canım bırakma sakınnn cok önemli planlı gebelikte bile ennn az 3 ay önce hatta 6 ay önce basla diyen doktorum vardı benim lütfen basla tekrar ve umutsuzluk yaparsan olmaz bu iş bugün yeniden basla umut hep varrrrrrKuzular y ben folik asiti bıraktım 2 aydır kullanıyordum gebelik olmadı umutsuzluğa kapıldım bıraktım
Ya ne çabuk vazgeçtin öyleKuzular y ben folik asiti bıraktım 2 aydır kullanıyordum gebelik olmadı umutsuzluğa kapıldım bıraktım
İçicem şimdi kuzum d vitaminimde çok düşük bu aydan sonra vitaminlerimede tekrardan baktırıcam şubatta başladım kullanmaya folik asitecanım bırakma sakınnn cok önemli planlı gebelikte bile ennn az 3 ay önce hatta 6 ay önce basla diyen doktorum vardı benim lütfen basla tekrar ve umutsuzluk yaparsan olmaz bu iş bugün yeniden basla umut hep varrrrrr
Melisaaa benim içimden cok sen geçiyorsunn ya yumurtlama ne zaman senin bu aralar değil miSağlıkla bu 3 ay içinde nasip olur inşAllah
Ne bileyim kuzum yaYa ne çabuk vazgeçtin öyleKolay mı bu işler
Şu an görünür de yok ama cok erken de olabilir henüz 2 3 güne belli olur yumurtlaması ne zamandıKızlar günaydın. Nasılsınız?
Bilenler biliyordur salı günü gece hastaneye yatmıştım şükür cuma günü çıktım içerdeki kanama da azaldı demişlerdi şimdi ilacımı içip devam ediyoruz umarım Bi sıkıntı çıkmaz.
Rabbim herkese sağlık sıhhat nasip etsin inşallah
Bu arada size arkadaşım testini attım aşağıda birşey gören var mı acaba?
1haziran ya da 2hazirandı diye hatırlıyormŞu an görünür de yok ama cok erken de olabilir henüz 2 3 güne belli olur yumurtlaması ne zamandı
bir iki güne daha iyi olur test cok yeni olabilir varsa yarın ya da sonraki gün cıkabilir1haziran ya da 2hazirandı diye hatırlıyorm
Çok sevindim iyi olduğunuza canımKızlar günaydın. Nasılsınız?
Bilenler biliyordur salı günü gece hastaneye yatmıştım şükür cuma günü çıktım içerdeki kanama da azaldı demişlerdi şimdi ilacımı içip devam ediyoruz umarım Bi sıkıntı çıkmaz.
Rabbim herkese sağlık sıhhat nasip etsin inşallah
Bu arada size arkadaşım testini attım aşağıda birşey gören var mı acaba?
Anladım canım inşallah vardır da görür. Sen nasılsın? Nasıl gidiyor?bir iki güne daha iyi olur test cok yeni olabilir varsa yarın ya da sonraki gün cıkabilir
Benim önceki hamilelikte 10. gün bembeyazdı ertesi gün koyu cıkmıstı 1-2 gün bekle kuzum betayı salması bazen uzun sürüyor bu sıpaların10.gündeyim test yaptım yine yok. Ağrılarım tam tersini söylüyor. Kafam allak bullak oldu varsa çıkması gerekmez miydi bugünçok feci karın ağrım var iyice arttı geçmiyor
Bende gördüğüm için sorayım dedim aslındaÇok sevindim iyi olduğunuza canımsağlıkla devam eder İnşAllah gebeliğin Testlerde de çok çok hafif bir çizgi görüyorum ama ben artık tüm testlerde görüyorum galiba bu testlere pozitif diyemeyiz şu an İnşAllah bir kaç güne belirgin çizgi çıkar
Seni yerim yerimMelisaaa benim içimden cok sen geçiyorsunn ya yumurtlama ne zaman senin bu aralar değil misanki biseyler hissediyorgibiyim deee
Ağrılar içindeyim adet ağrısı gibi ama gelen giden yok.. bugün 4+0 oldu kan vermeye yarın gidicem canım senin kaç oldu haftanAnladım canım inşallah vardır da görür. Sen nasılsın? Nasıl gidiyor?
Sanki hedefine dokunmak üzeresin ve vazgeçiyorsunNe bileyim kuzum ya
Bence 2 gün daha teste devam et çıkabilir hala10.gündeyim test yaptım yine yok. Ağrılarım tam tersini söylüyor. Kafam allak bullak oldu varsa çıkması gerekmez miydi bugünçok feci karın ağrım var iyice arttı geçmiyor
Benimde bugün 8+2 oldu bende bu hafta içinde kontrole gitcem tekrardan. Kesenin etrafındaki kanama azaldı mı diye?Ağrılar içindeyim adet ağrısı gibi ama gelen giden yok.. bugün 4+0 oldu kan vermeye yarın gidicem canım senin kaç oldu haftan
İyiyim çok şükür canım yumurtlama bekliyorum halaBende gördüğüm için sorayım dedim aslındaartık gözümüz hemen bir çizgi arıyor yoksa da oluşturuyor galiba
İnşAllah çıkar
Sen nasılsın iyi msin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?