- 13 Aralık 2022
- 7.787
- 7.412
- 28
Adete yakın ovulasyon testi yaptınmı canım hiçKızlar muhtemelen zaten beta var embriyo olmuş durumda 2. kez hamile kalmış oldum ikisi de planlıydı ve adet bitimi itibari ile neredeyse her gün ilişki oldu bizde. Normalde de sık yapıyoruz gece uyumadan rahatlayıp uyuduğumuz cok oluyor açık yazdım ama
Kurallı gitmedik canımız nasıl isterse öyle oldu.
Adetin 8 ya da 9. Günü İnofolic basladım 19. Gün yumurtladım ve sonra çatladı
Havuç yedim sürekli
Bu ay aslında planlı olmasına rağmen özel günlere düğünlere denk geldi az alkol de aldım sigara hiç içmiyoruz ben de eşimde arada sosyalleşince alkol alıyoruz ama bir iki kadeh öyle oldu tabi artık bundan sonra aslaaaaaa
Ve benim her iki hamileliğimde daha hamile kalmadan yaptığım olumlamalar var. Biraz spiritüel olaylara inanırım hep konuştum karnımla anneee kuzusu gel hadi bekliyoruz dedim sevdim karnımı konuştum hepyumurtalarımla bile konuşmuşluğum var deli demeyin , bence vücudumuza hükmedebiliyoruz
Bu arada iki kez hamile kalan biri olarak doktorlar beni çok ağlattı . Olmaz çocuk hemen tedavi yapalım , sende pco var yumurtaların tembel yumurtlamıyorsun diyen oldu çok ağladım zamanında. nasip varsa olmayan da olur.
Dayımın eşi suan 47 yaşında doğum yapacak son günleriannem kardeşimi 42 yaşında doğurdu.. Bu konuları sonradan da okuyacak kişiler var olmaz demeyin hiç ben hiç demedim. Hep oldu dedim var gibi konuştum. hala öyle sohbet ediyorum resmen
ekim ayında hamile kalıp aralıkta kaybettim yoğun kanama ile , anladım gideceğini zamanı değildi onu bir ışıkla rabbimin yanına gittiğini ona emanet ettiğimi ve doğru zamanda geri geleceğini düşünüp imgeledim
Hamilelik için ise kendi vücudumuzu bilmemiz ve tanımamız en önemlisi ..
Rabbim sağlıkla kucağına almayanı nasip etsin inşallahKızlar muhtemelen zaten beta var embriyo olmuş durumda 2. kez hamile kalmış oldum ikisi de planlıydı ve adet bitimi itibari ile neredeyse her gün ilişki oldu bizde. Normalde de sık yapıyoruz gece uyumadan rahatlayıp uyuduğumuz cok oluyor açık yazdım ama
Havuç yedim sürekli
Bu ay aslında planlı olmasına rağmen özel günlere düğünlere denk geldi az alkol de aldım sigara hiç içmiyoruz ben de eşimde arada sosyalleşince alkol alıyoruz ama bir iki kadeh öyle oldu tabi artık bundan sonra aslaaaaaa
Ve benim her iki hamileliğimde daha hamile kalmadan yaptığım olumlamalar var. Biraz spiritüel olaylara inanırım hep konuştum karnımla anneee kuzusu gel hadi bekliyoruz dedim sevdim karnımı konuştum hepyumurtalarımla bile konuşmuşluğum var deli demeyin , bence vücudumuza hükmedebiliyoruz
Bu arada iki kez hamile kalan biri olarak doktorlar beni çok ağlattı . Olmaz çocuk hemen tedavi yapalım , sende pco var yumurtaların tembel yumurtlamıyorsun diyen oldu çok ağladım zamanında. nasip varsa olmayan da olur.
Dayımın eşi suan 47 yaşında doğum yapacak son günleriannem kardeşimi 42 yaşında doğurdu.. Bu konuları sonradan da okuyacak kişiler var olmaz demeyin hiç ben hiç demedim. Hep oldu dedim var gibi konuştum. hala öyle sohbet ediyorum resmen
ekim ayında hamile kalıp aralıkta kaybettim yoğun kanama ile , anladım gideceğini zamanı değildi onu bir ışıkla rabbimin yanına gittiğini ona emanet ettiğimi ve doğru zamanda geri geleceğini düşünüp imgeledim
Merhabalar öncelikle. Kendi hikayeme cok benzettim sizi. O yüzden kendi hikayemi anlatmak istedim. Ben 8 yıldır evliyim ilk bir sene korunduk. Tabi olmadı. Sayamadıgım kadar cok kımyasal gebelik yasadım 3 tane de düşüğüm var. Bende pcos görünümü var eşimde de morfoloji+ileri hız sıkıntısı var. Yapmadıgım sey kalmadı muskaya kadar. 3 sene ha bu ay ha su ay dıye dıye devam ettik. Hamile oldugumu göguslerımın agrısından anlardım kolıyle test almıstım hemen yapardım pozıtıf kan verırdım 3-4 gün sonra regl olurdum. Gebe kalmayı kolaylastıran jeller kullandım aktardan esıme takvıyeler aldım denedık klomen ovitrelle denedık ama kimyasaldan öteye gidemedik. Genetik testler yapıldı sıkıntı yoktu. Rahim filmi cekıldıkten sonra ilk defe beta arttı ve kese olustu ama düştü maalesef. Bir kere daha kese düşürdüm. Sonra tüp bebege karar verdik düşükleri evde yapıyordum cok zorlanıyordum. Tüp bebek doktorum kalıtesız yumurta sperm o yuzden kımyasal oluyor dedı. Tüp bebekle bir oğlum var 3 yasında(Rabbim sizlerede nasip etsin). 2 yasındayken bır ay korunmadım 10 gün gecti adetim hamıle kalmısım doktora gittik kese var haftaya gel kalp atısı ıcın dedı ama ertesı gün kanamam basladı. Öğrendikten sonra düşük yaptım hep cok yoruldum. Yumurtam vardı kardes deneyelım dedık ama negatıf oldu gecen ay. Biraz dogal deneyelım dedık bakalım nasip olacak mı? İnstagram da fıtrı gebelik diye bi yer var orayı arastırıyorum suan bilgisi olan var mı acaba?Bnımde 3 düşükten sonra aklımdan süpyan muskası geçmiyor değil
Yok yapmadım pik ve çatlama görüp bıraktım hepAdete yakın ovulasyon testi yaptınmı canım hiç
Sağlıkla kucağına al inşallahKızlar muhtemelen zaten beta var embriyo olmuş durumda 2. kez hamile kalmış oldum ikisi de planlıydı ve adet bitimi itibari ile neredeyse her gün ilişki oldu bizde. Normalde de sık yapıyoruz gece uyumadan rahatlayıp uyuduğumuz cok oluyor açık yazdım ama
Havuç yedim sürekli
Canım sen ikinciyi genetiğe göndere bilirdin ama..bana doktor dedi kimyasal düşükler embriyonun genetiğinde anormallık olunca oluyor..Merhabalar öncelikle. Kendi hikayeme cok benzettim sizi. O yüzden kendi hikayemi anlatmak istedim. Ben 8 yıldır evliyim ilk bir sene korunduk. Tabi olmadı. Sayamadıgım kadar cok kımyasal gebelik yasadım 3 tane de düşüğüm var. Bende pcos görünümü var eşimde de morfoloji+ileri hız sıkıntısı var. Yapmadıgım sey kalmadı muskaya kadar. 3 sene ha bu ay ha su ay dıye dıye devam ettik. Hamile oldugumu göguslerımın agrısından anlardım kolıyle test almıstım hemen yapardım pozıtıf kan verırdım 3-4 gün sonra regl olurdum. Gebe kalmayı kolaylastıran jeller kullandım aktardan esıme takvıyeler aldım denedık klomen ovitrelle denedık ama kimyasaldan öteye gidemedik. Genetik testler yapıldı sıkıntı yoktu. Rahim filmi cekıldıkten sonra ilk defe beta arttı ve kese olustu ama düştü maalesef. Bir kere daha kese düşürdüm. Sonra tüp bebege karar verdik düşükleri evde yapıyordum cok zorlanıyordum. Tüp bebek doktorum kalıtesız yumurta sperm o yuzden kımyasal oluyor dedı. Tüp bebekle bir oğlum var 3 yasında(Rabbim sizlerede nasip etsin). 2 yasındayken bır ay korunmadım 10 gün gecti adetim hamıle kalmısım doktora gittik kese var haftaya gel kalp atısı ıcın dedı ama ertesı gün kanamam basladı. Öğrendikten sonra düşük yaptım hep cok yoruldum. Yumurtam vardı kardes deneyelım dedık ama negatıf oldu gecen ay. Biraz dogal deneyelım dedık bakalım nasip olacak mı? İnstagram da fıtrı gebelik diye bi yer var orayı arastırıyorum suan bilgisi olan var mı acaba?
Rabbim isteyen layıkıyla bakabilecek herkese nasip etsin inşallah uzun oldu biraz kısura bakmayı
Kuzum zaten kist varsa doktor ona göre de ilaç verir, nasıl kullanacağını söyler. Benim bir şey demem doğru olmaz açıkçası. Bu ilaçlar riskli ilaçlar.Peki kist varsa femara ya devam etmeli miyim adetin 3. Gününden sonra sizce
inşAllah sağlıkla kucağına alırsın bebişini annesiiiKızlar muhtemelen zaten beta var embriyo olmuş durumda 2. kez hamile kalmış oldum ikisi de planlıydı ve adet bitimi itibari ile neredeyse her gün ilişki oldu bizde. Normalde de sık yapıyoruz gece uyumadan rahatlayıp uyuduğumuz cok oluyor açık yazdım ama
Havuç yedim sürekli
Şimdiden net maşallahTam sonuç kızlar
Kaçıncı günün canım.tTam sonuç kızlar
Benimde bat 18 haziran ama çatlatma iğnesi yapmıştım daha etkisi varŞükürler olsun bin kez18 Haziran bat inşallah sağlıkla tutunur kan vermeye giderim
Hiç teklif etmediler benım de aklıma gelmedı oğlum saglıklı doguncaCanım sen ikinciyi genetiğe göndere bilirdin ama..bana doktor dedi kimyasal düşükler embriyonun genetiğinde anormallık olunca oluyor..
Koç burcu olduğum için eşime gösterdim bile innıvitada kırmızı gölge belli silik canlı bakınca diyor ki yandaki kadar kırmızı olana kadar bekleyecek miyizinşAllah sağlıkla kucağına alırsın bebişini annesiiihamileliğin de çok kolay rahat geçer umarım :) kan verecek misin peki? ayy eşine nasıl söyliycen?sürpriz mi yapacaksın fikir topluyorum kendi zamanıma kadar
Yumurtlamanın 10. Günü bugünKaçıncı günün canım.t
Benim gibiYumurtlamanın 10. Günü bugün
AhahahaKoç burcu olduğum için eşime gösterdim bile innıvitada kırmızı gölge belli silik canlı bakınca diyor ki yandaki kadar kırmızı olana kadar bekleyecek miyizşaşırmadı ki süpriz olmadı o bana hep hamilesin sen diyodu anlıyorum diyordu öyle çok büyük sevinç olmadı çünkü öyle davranıyordu bildiği şeymiş
Çok sevindim canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsinKızlar muhtemelen zaten beta var embriyo olmuş durumda 2. kez hamile kalmış oldum ikisi de planlıydı ve adet bitimi itibari ile neredeyse her gün ilişki oldu bizde. Normalde de sık yapıyoruz gece uyumadan rahatlayıp uyuduğumuz cok oluyor açık yazdım ama
Havuç yedim sürekli
Benim bat yarın canım beklemedeyim bakalımZumruduanka96 bat ne zaman canım benim yarın veya 3 gün sonra. Sende gölge görüyorum geç döllenme olmuş olabilir