- 19 Ekim 2020
- 1.395
- 920
- 28
Amin inşallah canm yarın yada bir kaç gün sonra yine yaparım inşallah koyulaşırGördüm çizgiyi canım ama emin değilim gebelikten mi değil mi? Sabah yada akşam tekrarla İnşAllah daha da koyulaşır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah canm yarın yada bir kaç gün sonra yine yaparım inşallah koyulaşırGördüm çizgiyi canım ama emin değilim gebelikten mi değil mi? Sabah yada akşam tekrarla İnşAllah daha da koyulaşır
Senin testin demi böyleydi peki adet oldun muBenimki gibi canım.maeksef bişey yok
Saglıkla büyüsün kuzum tutmadımı sende tahminimizmelegim can @TASUU @bebekheyecani Papatyamaviss @Safransari @savascii Mervenur277 hamile olanları ve isteyen herkese rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin biz 14+3 günlük olduk cuma günü cinsiyet tahmini yaptı doktorumuz erkek dedi isteyen herkese rabbim nasip etsin
Sağlıkla gelsin paşan kuzum Allah'ım sana bağışlasın maşallahmelegim can @TASUU @bebekheyecani Papatyamaviss @Safransari @savascii Mervenur277 hamile olanları ve isteyen herkese rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin biz 14+3 günlük olduk cuma günü cinsiyet tahmini yaptı doktorumuz erkek dedi isteyen herkese rabbim nasip etsin
Nasıl geçti anlatir msn canım göbek üzerinden mi oldu işlem sizde sorun neydiBen oldum
Tedavi sürecin sonuna gelmişsin nerdeyse kuzum süper haber daha da güzel olur inşallah Bizim iyi gidiyor kuzum işte su son uc dort gundur cok hastaydım süründüm baya ama çok şükür iyiyim artık Yolun yarısını eşikten atladık geçtik gidiyoruz teyzesiNapim yavrum aynı. Henüz ilaç tedavim bitmedi bakalım kontrole gidicem yarın ne diyecek psikiyatri. Onu bekliyorum başlamak için. Sen nasılsın nasıl gidiyor
Bence koyulaşmis bebeğimKoyulaşma var mı sizce kızlar soldaki dün sağdaki bugün yarın kan testi vericem
Var tabikiKoyulaşma var mı sizce kızlar soldaki dün sağdaki bugün yarın kan testi vericem
Çok ağrım oldu dün gece kıvrandım adet sancısı gibiVar tabiki
Canımmm subat annelerine gel hadiii kaydını yapayım, tebrik ederim kucağına almak nasip olsun sağlıklaOnların yaptığı idrar testindedir gebeyim kızlar 4 haftalıkkk
Benim aşılamam tutmadığı zaman doktor değiştirdim neredeyse iki sene önce çektiğim hsg raporuna bakıp sağ tüpte şişme görünüyor dedi, ihtimal verdi. Bende iki doktora daha gittim hiç gebelik olmadığı için yapilmaya karar verildi. Ben histeroskopi de oldm aynı zamanda. Laparoskopi için göbek deliği ve sol taraftan girilmiş. Ameliyat kolaydı 1 gece hastanede kalıp çıktım toparlanma süreci çok kısa beni rahatsız eden birşey olmadı. Tuplerim alinmadi geçiş vardı çok şükür. Sen de mi olacaksin sorun nedir ?Nasıl geçti anlatir msn canım göbek üzerinden mi oldu işlem sizde sorun neydi
Evet canım bnd olcağm sanirim üç ay femara dedi dr eğer olmazsa dedi tüplerdeki yapişikliklari açmamiz lazm dedi çok korkuyorum kabul ettm ama üç aya inş gebe kalirimda gerek kalmaz ya aynı zmnd eşimin sperm değerleri de ii çikmadi dr önce bnu halletmemiz lazm dedi eşinin sperm değerleri iyi değil dedi bu durumda zordedi onun için takviyw alacağim şimdi hızıı artttirici eğer hızı halledersek dedi ameliyata gerek yok dedi önceliğimiz bu dediBenim aşılamam tutmadığı zaman doktor değiştirdim neredeyse iki sene önce çektiğim hsg raporuna bakıp sağ tüpte şişme görünüyor dedi, ihtimal verdi. Bende iki doktora daha gittim hiç gebelik olmadığı için yapilmaya karar verildi. Ben histeroskopi de oldm aynı zamanda. Laparoskopi için göbek deliği ve sol taraftan girilmiş. Ameliyat kolaydı 1 gece hastanede kalıp çıktım toparlanma süreci çok kısa beni rahatsız eden birşey olmadı. Sen de mi olacak misin sorun nedir ?
Hemen geleyim canımCanımmm subat annelerine gel hadiii kaydını yapayım, tebrik ederim kucağına almak nasip olsun sağlıkla
Anladım, inşallah gerek kalmaz ama gerek olursa hiç korkulacak bir işlem degil. Tüpler sağlıklı değilse maalesef ki gebelik oluşmuyor, oluşsa bile sıkıntı oluyorEvet canım bnd olcağm sanirim üç ay femara dedi dr eğer olmazsa dedi tüplerdeki yapişikliklari açmamiz lazm dedi çok korkuyorum kabul ettm ama üç aya inş gebe kalirimda gerek kalmaz ya aynı zmnd eşimin sperm değerleri de ii çikmadi dr önce bnu halletmemiz lazm dedi eşinin sperm değerleri iyi değil dedi bu durumda zordedi onun için takviyw alacağim şimdi hızıı artttirici eğer hızı halledersek dedi ameliyata gerek yok dedi önceliğimiz bu dedi
Sana sıkı sıkı tutunup yer yapıyordur annesiiiÇok ağrım oldu dün gece kıvrandım adet sancısı gibi
Var kuzu özellikle innovitadaKoyulaşma var mı sizce kızlar soldaki dün sağdaki bugün yarın kan testi vericem
Sağlıkla bu 3 ay içinde nasip olur inşAllahEvet canım bnd olcağm sanirim üç ay femara dedi dr eğer olmazsa dedi tüplerdeki yapişikliklari açmamiz lazm dedi çok korkuyorum kabul ettm ama üç aya inş gebe kalirimda gerek kalmaz ya aynı zmnd eşimin sperm değerleri de ii çikmadi dr önce bnu halletmemiz lazm dedi eşinin sperm değerleri iyi değil dedi bu durumda zordedi onun için takviyw alacağim şimdi hızıı artttirici eğer hızı halledersek dedi ameliyata gerek yok dedi önceliğimiz bu dedi