- 13 Aralık 2022
- 7.757
- 7.388
- 28
Ovulasyon testi de yaptım bak Buda böyle çıktıZumruduanka96 bat ne zaman canım benim yarın veya 3 gün sonra. Sende gölge görüyorum geç döllenme olmuş olabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ovulasyon testi de yaptım bak Buda böyle çıktıZumruduanka96 bat ne zaman canım benim yarın veya 3 gün sonra. Sende gölge görüyorum geç döllenme olmuş olabilir
İdrarımı tutuyum biraz lh vardı ben de yapayım fikir olur sana da nasıl çıkacak bakalimOvulasyon testi de yaptım bak Buda böyle çıktı
Hadi bakalım ya çok sevinirimİdrarımı tutuyum biraz lh vardı ben de yapayım fikir olur sana da nasıl çıkacak bakalim
İsmi azam duasıni okuyabilirsiniz çok tesirli benceMerhabalar öncelikle. Kendi hikayeme cok benzettim sizi. O yüzden kendi hikayemi anlatmak istedim. Ben 8 yıldır evliyim ilk bir sene korunduk. Tabi olmadı. Sayamadıgım kadar cok kımyasal gebelik yasadım 3 tane de düşüğüm var. Bende pcos görünümü var eşimde de morfoloji+ileri hız sıkıntısı var. Yapmadıgım sey kalmadı muskaya kadar. 3 sene ha bu ay ha su ay dıye dıye devam ettik. Hamile oldugumu göguslerımın agrısından anlardım kolıyle test almıstım hemen yapardım pozıtıf kan verırdım 3-4 gün sonra regl olurdum. Gebe kalmayı kolaylastıran jeller kullandım aktardan esıme takvıyeler aldım denedık klomen ovitrelle denedık ama kimyasaldan öteye gidemedik. Genetik testler yapıldı sıkıntı yoktu. Rahim filmi cekıldıkten sonra ilk defe beta arttı ve kese olustu ama düştü maalesef. Bir kere daha kese düşürdüm. Sonra tüp bebege karar verdik düşükleri evde yapıyordum cok zorlanıyordum. Tüp bebek doktorum kalıtesız yumurta sperm o yuzden kımyasal oluyor dedı. Tüp bebekle bir oğlum var 3 yasında(Rabbim sizlerede nasip etsin). 2 yasındayken bır ay korunmadım 10 gün gecti adetim hamıle kalmısım doktora gittik kese var haftaya gel kalp atısı ıcın dedı ama ertesı gün kanamam basladı. Öğrendikten sonra düşük yaptım hep cok yoruldum. Yumurtam vardı kardes deneyelım dedık ama negatıf oldu gecen ay. Biraz dogal deneyelım dedık bakalım nasip olacak mı? İnstagram da fıtrı gebelik diye bi yer var orayı arastırıyorum suan bilgisi olan var mı acaba?
Rabbim isteyen layıkıyla bakabilecek herkese nasip etsin inşallah uzun oldu biraz kısura bakmayı
Bence net var sizde gebesiniz çok belli cizgiKızlar günaydın bat yarın gebelik testi yaptım ben hayalmi görüyorum acaba yıne boşa umutlanmak istemiyorum
Ya inşallah öyledirBence net var sizde gebesiniz çok belli cizgi
Retinol zararlı diye biliyorum digerlerini doktoruna sorarak kullanman daha iyi olurKızlar ya ben cilt bakımını çok severim hamileyken niasinamid, aha bha, hyaluronik asit falan zararlı olur mu. Aha bha neyse ama diğerleri zararsız geldi
Allah razı olsun darısı hepinizin başına inşallah salı günü doktor randevum var bakalım ne diyecekYeni görüyorum hayatım maşallah rabbim sağ Salim kavuştursun sizi .. Kıpkırmızı ya
Maşallah inşallah kazasız belasız iyice tutunur da sende de çizgileri kıpkırmızı görürüzTam sonuç kızlar
Nemlendiricide bile her marka olmuyo hatta şampuan diş macunu da gebeliğe uygun olmalı ona göre değiştir canım ürünleriKızlar ya ben cilt bakımını çok severim hamileyken niasinamid, aha bha, hyaluronik asit falan zararlı olur mu. Aha bha neyse ama diğerleri zararsız geldi
Gideceğim yumurtalarin gününe göre gelismemis dedi dedim ya oflayarak bi Kağit yazdı verdi yarın gitmem gerekiyo nereye bilmiyorum adetimin üzerinden 8 9 gün gectı galiba ve 2 gündür kahverengi kanamam var , vajinada adet olacakmisim gibi hafif ağrı var neden olur bi fikriniz var mı?Canım okuyunca msjını yazmadan duramadım. Ben 16 yaşından beri pcosum ve bunu doktorlara da söylüyordum ilk çocuk için gittiğimde 1 yıl korunmasız ilişki deneyip sonra geleceksin olmazsa tedaviye başlarız demişti malesef 1 yıl bekledim . Olmadı sonra başka bir şehirde başka doktora gittim durumu anlattım doktor bana dedi ki ne demek 1 yıl beklemek sen zaten pcossun 1 yıl bekleme zorunluluğun yok devlet böyle hastaları bekletmez zaten zor gebelik oluyor sizlerde zaman kaybı oluşmasın diye . Aklında bulunsun sıkıntılı durumu olanlar bekletilmez bekletilen doktordan da çık başka bir hekime git dedi . Bana ne yapmam gerektiğini bir kağıda yazdı bu kağıdı al doktora ver o bunları uygulasın dedi . Geldim verdim dedim tedavi oluyordum yarıda kaldı bu kağıdı verdi hoca bunları yapacakmışsınız yaptı o ay hamile kalmıştım . Demem o ki birşey çıksa da 1 yıl bekleyecksin diyen doktordan uzak dur bilmiyordur kaliteli olsa bilirdi bu cümlenin kurulmayacağını . Başka bir doktora git canım
Yaptınmı canımİdrarımı tutuyum biraz lh vardı ben de yapayım fikir olur sana da nasıl çıkacak bakalim
Yumurtlama dönemin tam. Çatlama ağrısı yaşıyorsundur. Bugünlerde ilişki olsun sık sıkGideceğim yumurtalarin gününe göre gelismemis dedi dedim ya oflayarak bi Kağit yazdı verdi yarın gitmem gerekiyo nereye bilmiyorum adetimin üzerinden 8 9 gün gectı galiba ve 2 gündür kahverengi kanamam var , vajinada adet olacakmisim gibi hafif ağrı var neden olur bi fikriniz var mı?
Öyle düşündüm ama doktor 3 gün önce yumurtan gelismemis dedi. Dün ovülasyon testi yaptım ve koyulasma hic yoktu belli belirsizdi t cizgisi baska ne gibi nedeni olabilir alttan muayeneden 2 gün sonra ara kanama olur muYumurtlama dönemin tam. Çatlama ağrısı yaşıyorsundur. Bugünlerde ilişki olsun sık sık
Ben olsam o doktorun hiç bir dediğine inanmam sen ovülasyona devam et. Düzenli yapıyor musun? Sıvı almamaya dikkat ediyor musun?Öyle düşündüm ama doktor 3 gün önce yumurtan gelismemis dedi. Dün ovülasyon testi yaptım ve koyulasma hic yoktu belli belirsizdi t cizgisi baska ne gibi nedeni olabilir alttan muayeneden 2 gün sonra ara kanama olur mu
Önemli olan niyet.Ahahaha senle aynı anda yaşamış her şeyi ay sonuç pozitif olunca her haliyle güzel oluyor bu duyguları yaşamak. Hepimize nasip olur inşAllah Dün gece senin için de dua etmiştim 12.30 gibiydi. Gruptaki arkadaşların çoğunun ismini biliyorum senin ismini bilmeyince duama kristialia diye devam ettim güldüm tabi duanın içinde