- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.677
Senin yaptığın test siriusun attığı testten mi tekrar atsanaEveeettt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin yaptığın test siriusun attığı testten mi tekrar atsanaEveeettt
yarın şehir dışına çıkıyorum, nereye gitcez tam olarak onu da bilmiyorum ama, geliyim cuma yapıcamKız ben seni bekliyorum ya sabah beri
Evet aşkım alttakinden o sıralar bende hamileydim mesela 6 gün kala ustteki artimedden yapmıştım çok silikti dur onu da atarım şimdi bugünkü yaptığım da alttakinden Aralık Ayı Gebelik PlanlayanlarSenin yaptığın test siriusun attığı testten mi tekrar atsana
Anam insan 1 hafta sevdiği dizinin yeni bölümün başlamasını bekler heyecanla bende seni bekliyorum cuma akşamı yayındayarın şehir dışına çıkıyorum, nereye gitcez tam olarak onu da bilmiyorum ama, geliyim cuma yapıcam
O testleri yaptığında onun 6 günü varmış benim de bugün 6 günüm var neyse kendimi tekrar umitlendirmeyi başardımSenin yaptığın test siriusun attığı testten mi tekrar atsana
Benimde betam seninle aynı gibi ve sana söylediklerini bana da söyledi bebeği gördük minicik de olsa alttan baksam kalbi de duyarız ama gerek yok 10 gün sonra gel dedi. Kese kaç mm çıktı sende canımKızlar iyi akşamlar mesajları okuyamadan hem sevinç hem de üzüntüyle size yazmak istedim
Öncelikle bugün 5+1 takvime göre beta verdim 13 bin çıktı
Hemen kadin doğuma gittim keseyi gördü alttan baksak kalp atışı da duyarız dedi ama haftaya bekleyelim dedi bu güzel haber bende çok sevindim
Ama kalp uterus şeklinde olabilir dedi bikornu uterus bu konu hakkında bilgisi olan var mı acaba ?
Evet canım bugün yarın pik olur gibi devam testlere2 gün öncede yazmıştım yumurtlama olmaya başlamış mi sizce bugün 19.gunum
16 haftalık bebegi arıyoruz ne günlere kaldık inşalalh bebek vardır da bence kekliyolar biziYa ben hiç bişi anlamadım bu ultrason görüntüsünden. Arkadaşlarımınkinde daha netti bu ayda. Belki makinesi net göstermiyordur bilemedim. Valla ben aşağıdaki kırmızıyla işaretlediğim eyrde parmaklar görüyorum sanki. sarı ile işaretlediğim eyrde ise kedi yavrusu benimki kahve falına döndü.
Eki Görüntüle 3261451
16 haftalık bebegi arıyoruz ne günlere kaldık inşalalh bebek vardır da bence kekliyolar bizi
Bugünkü testin şimdi nasıl görünüyorEvet aşkım alttakinden o sıralar bende hamileydim mesela 6 gün kala ustteki artimedden yapmıştım çok silikti dur onu da atarım şimdi bugünkü yaptığım da alttakinden Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar
Ay İnşAllah İnşAllah güzel sonuçlansın bu ayO testleri yaptığında onun 6 günü varmış benim de bugün 6 günüm var neyse kendimi tekrar umitlendirmeyi başardım
Çok az kalmış sanırım yarın tam pik olabilir2 gün öncede yazmıştım yumurtlama olmaya başlamış mi sizce bugün 19.gunum
Beyaz bir kuruma cizgisi var aşkım iki gün daha beklerim eğer reglim önceki donemler gibi luteal faz 10 olursa gelir olmazsa iki gün sonra tekrar test yaparım klomenle 14 gün sürmüştü belki düzelmiş de olabilir diyorum emin değilimBugünkü testin şimdi nasıl görünüyor
Aminn çiçeğim beraber alalım güzel haberi inşallahAy İnşAllah İnşAllah güzel sonuçlansın bu ay
Aaa o zaman çarlama sonrası 1 günde önemliCatladiktan sonra spermi içine alıyor canım
Üşenmedim oğlumun ultrasonlarından buldum 16 haftalık böyle görünmeli16 haftalık bebegi arıyoruz ne günlere kaldık inşalalh bebek vardır da bence kekliyolar bizi
Hamilesin bu ay bende hamileyim buna inanalım ki gerçek olsunBeyaz bir kuruma cizgisi var aşkım iki gün daha beklerim eğer reglim önceki donemler gibi luteal faz 10 olursa gelir olmazsa iki gün sonra tekrar test yaparım klomenle 14 gün sürmüştü belki düzelmiş de olabilir diyorum emin değilim