2023 MAYIS/HAZİRAN AYI GEBELİK PLANLAYANLAR 🌸🌸

Merhaba benibde ekler msinz. Sat 29 nisan bat 1 haziran

Merhaba arkadaslar benim adetimin 15. Gunu catlamam oldu zaten rutinim boyle. Ancak 19 dan sonra yaptgm ovu testleri boyle yorumlar misnz. Bata 9 gun var

Eklentiler

• IMG_20230520_112846.jpg
    72,5 KB · Görüntüleme: 67
Evet gece oldu bugünde yapayım bence sık değerlendirme iyi diyorlar
Ben kasımda hamile kaldığımda her gün yapmıştık adetten diğer adete kadar ama görev olarak değil seviyoruz diye
Zaten çok sık yapıyoruz o şekilde ilk denemede tutmuştu
Bence sık ilişki faydalı sperm azaltıyo vs şu bu bunlar görev bilinci hep eğlenmenize keyfinize bakın zevke odaklanın stres kaygı çok fena etkiliyor
Bu sefer ovulasyon test yapmayacağım akışta kalsın süpriz olsun muhtemelen yine her gün olacak bizde

Ben hergün yapamam ya yapana da helal olsun bilinç altında çocuk olduğu için maalesef istemsiz görev gibi görüyorum artık akışına bıraktım o ayrı, hep pik ve çatlama görürüm tutmadı nasip bu aya olur inşallah

Gerçi böyle diyorum ama geçen ay yumurtlama dışında ilişkilerimiz oldu uzaktaydık o dönem kırmızı kartı görünce hüzün çöktü içime
Ya sizde de var mı mesela ben çocuk düşünmeden önce sanki bir kez bile yapınca hamile kalınacak sanıyordum hep

Zaten o kafa olduğu için 2 sene yapmadım

Zaten o kafa olduğu için 2 sene yapmadım
Leblebi gibi ertesi gün hapı içiyorlar zaten olmayacak hiç belki de o tarihlerde
Bu ay ilk kez planlı olarak gidicem tekrardan düşük kürtaj yaşamıştım aralıkta ondan beri korunuyorduk.. İnşallah grubumuzdaki herkes şubat anneleri grubuna gideriz hepimiz

Benimde 1 boş gebeliğim 1 kimyasalım var 9 ay oluyor kürtajım olalı o zamandan beri de hiç korunmadım millette dediğiniz gibi bizim kafamızı yaşıyor demek ki yalnız değilizzz

Benimde 1 boş gebeliğim 1 kimyasalım var 9 ay oluyor kürtajım olalı o zamandan beri de hiç korunmadım millette dediğiniz gibi bizim kafamızı yaşıyor demek ki yalnız değilizzz
Sağlıkla tutunsun minnoslarımız inşallah.. psikolojisi çok zordu bende atlatması.. o yüzden psikolojik olarakta çok hazır olamadım. alıştım ama unutmadım kaybımı ama şöyle bi şey oldu bende pco var adetlerim düzensizdi kürtaj sonrası 6 ay oldu her ay günü gününe o kadar düzenli oldu ki hayatım boyunca böyle düzenli olmamıştı şok içindeyim aylardır

Kız siz ne yiyip ne içiyorsunuz bizede söyle ben 3 gündür değerlendiriyorum şimdiden gına geldi

Ay deme öyle iş yerinden bir arkadaşım günlük doğum kontrol hapı kullanıyordu bir gün unutmuş dertlere kaldı ya hamile kalırsam diye yok artık demiştik ve hamile kaldı her gün mü yumurtluyorsun vicdansız

Zaten düşükler anne vücudunu temizlermiş.bende bebeğimi kaybettim. acaba ne derdim vardı da geldi bana yardım etti diye teselli ediyorum kendimi ☺

Ya benim yakın arkadaşım yılda 4-5 ertesi gün hapı içiyordu amh değeri çok düştü mesela adete çok yakın zamanda olmuştu bir kaçı onda bile içmişti kaç kez içme dedim dinlemedi.. Bebek istemeyen bile aslında ovulasyon ile değerlendirebilir zamanları..

Sık ilişki taktiği de istekliyim yani bilmiyorum oluyor yakınlaşıyoruz öyle tabi saatlerce olmuyor haftasonları gayet güzel verimli oluyor hafta içi biraz rahatlayıp uyuyalım modda oluyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…