- 13 Mayıs 2023
- 1.384
- 2.626
- 26
Bu göz kararması neymiş arkadaş gerçekten hamilelik belirtisi bence. Benim de her oturup kalkmamda gözüm karariyorKızlar kızlarr yumurtlamanın 8.gününden selamlarçok hafif karın ağrım var hala. Sol göğsümün baya sızladığını fark ettim sabah ama sadece sol böyle bi şey oluyor mu sevgili hamişler ? Bir de marketteyken gözümün önü karardı baya ter attım ayakta duramadım aç da değilim hadi bana bunlar belirti diyin
Buradakiler yapiyo cnm aslında yapmaları lazım cnm ayyyyAy hemen buraya da haber etnerde yaptırdın devlet hastanesi demiştin heralde burdakiler yapmıyor ya adam dovecekti bizi geçen ay istedik diye
Bashekimlik karar çıkartmış acilde beta hcg yapmiyorlarmisBuradakiler yapiyo cnm aslında yapmaları lazım cnm ayyyy
Msj geldi ben bakıp geliyomBuradakiler yapiyo cnm aslında yapmaları lazım cnm ayyyy
Hay ben öyle baş hekimligin ayyy heyecan yaptım baksam miBashekimlik karar çıkartmış acilde beta hcg yapmiyorlarmis
Hadiii bekliyorum baaakHay ben öyle baş hekimligin ayyy heyecan yaptım baksam mi
Yaa msj geldi ama e devlete düşmemiş sanirimHadiii bekliyorum baaak
Yaptırdığın devlet hastanesinin tahlil sayfasıni bul googledan gir orda çıkar. E devlete yarın düşerYaa msj geldi ama e devlete düşmemiş sanirim
Dur bir denim ya aslında yakın da üşendim gidip gelmeyeYaptırdığın devlet hastanesinin tahlil sayfasıni bul googledan gir orda çıkar. E devlete yarın düşer
YaaaBu göz kararması neymiş arkadaş gerçekten hamilelik belirtisi bence. Benim de her oturup kalkmamda gözüm karariyor
Yaptırdığın devlet hastanesinin tahlil sayfasıni bul googledan gir orda çıkar. E devlete yarın düşer
Hiç belirti olmadan haftalar geçirenleri de okuyoruz burda, bence belirtilerin azaldı diye umudu kesmeGöz kararması güzel bi belirti benceBelirtilerin daim olsun, benimkiler azaldı
Ekleme: 2 gündür uykum daha erkenden geliyor ama başka da bişey yok. Ağrım da yok bugün. Arada bacağımı atarken kasığa kramp girer gibi oluyor ama onu önemsemiyorum her ay oluyordu son zamanlarda.
Canım ben başladım okumaya da adet bitince mi başlıyoruz ve günde kaç defa okudun interrnete 3 7 41 111 defa okumalısınız yazıyor. Sen kaç defa okudun gündeİsmi azam duasıni okuyabilirsiniz çok tesirli bence
İşte problem açıklama yapmıyor doğru düzgün. oflama ne ya nereye gideceğinizi nasıl bilmiyorsunuz sorsaydınız kızsa dahi sorun . Kist olabilir yumurtlama döneminde lekenme olabilir bunlar bir ihtimal en doğru sonucu doktora sorarak öğrenirsiniz . Allah yardımcınız olsunGideceğim yumurtalarin gününe göre gelismemis dedi dedim ya oflayarak bi Kağit yazdı verdi yarın gitmem gerekiyo nereye bilmiyorum adetimin üzerinden 8 9 gün gectı galiba ve 2 gündür kahverengi kanamam var , vajinada adet olacakmisim gibi hafif ağrı var neden olur bi fikriniz var mı?
Bence normal ben de 5 gündür yasiyorummmYaaabu kadar erken olması normal mi acaba bende
Bir hacetin olup yerine gelmesini istiyorsan bu ism-i şerifi okumalısın. Bu zikirler Allahu Teala’nın Esmaül Hüsna isimlerinden 11 ism-i şerifinden oluşur. Bir çok evliya ve büyük alimler için ism-i azam mertebesinde bulunan bu isimler ile yapılan dua faziletli ve kabule mazhar olur.Canım ben başladım okumaya da adet bitince mi başlıyoruz ve günde kaç defa okudun interrnete 3 7 41 111 defa okumalısınız yazıyor. Sen kaç defa okudun günde
1 kere yaptım canım her gün yapmadım bir de eşim de yaptı amaCanım ben başladım okumaya da adet bitince mi başlıyoruz ve günde kaç defa okudun interrnete 3 7 41 111 defa okumalısınız yazıyor. Sen kaç defa okudun günde
One stepKuzum hayırlısı olsun senin idrarda pozitif diye hatırlıyorum marka neydi acaba