- 11 Eylül 2021
- 1.459
- 995
Bende ondan yaptım ama emin olamadım o yüzden beklemedeyimŞu strip olan testlerden var onlar da hep yanılttı geçen aylarda etimle kemiğimle nefret ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende ondan yaptım ama emin olamadım o yüzden beklemedeyimŞu strip olan testlerden var onlar da hep yanılttı geçen aylarda etimle kemiğimle nefret ettim
Güvenmiyorum o testlere eşim de yapma onları moralin bozulmasın dedi öyle duruyor ama bu prodoctor uykumu kaçırdı bugün sabah olmaz artık banaBende ondan yaptım ama emin olamadım o yüzden beklemedeyim
Belki kimyasal yaşadınız dogruluk oranı yüksek onlarinŞu strip olan testlerden var onlar da hep yanılttı geçen aylarda etimle kemiğimle nefret ettim
Prodoctor ne yaptı bende onu kullanıyorum innovita ile beraber aynı anda yapıyorum bende doğru çıktı hep oGüvenmiyorum o testlere eşim de yapma onları moralin bozulmasın dedi öyle duruyor ama bu prodoctor uykumu kaçırdı bugün sabah olmaz artık bana
Yüzde yüz hamilesinnnnnMarka prodoctor erken gebelik testi, 20 dk sonra böyle çıktı ilk 5 dakikada belli belirsiz şekilde hayali çizgiydi kızlar test son kullanma tarihi 2025 var mıdır birşey ne diyorsunuz? Güvenmeli miyim yoksa test yanlış mıdır? Dakika uzun diye soruyorum kimsenin aklıyla dalga geçmiyorum lütfen yanlış anlaşılmayayımDakikalar geçtikçe de koyulaşıyor Adetim geçti ama zaten düzensiz kaç gün nedir ne değildir bilmiyorum saçma sapan adet oluyorum
Eki Görüntüle 3260411
Evet belkide kimyasaldı bilmiyorum ki düzensiz adet nedeniyleBelki kimyasal yaşadınız dogruluk oranı yüksek onlarin
Canım prodoctor erken gebelikle bu sitede bi kız bu şekilde bi test yapmış böyle çıkmış sonra aynı markanın diğer testini de yapmış tamamen beyaz çıkmış kan vermiş 0,001< çıkmış , yani test yanlışmış falan onu okuyunca bide kötü yorumları okuyunca tedirgin oldum inşallah vardır gebelikProdoctor ne yaptı bende onu kullanıyorum innovita ile beraber aynı anda yapıyorum bende doğru çıktı hep o
canım prodoctor bende de hep böyle silik çıkardıi test verdim 0 , sen koyulaşmayı takip et, koyulaşma olursa zaten vardırCanım prodoctor erken gebelikle bu sitede bi kız bu şekilde bi test yapmış böyle çıkmış sonra aynı markanın diğer testini de yapmış tamamen beyaz çıkmış kan vermiş 0,001< çıkmış , yani test yanlışmış falan onu okuyunca bide kötü yorumları okuyunca tedirgin oldum inşallah vardır gebelik
Oyy beklediğim yorum teşekkür ederim canımcanım prodoctor bende de hep böyle silik çıkardıi test verdim 0 , sen koyulaşmayı takip et, koyulaşma olursa zaten vardır
Oyy beklediğim yorum teşekkür ederim canım
Testin markası nedir var gibi duruyorEki Görüntüle 3260469
benimkine de bakar mısınız rahatsız ettiğim için mzür dilerim en alttaki az önce üstündeki bu sabah ilk idrar, en üstteki dün gece
aiiy inşallah iki tanesi artimed sanırım en alttaki oncomedTestin markası nedir var gibi duruyor
hadi inşallah canımaiiy inşallah iki tanesi artimed sanırım en alttaki oncomed
Alla alla, kuzu sen kesin hamile değilsin demi?Bende 1 haftadır içiyorum normalde gelen adetim bir türlü gelmiyor
Doktor doğru söylüyor canım sorun yok herşeyin çözümü var benim annem negatif biz 3 kardeş pozitifiz sapasağlamız
Bende de var annem negatif babam pozitif ben negatifim ama anneme sadece doğumdan sonra eğer bebek pozitif olursa iğne vurcaz demişler ama negatif olduum ve 2. çocuk olduğum için iğne vurulmamış. Tabi bu eskidendi. Şuan neden testim negatif olmasına rağmen iğne olcam onu anlamadım sadece. Ben de sapasağlamım iğnesiz:/Sen negatif eşin pozitif ise igne vurulman gerekiyor canım kan uyuşmazlıgınız var. İlk gebeliklerde genelde sorun olmuyor dogumdan sonra yapılıyordu önce ikinci genelikte bebekte sorun olmaması için ama şimdi bazı doktorlar 28. Haftadan sonra yapabiliyor duruma göre
Benimkinde sadece negatif yazıyor aralık yazmıyor anlamadım canım neden farklı şuan diye15 çıkmış da referans aralığı 0-5 inşaallah yoktur normaldir canım. Temizligime ve su içmeye çok önem veririm. Akıntım, idrarda yanma da yok. Umarım öyle bişey yoktur.
Çok şaşırdım canım gerçekten de 9.gün daha koyu. Başka test ile tekrarlasan mı?Kızlar sırasıyla iğnenin 8.ve 9.günleri bunlar.Ben 9.gün tamamen silineceğini düşündüm ama daha da koyulaştı.. Gebelik var diye düşündüm ama bugün yaptım gölge dahi çıkmadı