Evet hiç çaktırmıyolar ama her hallerinden belli oluyo dimiErkekler bizden daha çok heyecanlanıyor merak ediyorlar ya ben eşime bu ay regl oldum derken zorlanıyorum cidden üzüldüğü o kadar belli oluyor ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet hiç çaktırmıyolar ama her hallerinden belli oluyo dimiErkekler bizden daha çok heyecanlanıyor merak ediyorlar ya ben eşime bu ay regl oldum derken zorlanıyorum cidden üzüldüğü o kadar belli oluyor ki
Battan sonra bile öğrenenler var canım regl gelene kadar umut edelimKızlar bat yarın. Bugün erken gebelik testi yaptım negatif. Sonradan pozitife dönenler var mı? Umuda ihtiyacım var
Sağol kuzumBattan sonra bile öğrenenler var canım regl gelene kadar umut edelim
Ben gölge görüyorum ama çok çok silik 5 6 gün var galiba bataKızlar burda birşey görüyormusunuz ablamın testi bu senın gruba atsana diye tutturdu
İşte adet te olmuyo normalde erken menepoz diyo doktorlar ama ne bıleyım ben de gördüm gölgeyiBen gölge görüyorum ama çok çok silik 5 6 gün var galiba bata
7 aydır istiyoruz artık benden heyecanlıNaptın ne güzel heyecanlı oda
Zor canım senı anlıyorum her ay heyecanlı bekleyiş7 aydır istiyoruz artık benden heyecanlı
Adet olmaması yumurtlama olmadığı anlamına gelmiyor ki Test hangi marka acaba testten kaynaklı mı bu gölge?İşte adet te olmuyo normalde erken menepoz diyo doktorlar ama ne bıleyım ben de gördüm gölgeyi
Dur sorayımAdet olmaması yumurtlama olmadığı anlamına gelmiyor ki Test hangi marka acaba testten kaynaklı mı bu gölge?
Albi mil adıAdet olmaması yumurtlama olmadığı anlamına gelmiyor ki Test hangi marka acaba testten kaynaklı mı bu gölge?
Yoo sadece evladımın hiç kuzeni yok dıye üzülüyorum oyuzden bi kardeş istıyorum onaSıkılmıyormusun?
Canım üstteki İnnovita alttaki awox. İçini açmadan görememiştimAy tamam doğru anlamışım kutusunu çektim yaaa hediye gibi hediye benimki de eve gidince yapalım hadi diyo başımda beklicek resmen Eki Görüntüle 3261917
Albi hakkında çok bilgim yok canım birkaç gün daha teste devam etsin İnşAllah koyulaşırAlbi mil adı
Canımmm awox’u araştırırken senin paylaştığını görmüştümm ne iyi ettin de yazdın çatlamanın kaçıncı günü gördün bunuCanım üstteki İnnovita alttaki awox. İçini açmadan görememiştim
Çatlama gününü sayarsak 10 canım 25 beta üstünü algılar yazıyordu içindeCanımmm awox’u araştırırken senin paylaştığını görmüştümm ne iyi ettin de yazdın çatlamanın kaçıncı günü gördün bunu
Kız var ikizleri var bide 3 . doğuracakmışAlbi hakkında çok bilgim yok canım birkaç gün daha teste devam etsin İnşAllah koyulaşır
Cnm gecen hafta albi test yapmıştımAlbi hakkında çok bilgim yok canım birkaç gün daha teste devam etsin İnşAllah koyulaşır
İlişkıyı bırakmaYumurtlama günüm dündü kızlar değerlendirdik 14 gün sonra inşallah yazarım buraya test sonucumu