- 15 Temmuz 2015
- 18.698
- 31.195
Amin canım benimZaman çabuk geçiyor Allah tüm isteyenlere nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım benimZaman çabuk geçiyor Allah tüm isteyenlere nasip etsin
Bebeğim sen neler yapıyorsun bı ara hıc gormuyordum senı calısmalara basladınmıCanımmm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah dualarınızdan eksik etmeyin bizi de
Ne alakası var cnm 8 haftalık yaaaa çok degisik kan yapılması lazımBide dün test pozitif çıkınca aile doktorunu aradım hani gebelik testinyaptım pozitif diye kan testi istiyorum dedim çizgi varsa hamilesin 8 haftalık olmadan kan testi yapılmıyor dedi ben emin olmak istiyorum ama dedim gel bugün idrar tahlılınde ben bakayım dedi e onun en son adet tarihime göre hesabı 4 haftalıksın dedi e kontrol ıcın 4 haftam daha var yanı bu süreçte folık asıt falan kullanmam gerekmiyomu ya çıldırtacak burdakı gevur doktorlar benı
Çıkmamış, bugün başka bı test sonucu daha çıkmış ama beta yok öğleden sonrayi beklicem artıkcanım sonucun çıkmadı mı daha yazmadın bir şey
Yaa cnm gidip kendin alsan olmaz mıÇıkmamış, bugün başka bı test sonucu daha çıkmış ama beta yok öğleden sonrayi beklicem artık
İnşallah isteyen herkese rabbim nasip etsin sağlıklaCanımmm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah dualarınızdan eksik etmeyin bizi de
Napim yavrum aynı. Henüz ilaç tedavim bitmedi bakalım kontrole gidicem yarın ne diyecek psikiyatri. Onu bekliyorum başlamak için. Sen nasılsın nasıl gidiyorBebeğim sen neler yapıyorsun bı ara hıc gormuyordum senı calısmalara basladınmı
Çok garip ya normalde artık e nabıza bile düşmesi lazımÇıkmamış, bugün başka bı test sonucu daha çıkmış ama beta yok öğleden sonrayi beklicem artık
Ben oldumKizlae laporoskopi olan var mi aranızda?
Gördüm çizgiyi canım ama emin değilim gebelikten mi değil mi? Sabah yada akşam tekrarla İnşAllah daha da koyulaşırGünaydın kızlar bugün çatlatma iğnesi in 12.gunu geceleri ateş basma oluyor buna aldanıp testi yaptım çok sıkıldım bir çizgi çıktı sizce sevinsem mi bilemedim resimleri atıyorum yorum yaparsanız çok sevinirim
4 5 küsürleri algıladığı oldu canımKızlar artimedin T1 t2 li olan testini kullanan varmı içinizde.Gebelik minimum kaç hcg de algılıyor Acaba.Merak ettim
Benimki gibi canım.maeksef bişey yokGünaydın kızlar bugün çatlatma iğnesi in 12.gunu geceleri ateş basma oluyor buna aldanıp testi yaptım çok sıkıldım bir çizgi çıktı sizce sevinsem mi bilemedim resimleri atıyorum yorum yaparsanız çok sevinirim
Valla bana kaldırsana saçma geldim şimdi bekliyorum idrar aldılar bakalımNe alakası var cnm 8 haftalık yaaaa çok degisik kan yapılması lazım
Beklerken çocuğun betası daha çok arttı. Bu nasıl testmiş böyle.Çıkmamış, bugün başka bı test sonucu daha çıkmış ama beta yok öğleden sonrayi beklicem artık
aynen benim silik ciktiginda kan vermistim 4.7 cikmisti iki gun sonra 21 olmustu4 5 küsürleri algıladığı oldu canım
Anne negatif sen negatif ondan igne gerek duyulmamış canım. Ben pozitifim eşim negatif bana igne yapılmadı igne için annenin negatif olması gerekir demişlerdiBende de var annem negatif babam pozitif ben negatifim ama anneme sadece doğumdan sonra eğer bebek pozitif olursa iğne vurcaz demişler ama negatif olduum ve 2. çocuk olduğum için iğne vurulmamış. Tabi bu eskidendi. Şuan neden testim negatif olmasına rağmen iğne olcam onu anlamadım sadece. Ben de sapasağlamım iğnesiz:/
Aynen yaa diğer kan verme günüm geldi nerdeyseBeklerken çocuğun betası daha çok arttı. Bu nasıl testmiş böyle.
Çok doğru dayımın eşi 47 yaşında Almanya’da yaşıyorlar sezaryen istedi yapmıyorlar doğumu bekliyorlar suan bebek tersmiş üstelik bekleyip dönmesini sağlayacaklarmış yaş itibari ile de Türkiye’de riskli kategorisinde, öyle çok muayeneye de gidememiş orda buradaki kadar..melisaa93 onun dışındada görmek istiyorsan para verip gösteriyorlarmış Türkiye sağlık açısından 10 numara valla ya neyseki birdahaki ay sonu tarıle görcez bulgarıstana orda doktora gidip ulturasonlada baktırırım
O çıkana kadar beta aldı gitti zaten basınıÇıkmamış, bugün başka bı test sonucu daha çıkmış ama beta yok öğleden sonrayi beklicem artık