- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.677
Bakalım nasıl olacak Haziran sonunda netleşir galibaKalitesiz olmaz da döllenme ihtimali daha düşük olur demişti doktor bana ama bu işler hiçç belli olmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakalım nasıl olacak Haziran sonunda netleşir galibaKalitesiz olmaz da döllenme ihtimali daha düşük olur demişti doktor bana ama bu işler hiçç belli olmaz
Yaptım testi canım bak bu şekilde.ilk iki testte sıvı alımına çok dikkat edemedim ama bugünkünde 2,5 saat sıvı almadımCanım benimde 12. Gün ama ovülasyon testim çizgi yok denecek kadar silik çıkıyor. Sen ovü ile takip ediyor musun
2 gün sonrada zaten eğer değer az yükselmiş ise kimyasal ihtimali var demek ama iki kati kadar yükselmişse sağlıklıdır zaten canımHaftaya perşembe vericem kimyasal gebelik olma riski var o zaman garanti olur
Zaten beklemiyordum gebelik ateşe bakınca da negatifi görünce insan yine de üzülüyor ya ne bileyim hayırlısı olsun hakkımızda balımBarı bırımızınkı pozıtıf olsaydı yaa ben test yapmadım bıda askım,adet olcak gıbıyım bugun olmazsam oyle yaparım.
Evet bende cok uzuldum bu kez kuzucum senı cok ıyı anlıyorum.içten uzulme bu.ama ıste elımızden bısey gelmıyor.bende bıran once regl gelse dıye beklıyorum.benımde atesım 36.40 benımkıde dustu dunde 36.50 ydı zaten.gelsınde gelmedıgı zaman ümitlendırıyor sonra.Zaten beklemiyordum gebelik ateşe bakınca da negatifi görünce insan yine de üzülüyor ya ne bileyim hayırlısı olsun hakkımızda balım
Adet mi oldunuzGebe değilim ama malesef
Test yaptım kan testi negatifAdet mi oldunuz
İnşallah önümüzdeki ay hayırlı haberler alırsınTest yaptım kan testi negatif
Amin canımİnşallah önümüzdeki ay hayırlı haberler alırsın
Benim fena canım çok öğürüyorum afedersiniz arar çıkarıyorum ve bunlardan beteri mide ağrım var tek tesellim bunlar bebişin büyüdüğüne işaretTasum nasıl gıdıyor hamıslık
Geliyor gelmekte olanYaptım testi canım bak bu şekilde.ilk iki testte sıvı alımına çok dikkat edemedim ama bugünkünde 2,5 saat sıvı almadım
Bebeğim keske hapa baslasan hafıfletır en azından belkiBenim fena canım çok öğürüyorum afedersiniz arar çıkarıyorum ve bunlardan beteri mide ağrım var tek tesellim bunlar bebişin büyüdüğüne işaret
İnşAllah biraz daha büyüdükten sonra çatlarGeliyor gelmekte olan
Daha erken zaten pozitife dönebilirEvett hanimlar test reis geldiii bir bebegin kalbi kadar temiz testleri paylasiyorum sizlerle desenizki zaten kaset test neden icini cikardin cunku gozum otomatikmen kirmizi cizgiyi t bolgesinin altin yerlestiriyor kizlar saka bir yana 5 gun var adete labaquik ile yaptim test negatif
Hiç bilmiyorum. Ne kadar büyüklükteyken çatlaması normal bilgin var mı?İnşAllah biraz daha büyüdükten sonra çatlar
18-22 arasi normal diye biliyorum hep bu şekild duydum ama net nedir bilmiyorum canımHiç bilmiyorum. Ne kadar büyüklükteyken çatlaması normal bilgin var mı?
Kuzum ya 6 haftaliktin demi ne zaman başladı rabbim mukafatlandirsinBenim fena canım çok öğürüyorum afedersiniz arar çıkarıyorum ve bunlardan beteri mide ağrım var tek tesellim bunlar bebişin büyüdüğüne işaret