- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.677
İnşAllah 4 kişi atarsınız fotoyuTamam anlastık ben 2 hafta ordayım.bıgun bulusuyoruz o zamankızlara marınadan kahve fotomuzu atarız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşAllah 4 kişi atarsınız fotoyuTamam anlastık ben 2 hafta ordayım.bıgun bulusuyoruz o zamankızlara marınadan kahve fotomuzu atarız
Nasıl yani ne demek istedi?Kızlar iyi akşamlar mesajları okuyamadan hem sevinç hem de üzüntüyle size yazmak istedim
Öncelikle bugün 5+1 takvime göre beta verdim 13 bin çıktı
Hemen kadin doğuma gittim keseyi gördü alttan baksak kalp atışı da duyarız dedi ama haftaya bekleyelim dedi bu güzel haber bende çok sevindim
Ama kalp uterus şeklinde olabilir dedi bikornu uterus bu konu hakkında bilgisi olan var mı acaba ?
Yok yok yanlış ifade etmişim kalp şekli uterus birkornu uterus bebek değil yaniKızlar iyi akşamlar mesajları okuyamadan hem sevinç hem de üzüntüyle size yazmak istedim
Hemen kadin doğuma gittim keseyi gördü alttan baksak kalp atışı da duyarız dedi ama haftaya bekleyelim dedi bu güzel haber bende çok sevindim
Ama kalp uterus şeklinde olabilir dedi bikornu uterus bu konu hakkında bilgisi olan var mı acaba ?
Oğlumda içmiştim hiç fayda etmemiştiBebeğim keske hapa baslasan hafıfletır en azından belki
Bildiğim kadarıyla bikornu uterus az erken doğum riski dışında bebeğe bi zarar vermiyor, hakkında hayırlısı olsun zaten takipli olursun bence sorun olmaz Allah’ın izniyle canını sıkmaKızlar iyi akşamlar mesajları okuyamadan hem sevinç hem de üzüntüyle size yazmak istedim
Yani perde rahim mi demek oluyo bu?Kalp şeklinde uterus demek istemiş bence zaten
Hayır uterusun üst kısmı yuvarlak değil de kalp şeklinde iki yuvarlak gibi. Septa olması perde demekYani perde rahim mi demek oluyo bu?
Anladım canımHayır uterusun üst komşu yuvarlak değil de kalp şeklinde iki yuvarlak gibi. Septa olması perde demek
Ben kıskanırımTamam anlastık ben 2 hafta ordayım.bıgun bulusuyoruz o zamankızlara marınadan kahve fotomuzu atarız
Bebısımm senle bulusuruz ınsallah canım benımBen kıskanırım
Çok isterimmm meloşumuzla da buluşuruzBebısımm senle bulusuruz ınsallah canım benım
İnşallah minnoşkoommİnşAllah 4 kişi atarsınız fotoyu
Hadı meraklandımKızlar bakın size ne aticam
Attım yaHadı meraklandım
yok yapmadım evden çıkmaya üşendimCanım test yaptınmı
Kız ben seni bekliyorum ya sabah beriyok yapmadım evden çıkmaya üşendim
Bensiz olmaaaazzzzÇok isterimmm meloşumuzla da buluşuruz
EveeetttBensiz olmaaaazzzz