Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende şimdi inceledim evet öyle tarihede baktım yeni. Acaba bebek büyük oldugu için mi ayırt edemiyoruz çok yakın ultrason resmi mi acaba buUltrason kağıdındada sol üstte 16 hafta 1 günlük yazıyor bende şaşırdım
Sabah kasık ağrısı vardı bayağa ve akıntı hayırlısı bakalım:)Bende akıntı olduktan 3 4 gün sonra çatlıyor canım akıntı olgunlaştıgına işaret
Çok anlamam ama banada yakından çekilmiş sadece göbek kısmı gözüküyormuş gibi geldiBende şimdi inceledim evet öyle tarihede baktım yeni. Acaba bebek büyük oldugu için mi ayırt edemiyoruz çok yakın ultrason resmi mi acaba bu
direk ozelde kan verebılırsınız, doktora gorunmeden beta hcg bakıyolar,Yani hiç gebelik belirtesi bi şeyler olmadı , daha önce 2 kere yaşamıştım yoksa, şimdi acile gitsem beta test yaptırabiliyor muyum bilen var mı yoksa randevu alıp doktura mı gitmeliyim?
Bende gözlerini gördüm sanki bebişin tam ortadaÇok anlamam ama banada yakından çekilmiş sadece göbek kısmı gözüküyormuş gibi geldi
Evet ama attigim ultrosan fotosunda 16 haftalik gebe gozukuyor acaba ustune gordugim icin kanda cikmayabikirmibkimileri gebeligi boyunca ustuneKanda nasıl çıkmayabilir ki beta hcg niz 0.5 ten küçük mü çıkıyor yani
Bilmouorum aradilr oyle dediler bende sizin gibi dedim oyle dediler blkide 6 haftalikta olabilir onlr yanlislik ypms olabilriFotografta yok canım 16 haftalık olduguna eminmisin 6 haftalık olmasın çünkü 16 haftada bebek kocaman gözükür ve cinsiyeti bile belli olur
BilemedimBende gözlerini gördüm sanki bebişin tam ortada
Evet kuzum yumurtluyorsun. Bugünden itibaren değerlendirin eşinle bugünü ve yarını. Mümkünse doktorlar pikten sonra 1 hafta 1 dolu 1 boş yapıp garantileyin diyor.Kızlar bende düşünüyorum bugün ki ovülasyon testimi atıyorum bakar mısınız? 46 gündür adet olmadım gebelik negatif c life kullanıyorum 5 gündür ve dünden başlayan aşırı ıslak şeffaf akıntı bugün testi yaptım ve c t aynı anda aynı şekilde belirdi. Yumurtlamış olabilir miyim?
Fotodada var mivauuuu tebrikler canım, 4 aylık hamilesin yani, üstüne görme de yaşamışsın ve kanda da çıkmamış, işte mucize kızlar
Tekrar git istersen doktoruna madem seni arayıp söylediler git kontrollerini yaptır. Ultrason resmini nasıl verdiler sana canım arayıp söylediler dedin ya seni muayene ederken demedimi 16 hafalık hamilesin bak buda bebegin felan hatta cinsiyetiEvet ama attigim ultrosan fotosunda 16 haftalik gebe gozukuyor acaba ustune gordugim icin kanda cikmayabikirmibkimileri gebeligi boyunca ustune
Bilmouorum aradilr oyle dediler bende sizin gibi dedim oyle dediler blkide 6 haftalikta olabilir onlr yanlislik ypms olabilri
Yap kuzum bekliyoruz inşalalh vardırBugun bat gunum hala adet olmadıgım ıcın eczaneden test alcam bırazdan.umudum olmasada yinede merakıma yenık dusuyorum
Ay hadi bir son dk golü gelsinBugun bat gunum hala adet olmadıgım ıcın eczaneden test alcam bırazdan.umudum olmasada yinede merakıma yenık dusuyorum
Hayir sadece doktor kan ver yanima gel dedi birde olmasa bana resim vermzdi doktor dedi git yeniden bana bildirTekrar git istersen doktoruna madem seni arayıp söylediler git kontrollerini yaptır. Ultrason resmini nasıl verdiler sana canım arayıp söylediler dedin ya seni muayene ederken demedimi 16 hafalık hamilesin bak buda bebegin felan hatta cinsiyeti
Hiç bir şey anlamadım canım hakkında hayırlsı olsunHayir sadece doktor kan ver yanima gel dedi birde olmasa bana resim vermzdi doktor dedi git yeniden bana bildir
Ay inşallah pozitifi görürüz hep birlikteBugun bat gunum hala adet olmadıgım ıcın eczaneden test alcam bırazdan.umudum olmasada yinede merakıma yenık dusuyorum
Yarını değerlendiremeyeceğim ama yine de hayırlısı inşallahEvet kuzum yumurtluyorsun. Bugünden itibaren değerlendirin eşinle bugünü ve yarını. Mümkünse doktorlar pikten sonra 1 hafta 1 dolu 1 boş yapıp garantileyin diyor.
Gerçekten şaşkınlıkla okudum. Mucize gibi. Saklambaç oynuyor çocukHayir sadece doktor kan ver yanima gel dedi birde olmasa bana resim vermzdi doktor dedi git yeniden bana bildir