Bir gebenin günlüğünün ovü testide vardı elimde onda da çatlamış görünüyorHadi hayırlısı
Dün değerlendirdin dimiBir gebenin günlüğünün ovü testide vardı elimde onda da çatlamış görünüyor
Evet gece olduDün değerlendirdin dimi
Merhaba benibde ekler msinz. Sat 29 nisan bat 1 haziranKızlar konu silindiği için mayıs grupunu tekrar açıyorum, bat sat tarihlerinizi tekrardan yazarsanız eklerim
ANNE ADAYI SAT BAT DURUM Feyzacim
7 nisan 4 mayıs ozelemm
6 nisan 8 mayıs kubra005
10 nisan 8 mayıs sundy94
17 nisan 10 mayıs
ozclkbuse
9 nisan 10 mayıs bitkin96
11 nisan
victoriahamburt
13 nisan 11 mayıs atanamamis ogretmen
12 nisan 13 mayıs -loyalty
18 nisan 15 mayıs defnew
16 nisan 12 mayıs kartanesi14_14
14 nisan 12 mayıs ikikedibirdeli
17 nisan 14 mayıs Esra1306
14 nisan 14 mayıs Zuzushh
18 nisan 16 mayıs Chen31
18 nisan 16 mayıs papatyam3
17 nisan 18 mayıs melegim can
22 nisan 18 mayıs pcospcos 20 nisan 18 mayıs mlh5
20 nisan 18 mayıs dml_012
18 nisan 19 mayıs emelmhsn
25 nisan 19 mayıs Msssk
21 nisan 19 mayıs
gossipbusra
24 nisan 20 mayıs edahandro
15 nisan 20 mayıs TASUU 24 nisan 20 mayıs Mervenur277
23 nisan 20 mayıs B Buffalosos
18 nisan 21 mayıs
Asi kedi
22 nisan 25 mayıs Sunshine1
28 nisan 26 mayıs morpapatyaml
28 nisan 28 mayıs arastirmasever
2 mayıs 28 mayıs cnlrm
5 mayıs 30 mayıs Feryasu
30 nisan 30 mayıs
deva21 6 mayıs 30 mayıs HUSNES
5 mayıs 31 mayıs mely25
30 nisan 31 mayıs fnd_50
4 mayıs tubiskaa
6 mayıs
deva21 6 mayıs Brcbglm27
2 mayıs 1 haziran gunaygul
3 mayıs 1 haziran UYMA
6 mayıs 2 haziran
L A L 4 mayıs 2 haziran
melisaa93 2 mayıs 3 haziran mercan3509
7 mayıs 3 haziran aynurland 7 mayıs 3 haziran dream2311
8 mayıs 5 haziran mevsimofm
7 mayıs 6 haziran Tikabasa
8 mayıs 7 haziran cey3406
10 mayıs 8 haziran Eymennnannesi
11 mayıs 8 haziran aliceinyou
12 mayıs 8 haziran Besttt
8 mayıs 9 haziran merymeryg
14 mayıs 9 haziran Hayatzb
15 mayıs 9 haziran sundy94
13 mayıs 10 haziran bitkin96
13 mayıs 13 haziran muhendishanim98
15 mayıs 14 haziran B Buffalosos
16 mayıs 18 haziran papatyam3
18 mayıs 19 haziran
Ben kasımda hamile kaldığımda her gün yapmıştık adetten diğer adete kadar ama görev olarak değil seviyoruz diyeEvet gece oldubugünde yapayım bence sık değerlendirme iyi diyorlar
Bunu Trendyoldan mı aldın canım.çok net göstermiş pikiKız çatladı ya bu
Ben hergün yapamam ya yapana da helal olsunBen kasımda hamile kaldığımda her gün yapmıştık adetten diğer adete kadar ama görev olarak değil seviyoruz diye
Zaten çok sık yapıyoruz o şekilde ilk denemede tutmuştu
Bence sık ilişki faydalı sperm azaltıyo vs şu bu bunlar görev bilinci hep eğlenmenize keyfinize bakın zevke odaklanın stres kaygı çok fena etkiliyor
Bu sefer ovulasyon test yapmayacağım akışta kalsın süpriz olsun muhtemelen yine her gün olacak bizde
Evet trendyoldan aldım canım bana çok net göstermiş gibi gelmedi laboquik daha net gösteriyorduBunu Trendyoldan mı aldın canım.çok net göstermiş piki
Gerçi böyle diyorum ama geçen ay yumurtlama dışında ilişkilerimiz oldu uzaktaydık o dönem kırmızı kartı görünce hüzün çöktü içimeBen hergün yapamam ya yapana da helal olsunbilinç altında çocuk olduğu için maalesef istemsiz görev gibi görüyorum artık akışına bıraktım o ayrı, hep pik ve çatlama görürüm tutmadı nasip bu aya olur inşallah
Zaten o kafa olduğu için 2 sene yapmadımGerçi böyle diyorum ama geçen ay yumurtlama dışında ilişkilerimiz oldu uzaktaydık o dönem kırmızı kartı görünce hüzün çöktü içime
Ya sizde de var mı mesela ben çocuk düşünmeden önce sanki bir kez bile yapınca hamile kalınacak sanıyordum hep
Leblebi gibi ertesi gün hapı içiyorlar zaten olmayacak hiç belki de o tarihlerdeZaten o kafa olduğu için 2 sene yapmadım
Benimde 1 boş gebeliğim 1 kimyasalım var 9 ay oluyor kürtajım olalı o zamandan beri de hiç korunmadımLeblebi gibi ertesi gün hapı içiyorlar zaten olmayacak hiç belki de o tarihlerde
Bu ay ilk kez planlı olarak gidicem tekrardan düşük kürtaj yaşamıştım aralıkta ondan beri korunuyorduk.. İnşallah grubumuzdaki herkes şubat anneleri grubuna gideriz hepimiz
Sağlıkla tutunsun minnoslarımız inşallah.. psikolojisi çok zordu bende atlatması.. o yüzden psikolojik olarakta çok hazır olamadım. alıştım ama unutmadım kaybımıBenimde 1 boş gebeliğim 1 kimyasalım var 9 ay oluyor kürtajım olalı o zamandan beri de hiç korunmadımmillette dediğiniz gibi bizim kafamızı yaşıyor demek ki yalnız değilizzz
İnşAllah iyidir sonucu güzel olur yorulduğumuza değerEvet gece oldubugünde yapayım bence sık değerlendirme iyi diyorlar
Pkos yok demi canımMerhaba arkadaslar benim adetimin 15. Gunu catlamam oldu zaten rutinim boyle. Ancak 19 dan sonra yaptgm ovu testleri boyle yorumlar misnz. Bata 9 gun var
Kız siz ne yiyip ne içiyorsunuz bizede söyleBen kasımda hamile kaldığımda her gün yapmıştık adetten diğer adete kadar ama görev olarak değil seviyoruz diye
Zaten çok sık yapıyoruz o şekilde ilk denemede tutmuştu
Bence sık ilişki faydalı sperm azaltıyo vs şu bu bunlar görev bilinci hep eğlenmenize keyfinize bakın zevke odaklanın stres kaygı çok fena etkiliyor
Bu sefer ovulasyon test yapmayacağım akışta kalsın süpriz olsun muhtemelen yine her gün olacak bizde
Ay deme öyle iş yerinden bir arkadaşım günlük doğum kontrol hapı kullanıyordu bir gün unutmuş dertlere kaldı ya hamile kalırsam diye yok artık demiştik ve hamile kaldıLeblebi gibi ertesi gün hapı içiyorlar zaten olmayacak hiç belki de o tarihlerde
Bu ay ilk kez planlı olarak gidicem tekrardan düşük kürtaj yaşamıştım aralıkta ondan beri korunuyorduk.. İnşallah grubumuzdaki herkes şubat anneleri grubuna gideriz hepimiz
Zaten düşükler anne vücudunu temizlermiş.bende bebeğimi kaybettim. acaba ne derdim vardı da geldi bana yardım etti diye teselli ediyorum kendimi ☺Sağlıkla tutunsun minnoslarımız inşallah.. psikolojisi çok zordu bende atlatması.. o yüzden psikolojik olarakta çok hazır olamadım. alıştım ama unutmadım kaybımıama şöyle bi şey oldu bende pco var adetlerim düzensizdi kürtaj sonrası 6 ay oldu her ay günü gününe o kadar düzenli oldu ki hayatım boyunca böyle düzenli olmamıştı şok içindeyim aylardır
Ya benim yakın arkadaşım yılda 4-5 ertesi gün hapı içiyordu amh değeri çok düştüAy deme öyle iş yerinden bir arkadaşım günlük doğum kontrol hapı kullanıyordu bir gün unutmuş dertlere kaldı ya hamile kalırsam diye yok artık demiştik ve hamile kaldıher gün mü yumurtluyorsun vicdansız