İnsallahDaha erken zaten pozitife dönebilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsallahDaha erken zaten pozitife dönebilir
En az 18 mm olmalı canımHiç bilmiyorum. Ne kadar büyüklükteyken çatlaması normal bilgin var mı?
Erken gebelik testinde bişey yok amaErken gebelik testinde bişey çıkmayıp ta normal gebelik testinde silik çıkması normal mi kızlar ya ?
Edicem canım bugün modum düşük baya.Yarın çıkarım yine İnşAllahCanısı sen yürüyüşe devam et yumurtaya çok etkisi var bnde ediyorum bu ay yürüyüş çok iyi geliyor yumurtaya melisaa93
Hangi test bu? Artımed ise çoğu kişide böyle çıkarttı hamilelik yokken. Belki de erken gebelik testi bozukdu, ay bilemedim. Başka test varmı evde? 2 saat sıvı almyıp idrar tutup tekrar mı yapsan?Erken gebelik testinde bişey yok ama
O değişir herkesin farklı. Benim uzayan akıntım geldikten 4-5 gün sonra çatlıyor yumurta. Kiminin bir gün önce uzayan akıntı geliyo ertesi gün çatlıyor. Bu yüzden akıntı geldikten sonra 1 dolu 1 boş ilişki öneriyor doktorlar.Kızlar yumurta kasık ağrısı ve akıntı olduğu zaman mi çatlıyor yoksa 1 2 gun sonra mi
Yok kuzum başka test beklicem adetimi 3 gün var kafam da deli sorularHangi test bu? Artımed ise çoğu kişide böyle çıkarttı hamilelik yokken. Belki de erken gebelik testi bozukdu, ay bilemedim. Başka test varmı evde? 2 saat sıvı almyıp idrar tutup tekrar mı yapsan?
Fotograftada varmi doktor fotoda var desi ama kan verince cikmiyor acaba ustune gordugum icin cikmiyor olabilurmi kimileri gebeligi boyinca adet oluyir sizce bende istune gordugum icin kanda cikmayabikirmivauuuu tebrikler canım, 4 aylık hamilesin yani, üstüne görme de yaşamışsın ve kanda da çıkmamış, işte mucize kızlar
Evet ama attigim ultrosan fotosunda 16 haftalik gebe gozukuyor acaba ustune gordugim icin kanda cikmayabikirmibkimileri gebeligi boyunca adet oluyorKanda nasıl çıkmayabilir ki beta hcg niz 0.5 ten küçük mü çıkıyor yani
Teşekkür ederim innovita daha net gösteriyor yaYaptım testi canım bak bu şekilde.ilk iki testte sıvı alımına çok dikkat edemedim ama bugünkünde 2,5 saat sıvı almadım
Yani hiç gebelik belirtesi bi şeyler olmadı , daha önce 2 kere yaşamıştım yoksa, şimdi acile gitsem beta test yaptırabiliyor muyum bilen var mı yoksa randevu alıp doktura mı gitmeliyim?Kızceler, ben 3 gündür adet ağrısı çekiyorum, daha önce de dış gebeliğim olduğu için gebelik belirtilerini fark edebiliyorum, öyle gerçek adet gibi afederseniz tuvalete girince hemen adet oluyormuş gibi yanma acıma oluyor, şuan ne olur ne olmaz diye erken gebelik testi yaptım, hayalet çizgi var, bugün adet günümdü aslında
Anladm canm bu sabah aşırı kasık ve bel ağrım vardı özellikle sol kasık akıntı da vardıO değişir herkesin farklı. Benim uzayan akıntım geldikten 4-5 gün sonra çatlıyor yumurta. Kiminin bir gün önce uzayan akıntı geliyo ertesi gün çatlıyor. Bu yüzden akıntı geldikten sonra 1 dolu 1 boş ilişki öneriyor doktorlar.
Fotografta yok canım 16 haftalık olduguna eminmisin 6 haftalık olmasın çünkü 16 haftada bebek kocaman gözükür ve cinsiyeti bile belli olurFotograftada varmi doktor fotoda var desi ama kan verince cikmiyor acaba ustune gordugum icin cikmiyor olabilurmi kimileri gebeligi boyinca adet oluyir sizce bende istune gordugum icin kanda cikmayabikirmi
Bende akıntı olduktan 3 4 gün sonra çatlıyor canım akıntı olgunlaştıgına işaretKızlar yumurta kasık ağrısı ve akıntı olduğu zaman mi çatlıyor yoksa 1 2 gun sonra mi
Özelde yapıyorlar devleti bilmiyorum canımKızlar devlet acil de bhgc testi yapıyor mu? Yapıyorsa hemen gitmek istiyorum, iki kez dış gebelik geçirdim ondan korkuyorum
Teşekkür ederim canım , geldim şuan şansımı deneyim, yoksa özele giderimÖzelde yapıyorlar devleti bilmiyorum canım
Ultrason kağıdındada sol üstte 16 hafta 1 günlük yazıyor bende şaşırdımFotografta yok canım 16 haftalık olduguna eminmisin 6 haftalık olmasın çünkü 16 haftada bebek kocaman gözükür ve cinsiyeti bile belli olur