Yaa evet bebişim onu da söyleyen çok her an her yerinin ağrıması normal heraldeMide ağrısı bende de olmuştu çocuktan ötürü gaz ağrısı olabilir askimmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa evet bebişim onu da söyleyen çok her an her yerinin ağrıması normal heraldeMide ağrısı bende de olmuştu çocuktan ötürü gaz ağrısı olabilir askimmm
BEnim öyle olsa vajina nakline ihtiyacım olurdu. Bravo size valla.benim bir önceki ayda denemeye basladık ama yumurtlamayı takip etmedim bu ay her gün yaptık hic aksamadan ilişki oldu her gece.. sık yapıyoruz.. öyle tuttu
İnşallah canım afedersin tuvalete gidiyorum bi şey yok ama belki de o yüzdendirGaz sancısı çekiyor olabilirsin canım Gebelik belirtilerinde gaz sıkışması yaşayanda çok İnşAllah gebesindir
Amiiin kuzucum Hamile olanlar sağlıkla yavrularını kucağına alsın, hamile kalmak isteyenler de bu ay hayırlısıyla hamile kalsınlar, hepimiz çok rahat gebelik geçirelim İnşAllahAllah razı olsun dua edelim hepimiz birbirimize hepimize en hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip olsun
Kız yapsan rahatlıycan geçecek ağrıların demek kiİnşallah canım afedersin tuvalete gidiyorum bi şey yok ama belki de o yüzdendir
Olmamış canım henüz devam et sen testeMerhabalar yumurtlama olmamış deme daha
Allah iyiliğini versin ben adetken eşim hep der bu ay hergün olacak diye. Halbuki yalan garibim gün aşırı 3 ilişkiden sonra kendine gelemiyorBEnim öyle olsa vajina nakline ihtiyacım olurdu. Bravo size valla.
Teşekkür ederim canım cevabın içinOlmamış canım henüz devam et sen teste
Bekle beni inşallah orda buluşalımmm ballı lokummŞubat anneleri grubunu devraldım sizi bekliyorum kızlar sırayla transfer ediyoruz sizi
Kız nasıl dayandın her güneiki kez hamile kaldım ikisinde de her gün yaptık doktor da sasırdı tabi
Hahahahha yok kiiii işte sorun ordaKız yapsan rahatlıycan geçecek ağrıların demek ki
Yürüyüş yap biraz çalıştır bağırsaklarıHahahahha yok kiiii işte sorun orda
Sizin karnınızın ağrımasıyla kendimi özdeşleştirdim umarım hamilesinizdir, umarım ben de öyleyimdir ahahahAyy canım çok sağol cevabın için herkes kasık ağrısı çekince benim modum düşüyodu benim niye karnım ağrıyo diye
Ooo ay bu innovitaya benziyor. Maden bulmuş gibi hissediyorum kendimi belkide aynı üretimdir. Nereden aldın canım netten mi?Bende çılgınlık yapıp test aldım ve yaptım yumurtlamanın 14. Günü adete 4 gün var şuan . Bebetime strip test ilk 3. Dk da çektiğim foto zaten 5 dk dan sonrasını dikkate almayın yazıyordu sanırım adet olmayı bekleyecem . Bir çizgi var gibi ama olsa çoktan çıkardı galiba kendi çizgisi
Eki Görüntüle 3260311
Hepsi normal canım.her sý bende oluyorKızlar bunu görmediniz galiba azıcık daha sıkıştırıcam sizi çünkü hiç anlam veremiyorum ya karın ağrısına ek midem de ağrıyor ara ara. @Kristialia @muhendishanim98 @bitkin96 @TASUU melisaa93 hatırlayabildiğim tecrübeliler
Bu kadar ağrının sonunda da bebiş görünmezse kendimi şu balkondan atıvercemYürüyüş yap biraz çalıştır bağırsakları
Hahajsjs amiinnnn inşallah hepimiz hamişiz bu aySizin karnınızın ağrımasıyla kendimi özdeşleştirdim umarım hamilesinizdir, umarım ben de öyleyimdir ahahah