Göz kararması güzel bi belirti benceKızlar kızlarr yumurtlamanın 8.gününden selamlarçok hafif karın ağrım var hala. Sol göğsümün baya sızladığını fark ettim sabah ama sadece sol böyle bi şey oluyor mu sevgili hamişler ? Bir de marketteyken gözümün önü karardı baya ter attım ayakta duramadım aç da değilim hadi bana bunlar belirti diyin
Gecen ay sürekli yaptım ovülasyon 17.günde pik görünce o kadar sıvı tüketmemek eziyet gibi gelmisti bu ay biraz salayım o günler yaklasınca yapmak istersem yaparım dedim. dün bu kanama olunca yaptim cizgi nerdeyse yoktuBen olsam o doktorun hiç bir dediğine inanmam sen ovülasyona devam et. Düzenli yapıyor musun? Sıvı almamaya dikkat ediyor musun?
Yaptım.bekliyorum 10 dk sonra atarimYaptınmı canım
Tamam beklıyorumYaptım.bekliyorum 10 dk sonra atarim
Sanki benimki gibi miEki Görüntüle 3259701
Şu şekilde koyu çıktı baya
Sizinki daha açık ama bu zaten ovulasyon testi, geç döllenme ihtimaline karşı biraz daha bekleyip idrar gebelik testi ile bakmalisinizSanki benimki gibi mi
Buda benım kiEki Görüntüle 3259701
Şu şekilde koyu çıktı baya
Teşekkür ederimSizinki daha açık ama bu zaten ovulasyon testi, geç döllenme ihtimaline karşı biraz daha bekleyip idrar gebelik testi ile bakmalisiniz
Şöyle daha net atıyorum tekrar canımBuda benım ki
Buda işte gebelik testimŞöyle daha net atıyorum tekrar canım
Testin pozitif canım yarın tekrarla bak koyulasacak mi diyeeeBuda işte gebelik testim
Yarın sabah denicem tekrardan inşallah koyulaşırTestin pozitif canım yarın tekrarla bak koyulasacak mi diyeee
İnşaallah ilk 5-10 dakika içinde çıkan çizgiyi baz al amaYarın sabah denicem tekrardan inşallah koyulaşır
Tamam canımİnşaallah ilk 5-10 dakika içinde çıkan çizgiyi baz al ama
Evet cnm daha çıkmadı meraktan daha hamile kalmadan doguracam
Ay hemen buraya da haber etEvet cnm daha çıkmadı meraktan daha hamile kalmadan doguracam