Evet duymuştum daha önce böyle birşey ama doğumdan sonra pcosu tamamen gitmiş insanlar var sizide bu vesile oldu demek kiSağlıkla tutunsun minnoslarımız inşallah.. psikolojisi çok zordu bende atlatması.. o yüzden psikolojik olarakta çok hazır olamadım. alıştım ama unutmadım kaybımıama şöyle bi şey oldu bende pco var adetlerim düzensizdi kürtaj sonrası 6 ay oldu her ay günü gününe o kadar düzenli oldu ki hayatım boyunca böyle düzenli olmamıştı şok içindeyim aylardır
Ertesi gün hapı çok zararlıymış ya İnşAllah çokta abartmaz içmeyi sonradan pişman olacaktır.Ya benim yakın arkadaşım yılda 4-5 ertesi gün hapı içiyordu amh değeri çok düştümesela adete çok yakın zamanda olmuştu bir kaçı onda bile içmişti kaç kez içme dedim dinlemedi.. Bebek istemeyen bile aslında ovulasyon ile değerlendirebilir zamanları..
Sık ilişki taktiği de istekliyimyani bilmiyorum oluyor yakınlaşıyoruz öyle tabi saatlerce olmuyor haftasonları gayet güzel verimli oluyor hafta içi biraz rahatlayıp uyuyalım modda oluyoruz
Aminnnnnn Aminnnn çok dua ediyorum hepinizeİnşAllah iyidir sonucu güzel olur yorulduğumuza değer
Yumurtlamayı değerlendirdiniz mi?Sat 4 mayis bat 28 mayis ekler misiniz ?
Topiklere girmektwn yoruldum ama Allah'tan ümit kesilmez girmekteki tek amacim olur da gebe kalirsam bu mutluluğu sizle yaşamaken yakın dostlarim burasi oldu hic kimseyle konuşamadığm çocuk mevzularjnu burda konuşuyorum
Yaa hamile misin acabaMerhaba arkadaslar benim adetimin 15. Gunu catlamam oldu zaten rutinim boyle. Ancak 19 dan sonra yaptgm ovu testleri boyle yorumlar misnz. Bata 9 gun var
Ben tehlikeli olan dönemde yaklaştırmıyordum yanıma bileGerçi böyle diyorum ama geçen ay yumurtlama dışında ilişkilerimiz oldu uzaktaydık o dönem kırmızı kartı görünce hüzün çöktü içime
Ya sizde de var mı mesela ben çocuk düşünmeden önce sanki bir kez bile yapınca hamile kalınacak sanıyordum hep
Hadi inşAllah hayırlısıyla patlatırsın güzel haberiSat 4 mayis bat 28 mayis ekler misiniz ?
Topiklere girmektwn yoruldum ama Allah'tan ümit kesilmez girmekteki tek amacim olur da gebe kalirsam bu mutluluğu sizle yaşamaken yakın dostlarim burasi oldu hic kimseyle konuşamadığm çocuk mevzularjnu burda konuşuyorum
Ben de benimkine bugün pik çatladıktan sonra rahat bırakırım seni diyorum ama 3 gündür pik olunca gına geldi çatlayacaksa çatlasın artık diyorErtesi gün hapı çok zararlıymış ya İnşAllah çokta abartmaz içmeyi sonradan pişman olacaktır.
Bizde de ilk günler iyi de üst üste 3 gün olunca bugün de olacak diye öflemeye başladık ikimizdezaten kocam beni sinir etmeye yer aradığı için bu konuda nazlanmayı bazen abartıyor
Bol bol havuç çok işe yarıyor çatlaması içinBen de benimkine bugün pik çatladıktan sonra rahat bırakırım seni diyorum ama 3 gündür pik olunca gına geldi çatlayacaksa çatlasın artık diyor
Bugün 3 tane yedim keşke dün de yeseydimBol bol havuç çok işe yarıyor çatlaması için
Yok değerlendiremedim hsg cekildim bu ay tam yumurtlamaya denk geldi gelecek ay inşallahYumurtlamayı değerlendirdiniz mi?
Ay ben cok dinledim öyle yapınca da cok moda giriyorsunKızlar boş vaktinizde uzanıp kulaklıkla bu meditasyonu dinleyin o kadar iyi geliyor ki
Hamile kalmak için meditasyon videosu gözlerinizi kapatın dinleyin arada
Kız vakit varda biz mi dinlemedik afedersin tuvalete gitsem yada kocamın yanına gitsem oğlum yapışıyor bırakmıyor doğru düzgün ilişki yaşayalımKızlar boş vaktinizde uzanıp kulaklıkla bu meditasyonu dinleyin o kadar iyi geliyor ki
Hamile kalmak için meditasyon videosu gözlerinizi kapatın dinleyin arada
Oyyy oğlanı bize ver siz işinizi görünKız vakit varda biz mi dinlemedik afedersin tuvalete gitsem yada kocamın yanına gitsem oğlum yapışıyor bırakmıyor doğru düzgün ilişki yaşayalım
O kadr koyu gelmedi bana aslnda. Ama tamamen silik olmamasi da dsundurucu. Kist falan deildir insallhYaa hamile misin acaba
Pkos yok demi canım
Yaa teşekkür ederimYavrum yoruma ihtiyaç yok, tebrikler hamilesinsağlıkla gelsin bebişin