzum teste baya koyu çıkmıştı yani ondan şaşırdımCanım zaten bugün senin 8.günün yeni oluşurken yakaladın çocuğu Gününe göre çok normal
İyi yapmışın dünü kaçırmamakla belki de çatlama olduğu için kasık ağrın oldu. Hadi inşAllah tutar sağlıkla bir süre daha devam et ilişkiye bırakma olur muBugün 20.gun en geç 18. Ve 20.günler arasında oluyordu ilk defa testlerim.noyle oldu.Dun gece degelerlendirdim.Kasik ağrım çok oldu.Aynen bugün de riske atmayım değerlendireyim.Tesekkuler cevapların için
Aynı yerde mi verdin canım ona göre hesaplıycamKuzum söyle sayılmıyor mu pzt sabah verdim. Salı sabah 1 Çarşamba sabah 2 Perşembe sabah 3 diye. Ben doldurdum diye düşündüm
Ay korktum yalancı pozitif filan olur diye kuzumCanım zaten bugün senin 8.günün yeni oluşurken yakaladın çocuğu Gününe göre çok normal
Kiz hiç yalancı pozitif gibi durmuyor o test belli ki çok hassasmisAy korktum yalancı pozitif filan olur diye kuzum
Önemli olan sonraki betan 4 gün sonra ver bence bekleyebilirsen biraz büyüsün çocukAy kuzum teste baya koyu çıkmıştı yani ondan şaşırdım
Evet ya nasıl çıkarttı böyle şaşkınımKiz hiç yalancı pozitif gibi durmuyor o test belli ki çok hassasmis
Gebelik olmasaydı beta max 2 çıkardı ki o da Ümit verici oluyor Sende gebelik başlıyorAy korktum yalancı pozitif filan olur diye kuzum
Bende öyle yapıcam kuzum az bekleyim adetim 2 gün sonra zaten o günden sonra hızlı artışa geçerÖnemli olan sonraki betan 4 gün sonra ver bence bekleyebilirsen biraz büyüsün çocuk
Aynı yerde ölçülüyor aslında ikisi de. birini sağlık ocağında verdim birini hastanedeki ailr hekimine verdimAynı yerde mi verdin canım ona göre hesaplıycam
Dimi dimi evet kuruntu yapmayım boşuna ya kızlar iyili varsınız bak duygulandım şuanGebelik olmasaydı beta max 2 çıkardı ki o da Ümit verici oluyor Sende gebelik başlıyor
İki gün gecikmiş değer buAynı yerde mi verdin canım ona göre hesaplıycam