- 11 Eylül 2021
- 1.597
- 1.071
Testin varsa yarın sabah yap bir daha ama ben senin yerinde olsam adet tarihim geçmiş olsa çoktan kan vermiştim testle falan uğraşmazdımProdoctor yanlış filan olabiliyor yazmışlar güvenip aldım da emin olamadım gün ortasında yaptım 4 saatlik idrar
Normalde ben de yaparım da belirti filan hissetmiyorum nasılsa adet gelir diye önemsemedim kargo gelince akşamüstü çiş boşa gitmesin test yapıveriyim dedimTestin varsa yarın sabah yap bir daha ama ben senin yerinde olsam adet tarihim geçmiş olsa çoktan kan vermiştim testle falan uğraşmazdımadetime 4 gün var gidip kan versem mi diyorum
Bide artık hastanede herkes tanıyor beni ashdhfjfkk hcglerin kraliçesi oldukTestin varsa yarın sabah yap bir daha ama ben senin yerinde olsam adet tarihim geçmiş olsa çoktan kan vermiştim testle falan uğraşmazdımadetime 4 gün var gidip kan versem mi diyorum
Bazı gebeliklerde hiç belirti olmuyormuş . Ben de de pek belirti yok adet belirtilerinden sadece sıcak basması ve üşüme var bir de dünden beri az biraz göğüs ağrısı . Başka gebeliğe dair birşeyim yokNormalde ben de yaparım da belirti filan hissetmiyorum nasılsa adet gelir diye önemsemedim kargo gelince akşamüstü çiş boşa gitmesin test yapıveriyim dedim
Aynen ya bende de aynı durum eczanelerde de öyleBide artık hastanede herkes tanıyor beni ashdhfjfkk hcglerin kraliçesi olduk
Sen negatif eşin pozitif ise igne vurulman gerekiyor canım kan uyuşmazlıgınız var. İlk gebeliklerde genelde sorun olmuyor dogumdan sonra yapılıyordu önce ikinci genelikte bebekte sorun olmaması için ama şimdi bazı doktorlar 28. Haftadan sonra yapabiliyor duruma göreSelammmmDoktorum bir konuyu nedense açıklamaktan kaçıyor her sorduğumsa esprili cevaplar veriyor ama açıklamıyor sinir oldum. Kan uyuşmazlığımız var eşimle ve doktorum test istedi yaptırdık negatif çıktı. Benim kanım - eşim + şimdi doktora bu ne demek oluyor diye sorduğumda güzel demek oluyor dedi ve kesti attı yine. Negatif çıktıysam sonrasında nolcak yani şimdi? Ve bu ne demek? Bebeğin kanı mı benim kanım mı nedir yani? Bir türlü kavrayamadım olayı… Bilen birisi aydınlatırsa çok sevinirim
Bebısm sana kötü bı haberım varocak grubu aldı gitti dimi ay sonuna denk gelince grubu kaçırmıs gibi oluyor bende de
Valla aynen yıkılmadık şükürAynen ya bende de aynı durum eczanelerde de öylebüyün mahalle her gidişimde dua ediyor vardır diye ama hep havamı almış oluyorum
Doktor doğru söylüyor canım sorun yok herşeyin çözümü var benim annem negatif biz 3 kardeş pozitifiz sapasağlamızSelammmmDoktorum bir konuyu nedense açıklamaktan kaçıyor her sorduğumsa esprili cevaplar veriyor ama açıklamıyor sinir oldum. Kan uyuşmazlığımız var eşimle ve doktorum test istedi yaptırdık negatif çıktı. Benim kanım - eşim + şimdi doktora bu ne demek oluyor diye sorduğumda güzel demek oluyor dedi ve kesti attı yine. Negatif çıktıysam sonrasında nolcak yani şimdi? Ve bu ne demek? Bebeğin kanı mı benim kanım mı nedir yani? Bir türlü kavrayamadım olayı… Bilen birisi aydınlatırsa çok sevinirim
Sabırsızlıgın hazin sonuBebısm sana kötü bı haberım varevde test bıtmıstı alacaktım bugun toplantı cıktı ve 7 de bıttı,sonra arklarla bulustuk eve gıderken nöbetcı ecz alıyım dedım sonra saat bu saat oldu eczane fln aklımdan cıktı yarın bı ara alırım artık aksama dogru yaparım testı.10.gun yarın
Benim de belirtim yoktu. Bat ne zaman sizin, inşallah bebiş vardır testte var görünüyorNormalde ben de yaparım da belirti filan hissetmiyorum nasılsa adet gelir diye önemsemedim kargo gelince akşamüstü çiş boşa gitmesin test yapıveriyim dedim
Daha iyi oldu aslında biraz daha koyulaşır belkiBebısm sana kötü bı haberım varevde test bıtmıstı alacaktım bugun toplantı cıktı ve 7 de bıttı,sonra arklarla bulustuk eve gıderken nöbetcı ecz alıyım dedım sonra saat bu saat oldu eczane fln aklımdan cıktı yarın bı ara alırım artık aksama dogru yaparım testı.10.gun yarın
Bat belli değil çiçeğim düzensiz adet oluyorum 34. Gündeyim ama 35 günde de adet olabiliyorum 40’ta da olabiliyorum 45’te deBenim de belirtim yoktu. Bat ne zaman sizin, inşallah bebiş vardır testte var görünüyor
Hadi inşallah yerleşmedir iyi düşünelimÇok fena kasık ağrım var adet ağrısı gibi ve rahme iğne batıyor kasılıyor aynı zamanda acık yazıyorum ama belirti bu da büyük tuvalet varmış hissi var ama tuvalete gidiyorum yokaşırı ağrım var adet günü gibi gelen giden de yok olmasın da inş yerleşiyor onun ağrısıdır
Evet yerlesıyor annesı bebısın.guzel dusunelım guzel olsubÇok fena kasık ağrım var adet ağrısı gibi ve rahme iğne batıyor kasılıyor aynı zamanda acık yazıyorum ama belirti bu da büyük tuvalet varmış hissi var ama tuvalete gidiyorum yokaşırı ağrım var adet günü gibi gelen giden de yok olmasın da inş yerleşiyor onun ağrısıdır
Durumla ilgili konu açtım bakalım ne yazacaklar, eski yorumlarda herkes bu test yanıltıyor diyor niye böyle test yaparlar ki ya insanları telaşa veriyorlar bide gebelik yaniAynen ya bende de aynı durum eczanelerde de öylebüyün mahalle her gidişimde dua ediyor vardır diye ama hep havamı almış oluyorum
Kan vermeyeceksen başka kaset test al varsa çıkar zaten adetin geçtiği için inşallah vardırDurumla ilgili konu açtım bakalım ne yazacaklar, eski yorumlarda herkes bu test yanıltıyor diyor niye böyle test yaparlar ki ya insanları telaşa veriyorlar bide gebelik yani
Şu strip olan testlerden var onlar da hep yanılttı geçen aylarda etimle kemiğimle nefret ettimKan vermeyeceksen başka kaset test al varsa çıkar zaten adetin geçtiği için inşallah vardır